Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

12.05.10

Schimbări în viaţă

Posted in Viata at 4:23 am by rast

Nu! Nu am murit din nou :) ! Sunt viu şi suficient de sănătos. Nu am scris de mult, din cauză că în viaţa mea au apărut schimbări care îmi consumă din timpul liber, avut înainte.

Lovit de criză, disponibilizat de la firma la care programam PLCuri (mai pe scurt… trecut în şomaj), lucrez la o firmă de IT unde programez doar PCuri, în limbaj Java.

Până acum am tot lucrat în programare, dar nu la o firmă specializată de IT. Este primul loc de muncă în care programarea web este atribuţie de servici.

9 Comments »

 1. mihaela Said:

  December 5, 2010 at 7:40 am

  Mă bucur că eşti sănătos şi….mai ales că ai de lucru.
  Am totuşi o întrebare : de ce nu mai apari ca partener pe aimee.ro ?

 2. rast Said:

  December 6, 2010 at 12:10 am

  Nu stiu.
  Cei de la aimee m-au adaugat in speranta ca voi publica aici in blog articole scrise de ei. Eu nu am fost de acord. Blog inseamna jurnal pe net… e jurnalul meu, nu site de bizniss…

 3. arpeges Said:

  December 6, 2010 at 1:48 am

  Welcome!
  Si daca tot ai revenit, pe cand o postare noua? :)

 4. mihaela Said:

  December 6, 2010 at 5:33 am

  Acum am înţeles. Am observat că, de ceva timp, aimee.ro este foarte bizz.

  Jurnalul tău cum poate fi cunoscut şi de alţii ? Nu ştiu să răspund la această întrebare, eu prin ei am intrat pe rast.descult şi am găsit pe cineva punând întrebări şi căutând răspunsuri fără a avea pretenţia că le ştie pe toate.
  Şi îmi place foarte mult osho pentru că ceea ce spune este pentru mine o confirmare, o persoană care a pus în cuvinte ceea ce eu simt de mult timp.
  Succes în noul job şi multă sănătate ( de fapt am m-ai spus-o, repetarea lucrurilor pozitive este folositoare ).

 5. mihaela Said:

  December 6, 2010 at 5:34 am

  Corectez: de fapt am mai spus-o, repetarea lucrurilor pozitive este de folos

 6. mihaela Said:

  December 6, 2010 at 6:47 am

  Am verificat pe aimee.ro, apari la parteneri dar cu o modificare a locului de pe pagina ( undeva sus in dreapta ). Îmi cer scuze, nu am observat.

 7. rast Said:

  December 12, 2010 at 4:34 am

  @mihaela – Multumesc pentru urari!
  Jurnalul poate fi cunoscut prin cautari pe Google. Sunt si alte metode de a face promovare a unui site/jurnal:inscrierea in diferite directoare publice, schimb de link-uri (cum am facut cu cei de la aimee)… dar nu ma prea intereseaza! Las acest aspect la latitudinea fortelor universului. Ele pot “inspira” o anumita persoana sa caute ceva pe Google si sa gaseasca jurnalul. De exemplu, pentru cuvintele cheie “frica de moarte”, jurnalul apare pe prima pagina.

 8. radu Said:

  December 17, 2010 at 12:56 am

  felicitari tizule! ma bucur pentru tine, spor in toate!

 9. rast Said:

  December 18, 2010 at 4:04 am

  @radu Mersi man! Ti-am vazut site-ul. Pe cand al treilea in familie?

Leave a Comment