Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

04.30.08

Izolare – singurătate

Posted in Viata at 12:56 am by rast

Tocmai ce începusem să cred şi eu că sunt un complexat, ce-şi împroaşcă blog-ul cu indignări, critici şi nemulţumiri faţă de colegii din perimetrul firmei la care prăşesc… am dat o raită prin blogosferă şi am văzut/citit că se poate chiar şi mai rău.

Unii, în acele zile de sărbătoare, care tocmai au trecut, au fost la neamuri, în vizită. Au avut parte de “primiri chiorâşe” şi urări leşinate… plângându-se chiar de un stres mai mare odată cu trecerea sărbătorilor.

Să-i schimbi pe alţii nu poţi. Cine crede că poate să schimbe lumea, îi recomand cartea don Quihote… lupta cu morile de vânt. E mai uşor să te schimbi tu. Îmi dau seama cât de bine am făcut că mi-am găsit un echilibru interior, încercând să reduc la minim dependenţele de alte fiinţe bipede.

Observ societatea, comportamentul vecinilor, cu o detaşare destul de mare, încercând să fiu cât mai obiectiv. Se produce o degradare din ce în ce mai mare. Nu se întrevede nici o soluţie de îmbunătăţire. Ce ar fi de făcut?

1 Comment »

  1. Jamilla Said:

    April 30, 2008 at 2:29 am

    nu stiu la altii ce ar fi de facut dar stiu ca eu, una, invat inca sa-mi suplinesc sistemul de convingeri cu ceea ce am invatat din greseli… nu imi doresc sa ii schimb pe ceilalti, nu imi doresc sa ma schimb eu neaparat… pur si simplu, invat sa ma raportez la mine mai putin in raport cu ceilalti… s ama detasez unde nu e loc de intelegere, sa nu pun rautatile la suflet (mai greu!) sa traiesc avand incredere in mine, s ainvat din greslei, sa-mi asum responsabilitati si sa raman, totusi, eu. Sa-mi recunosc emotiile si comportamentul, sa ma accept asa cum sunt si sa schimb ce pot la mine. Ce nu pot, sa invat sa port cu mine.

Leave a Comment