Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

03.30.08

Supărat pe viaţă

Posted in Viata at 11:29 am by rast

Iar m-am supărat pe viaţa asta de occidental raţional şi manipulat şablonat. Este o reclamă la un post de TV (parcă KISS TV), în care o tipă ăşi descrie un viitor posibil iubit. Nu am nimic împotrivă, fiecare are dreptul să viseze la ce vrea el. Dar tipa exprimă o concepţie tembelă cu care nu sunt de acord a societăţii noastre. Ea spune la un moment dat “aş vrea să fie serios… dar să aibă şi simţul umorului!”.

Adică una o exclude pe cealaltă:

  • un om serios nu are simţul umorului
  • un om cu simţul umorului nu este serios

Dar ce? serios înseamnă să fii încruntat şi cu fruntea traversată de braude largi de riduri? Dacă eşti serios nu ai voie să râzi?

Aş denumi un om fără simţul umorului, fără puterea de a râde sănătos, la o glumă bună, mereu încruntat şi plin de riduri, ca fiind un om “încordat“, nu un om serios.

Este o greşeală a oamenilor că-i desconsideră pe cei cu simţul umorului. Aceştia sunt oameni care îşi pot încărca uşor bateriile, putând fi relaxaţi şi plini de energie creatoare atunci când fac o treabă şi o pot face mult mai bine şi mai temeinic decât un încordat.

Sunt un om care-i plac bancurile, îi place să râdă (de poante bune, cu substrat, nu de simpla folosire a unor cuvinte triviale), nu mă dau în vânt după relaţii de comunicare. Cine poate să înţeleagă axcest aspect al vieţii, că un om cu simţul umorului poate fi şi un om serios cu responsabilitate atunci când face ceva, “îi dau haina de pe mine”.

Leave a Comment