Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

03.24.08

Freelancer? adunarea gândurilor!

Posted in Vorbe virusate at 9:44 pm by rast

Tot gândind la o modalitate de a-mi rezolva problemele de la job-ul actual, cu colegii mei de birou care… am spus destule.

Vreau un loc de muncă (poate chiar acasă la mine) cu o atmosferă lucrativă, în care să mă pot concentra la munca ce o fac, să nu mai fac greşeli de scriere de cod din cauza discuţiilor despre fotbal şi gagici cu fuste mini. Nu sunt stupid! Uneori trebuie şi discuţii colaterale job-ului, dar trebuie oarecum separate cele două lucruri. Dacă le “îmbini” din mers nu iese bine nici unul.

Probabil un job cu munca la domiciu este cel mai optim din punct de vedere al condiţiilor de lucru. Ţi le faci cu mâna ta. Cum îţi aşterni aşa… munceşti.

În ziua de azi ce-a mai căutată aplicaţie în materie de freelancer, este creearea site-urilor web. Încerc o alternativă. Îmi fac un portofoliu de programe şi voi căuta firme care să vândă acele programe, eu rămânând cu partea de întreţinere şi dezvoltare a aplicaţiilor. Separ astfel partea comercială de partea tehnică a lucrurilor. La partea comercială nu mă pricep. Nu ştiu să-mi vând marfa, lucru ştiut de mai multă vreme.

Dacă cineva cunoaşte firme care vând soft poate să ne facă “o lipeală”. Sper ca săptămâna viitoare să adun (măcar o descriere sumară) aplicaţiile ce le-am făcut şi care pot intra pe piaţă.

Nu ştiu dacă acest lucru se numeşte freelancer? Dar ce importanţă are.

În aceeaşi ordine de idei caut firme interesate de colaborarea cu un programator care să le întreţină şi dezvolte în continuare, aplicaţii pe care ei deja le comercializează.

Leave a Comment