Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

09.27.10

Protecţia consumatorului – unde este naturalul

Posted in Viata at 11:23 pm by rast

Am găsit nişte post-uri pe blog-uri care se plâng de acel serviciu al statului numit: protecţia consumatorului. În acea instituţie trebuie să lucreze anumiţi nene şi tanti care să se documenteze, să ştie toate cele (câte în lună şi stele) şi să protejeze pe oamenii care au alte treburi (make money sau dorm adânc).

În nici altă specie/regn din natură (animal sau vegetal) nu există acest obicei: specimenele de rând să fie protejate de unele mai cu moţ. Părinţii îşi învaţă copiii să se protejeze singuri… să se ferească de lucrurile negative şi să aprecieze lucrurile pozitive.

Noi oamenii vrem să fim altfel… să ne protejeze alţii şi noi să sleep adânc (na! că m-am dat pe limba lui Shakespeare) la umbră şi mâncare.

Cei ce mă înjură că am comparat rasa umană cu alte specii din regnul animal, ţin să le aduc aminte că sunt unele cercetări ştiinţifice care susţin că unele animale au un comportament mai inteligent şi mai organizat decât omul zilelor noastre. Sunt de acord cu aceste cercetări, cu menţiunea că omul a involuat: îşi foloseşte 19% din capacitatea creierului şi a uitat aproape integral de intuiţie… de vocea inimii. Omul nu mai simte realitatea, nu mai simte pe cei ce vor să-l fure… vrea să fie protejat de o instituţie a statului.

4 Comments »

 1. http://mamasiiubita.blogspot.com/ Said:

  September 30, 2010 at 7:47 pm

  Din intamplare, am avut si eu de-a face cu cei de la Protectia Consumatorului. O doamna foarte draguta mi-a facilitat depunerea plangerii, mi-a spus ca cei contra carora depun plangerea incalca serios legea, dar ca, daca ajung in instanta, ei nu au cu cine se apara, pentru ca nu au avocat sau macar un jurist care sa le reprezinte interesele, adica pe ale mele. Asa ca, cel mai bine ar fi sa ma indrept eu catre instanta si ii dau in judecata pe cei care au incalcat legea si drepturile mele. Acum intreb, sa fiu multumita de ANPC? Doamna as lua-o acasa, atat de draguta a fost, dar institutia in sine lasa mult de dorit.

 2. rast Said:

  September 30, 2010 at 11:12 pm

  Oare institutia… ea se “comporta” dupa niste reguli stabilite de stat. Oare regulile/legile sunt OK?

 3. mihaela Said:

  October 6, 2010 at 5:25 pm

  Mai există reguli ? O ţară vraişte şi atât.

 4. rast Said:

  October 7, 2010 at 10:54 pm

  Vraiste tare!!! Nu numai in regulile intocmite de stat ci si in diferite comunitati (firme, familii, blocuri)

Leave a Comment