Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

09.12.10

Transmisiune extraterestră – comandoul lui Ashtar

Posted in Viata at 6:46 am by rast

Puteţi viziona aici înregistrarea unei transmisiuni extraterestre pe un post TV din Anglia!

Mulţumesc pentru semnalarea acestei adrese web, lui Vasile!

Înregistrarea/transmisiunea a fost realizată în anul 1977! Să fi fost o simplă farsă? Întreruperea transmisiunii a costat prea mult, fără nici un beneficiu pentru cel ce a făcut-o. Nu a făcut nici un fel de reclamă, pentru a câştiga ceva indirect.

Dacă a fost reală, ETii vrând să ne spună ceva… să fi fost prima şi ultima? Sau au mai fost astfel de transmisiuni, în alte colţuri ale lumii, dar nu au fost înregistrate sau nu au fost date publicului?

Voi copia mai jos ceea ce ne transmit ETii!

“Vă vorbeşte Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulţi ani, unii dintre voi nu-aţi văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut aceasta cu fraţii şi surorile voastre de pe întreaga voastră planetă, Terra. Am venit acum să vă avertizăm despre destinul rasei şi al lumii voastre şi intenţionăm să vă sfătuim cu înţelepciune pentru a putea să comunicaţi semenilor voştri care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptaţi pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care ameninţă atât lumea voastră, cât şi alte lumi din jurul vostru. Această intervenţie este necesară pentru a putea să participaţi la marea trezire spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră va trece într-o nouă eră, a Vărsătorului. Această nouă eră a profundelor transformări ar puteasă fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoinţă, mare pace şi evoluţie, cu condiţia ca aceia care vă conduc, unii dintre ei din umbră, să devină conştienţi de forţele rele care le întunecă acum judecata. Rămâneţi calmi şi ascultaţi cu atenţie ce am să vă spun, căci această şansă s-ar putea să nu se mai repete. Toate armele voastre distrugătoare şi nefaste trebuie să fie neîntârziat suprimate. Vremea conflictelor şi a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului, iar rasa din care faceţi parte ar putea să progreseze cu uşurinţă spre noi niveluri, mult mai elevate, de evoluţie, dacă vă veţi arăta demni de aceasta în faţa lui DUMNEZEU! Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a învăţa să trăiţi cu toţii împreună in iubire, pace şi bunăvoinţă. Peste tot pe această planetă mici grupuri sunt inspirate de noi şi vă învaţă deja aceasta, ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înţelepciune a noii ere care se naşte. Sunteţi liberi să le acceptaţi sau să le respingeţi învăţăturile autentice, dar luaţi aminte căci numai aceia care vor învăţa să trăiască în pace şi iubire vor avea cu siguranţă acces la sferele superioare ale evoluţiei spirituale. Vă vorbeşte acum Vrillon, un reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Trebuie să mai ştiţi că există numeroşi profeţi şi ghizi spirituali falşi ce acţionează în lumea voastră. Ei vă iau şi apoi vă consumă energia – pe care voi o numiţi bani – şi apoi o utilizează în scopuri malefice, neoferindu-vă în final în schimb decât mizerii fără valoare. Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simţ şi intuiţia, Sinele vostru divin, profund vă va apăra cu uşurinţă de toate acestea. Învăţaţi neîntârziat să fiţi atenţi la vocea voastră interioară, care vă ajută să discerneţi adevărul de eroare, permiţându-vă să evitaţi starea de confuzie, haosul lăuntric şi minciuna. Învăţaţi să ascultaţi această voce divină, care se află în fiecare dintre voi şi îndreptaţi-vă spre calea evoluţiei spirituale fiind totodată perseverenţi.”…


“aşa cum am făcut aceasta cu fraţii şi surorile voastre de pe întreaga voastră planetă, Terra”… prin România nu au transmis. Ori TV-ul era la începuturi în acel an 1977 (până în 1989 erau doar 2 ore de TV), ori gagiii ET nu ştiu (nu au învăţat) şi limba română.

“Vremea conflictelor şi a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului”… atenţionarea celor din spaţiu a fost în zadar. Câte conflicte armate şi vieţi pierdute nu au fost doar după anul 2000. Ne imaginăm că ne batem cu teroriştii (ascundem adevăratul motiv: banii şi petrolul).

“Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a învăţa să trăiţi cu toţii împreună in iubire, pace şi bunăvoinţă”… he, he, he! Acu 2000 de ani a fost cineva (Iisus) care a venit “în carne şi oase” şi a încercat să înveţe oamenii să trăiască în iubire… şi ce a ieşit? O nouă instituţie religioasă numită creştinism, plină de rituri, ritualuri şi cuvinte goale de iubire. Mulţi oameni spun “iubesc”… aceasta doar în vorbe, nu şi în fapte!

“Sunteţi liberi să le acceptaţi sau să le respingeţi învăţăturile autentice”… m-am lămurit! Comandoul lui Ashtar provine dintr-o civilizaţia care nu prea cunoaşte caracterul uman. S-a dovedit, de sute de ani, că ceva – fie ea şi învăţătură autentică – nu se poate impune decât cu forţa. Prin conferinţe şi scrieri deosebite nu se poate promova o învăţătură nouă… doar cu biciul.

“Trebuie să mai ştiţi că există numeroşi profeţi şi ghizi spirituali falşi ce acţionează în lumea voastră”… ştiu. Marea lor majoritate sunt falşi şi acţionează spre marele lor profit financiar. Inteligenţa lor îi ajută să găsească tot felul de motive pentru a cere mari sume de bani.

“Învăţaţi neîntârziat să fiţi atenţi la vocea voastră interioară, care vă ajută să discerneţi adevărul de eroare, permiţându-vă să evitaţi starea de confuzie, haosul lăuntric şi minciuna”… această frază nu mă poate face să trag concluzia finală că este spusă de un ET, dar pot fi sigur că ea a fost spusă de cineva care ştie să-şi asculte vocea. Nu este un ageamiu în cunoaşterea fiinţei umane, ştie EXACT care sunt beneficiile ascultării vocii interioare.

M-am folosit de ajutorul (deocamdată dez-interesat :) ) prietenului Google şi am căutat “comandoul ashtar“: cu multe rezultate, printre care:

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-07-04/comandoul-ashtar-si-planeta-crucii.html

Leave a Comment