Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

02.26.11

Scrierea – programarea – theme-lor WordPress

Posted in WordPress at 7:43 am by rast

Prin 2009 sau 2008 cochetam cu programarea theme-lor WordPress. O făceam din pasiune pentru programare şi din motiv că începusem să scriu pe acest blog, în WordPress. În aceste zile de friguros 2011, sfârşit de februarie dar nu de iarnă (meteorologii propovăduiesc începutul primăverii pe 10 martie) am început să studiez iar cum se pot programa theme+le WordPress. De data aceasta având o motivaţie mult mai profundă, care mă va face probabil să duc acest plan la bun sfârşit, nu să mă opresc pe drum.

Theme-le WordPress, ca de fapt toată aplicaţia WordPress, sunt scrise în PHP. Limbajul PHP nu este prea dificil. Îmi este destul de uşor să-l stăpânesc. Datorită caracteristicilor sale mi-am realizat pe PC+ul local (cel de pe care scriu acuma – al cărui tastatură o chinui în zi de sâmbătă-relache :) )un fel de CMS foarte simplist, dar prin intermediul căruia pot realiza site-uri web. Tot cu ajutorul lui pot gestiona site-uri de mari dimensiuni – site-ul de bancuri are peste 400 de pagini şi este dezvoltat şi gestionat cu acest rudimentar CMS.

CMS-ul nu a fost realizat conform principiilor unui CMS modern ci a fost dezvoltat ţinând cont de nevoile mele pentru realizarea unui site. Când se iveşte dezvoltarea vre-un site cu diferite caracteristici ce nu au fost prevăzute în CMS, voi modifica şi CMS-ul să poată include acele caracteristici.

Theme-le WordPress, fiind dezvoltate în PHP, nu pun mari probleme de programare… dar întreg WordPress-ul are la bază o filizofie structurare a aplicaţiei deosebită. Încercând să descifrez theme-le WordPress mă voi confrunta cu un stil aparte de a realiza aplicaţii PHP, stil ce poate fi aplicat şi altor aplicaţii dezvoltate în alte limbaje de programare.

Works for me!

Leave a Comment