Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

03.27.08

Joburi

Posted in Vorbe virusate at 5:49 am by rast

Actualul job este al 5-lea în cartea de muncă ca programator. Este o asemănare interesantă între toate job-urile avute. Când m-am angajat era bine, aveam şi treabă şi colegi mişto cu care mă înţelegeam.

După o perioadă situaţia se degrada. Ori pleca şeful şi venea un… impostor, ori plecau colegii şi veneau alţii cu care “nu puteam să cad la pace”.

Fostul loc de muncă, unde am stat 7 ani, şi credeam că ies la pensie de acolo, a fost cel mai trist. Era în Copou, vizavi de cămine studenţeşti. Când ieşeam la fereastră vedeam feţe tinere, înfulecând grăbit un covrig şi alergând să nu întârzie la cursuri… sau să prindă un loc în amfiteatru, mai în faţă.

Aveam un şef… inteligent, deosebit de tolerant, foarte îngăduitor, îşi apăra subalternii în faţa directorului (rar găseşti şefi d’ăştia). Avea nişte probleme cu familia… stătea mult peste orele de program. La 51 de ani a făcut un cancer la pancreas, descoperit in ianuarie 2006, deja în faza de metastază. Aproape toate organele erau atinse. În septembrie 2006 a murit… la 51 de ani.

A fost “uns” ca şef un tip cu 1 an mai mare ca mine. Nu numai că nu-şi apăra colectivul, dar îi şi “săpa”. Pe un coleg la făcut să plece prin noiembrie 2006, eu am plecat în februarie 2007.

Nici acum nu-mi pare rău că am plecat, oricât de insuportabilă este atitudinea şefului şi a colegilor. Actualul şef este ne-organizat, dar nu-ţi face răutăţi intenţionate.

2 Comments »

  1. artistu Said:

    March 27, 2008 at 5:58 am

    Io nu ma pot lauda decat cu 3 pana acum, dar LIFE GOES ON… vorba englezului si am timp sa mai schimb destule! ;)

  2. rast Said:

    March 27, 2008 at 12:37 pm

    Sa-ti urez “La multe inainte”??? :)

Leave a Comment