Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

04.26.08

WordPress 2.5.1 – laude

Posted in Viata, WordPress at 11:54 pm by rast

Citisem pe unele blog-uri despre noua versiune de WordPress. Am găsit (poate sunt mai multe păreri exprimate, nu numai ce am găsit eu), în majoritatea lor, păreri critice mai mult la partea de design şi aranjare în pagină. Cred că este o problemă de obişnuinţă, subiectivă.

Pe noul site creat: haos de varză, am instalat versiunea 2.5.1 a WordPress pentru a face un content management. Nu vreau să-l intitulez blog. Nu vreau să fac acolo un blog. Am instalat WordPress-ul pentru a scrie UTF-8 într-o bază de date MySQL. Nu este musai să folosesc WordPress-ul şi să caut o themă adecvată pentru a prezenta textele. Voi programa în PHP şi extJS o interfaţă… da’ să se mai adune texte.

Fiind mai mult interesat de partea funcţională, decăt de design (coloristică şi alte chestii) şi aranjare în pagină, am observat dispariţia butonului “Save and Continue Editing”. Tocmai ce voiam să-i critic, părândumi-se acest buton foarte util. Au rămas vizibile doar butoanele “Save” şi “Publish”, dar s-a adăugat funcţionalitatea de a se salva automat, la un interval, paremi-se de 2 minute, utima versiune a textului pe care îl acsrii.

Mi se pare un lucru excelent, pentru care îi laud pe gagii programatorii de la WordPress. Nu numai funcţionalitatea mi se pare cool, ci şi modalitatea ei de rezolvare. Ca programator, care ştie oleacă de AJAX trebuie să remarc “salvarea în fundal” realizată curat, fără mici blocări a interfeţei sau cursivităţii scrierii textului.

S-au schimbat meniurile, componenţa lor, lucruri ce par a fi negativiste. Este o chestiune de obişnuinţă! Au o altă logică ce trebuie deprinsă! Pe ansambu: bravo lor!

1 Comment »

  1. alfa si omega Said:

    April 27, 2008 at 2:16 am

    Hristos a INVIAT!

Leave a Comment