Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

08.09.10

Hunza – tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte

Posted in Viata at 7:06 am by rast

S-a descoperit cândva, în aceşti ani de tembelă catastrofală civilizaţie umană, un loc tărâm cu incredibile obiceiuri şi rezultate de viaţă umană. Este numit Hunza – puteţi citi mai multe aici:

http://cybershamans.blogspot.com/2010/08/taramul-nemuritorilor-hunza-valea.html

voi copy-paste, aici în blog, doar o propoziţie, care mi se pare esenţială:

Copii sunt alaptati pana la 6-7 ani, fapt care le aduce un sistem imunitar de fier si un aport de calciu neegalat, comparativ cu copii occidentalilor

Hai să enunţăm reciproca :) acestei propoziţii. Eu o văd aşa:

copii occidentalilor, hrăniţi cu lapte matern/uman pâna la vârsta de 1 an sunt ne-terminaţi.

Am luat la cunoştinţă de această alăptare prelungită, încă de prin anii 2003 când, citind o carte de Nineta Crainici, am auzit/citit că pe teritoriul României s-au descoperit (ascunse în pământ – uitate de timp :) ) nişte statuiete, printre care unele arătau nişte femei/mame ce-şi alăptau copiii. Copiii arătau ca cei de 6-7 ani. Cercetătorii au făcut ochii mari, l-au ponegrit în gând pe cel ce le făcuse şi nu au dat nici o explicaţie.

Vocea mea interioară mi-a trimis un bip :) şi mi-a spus: bagă la cap. Multe zile m-am gândit la această chestie: alăptare până la 6-7 ani.

- omul are 2 perioade de viaţă, fiecare cu dinţii ei :) !

  • până la 6-7 ani cu dinţi de lapte
  • după 6-7 ani cu dinţi de e-uri… pardon :) de muşcat fructe

Însăşi denumire ne pune pe gânduri “dinţi de lapte“. Oare nu cumva aşa a făcut/creat NATURA omul? Să pape lapte până la 6-7 ani.

- am cunoscut mai multe cazuri de copii care îşi sugeau degetele de la mână. Părinţii încercau să-i dezobişnuiască de acest obicei urât. Unii chiar, punând pe mâna copiilor piper, sare sau alte condimente cu gusturi tari. Mulţi părinţi se mirau că pe la 6-7 ani, copiilor le-a dispărut obiceiul de a suge degete.

Oare nu cumva suptul este un instinct al omului/copilului aşa cum l-a creat NATURA? Învăţând copilul ca de la 2-3 ani să pape lapte-praf cu păhărelul, oare nu cumva ne opunem mamei NATURA?

Asamblez toate acestea cu o idee expusă de Gurdjieff – la care vocea mea interioară mi-a trimis un bip :) cu acelaşi mesaj de a băga la cap – că omul (fiinţa umană) ar avea 4 corpuri:

  • corpul fizic
  • corpul astral
  • corpul mentel
  • corpul esenţă

Corpul fizic se vede, îi ştim perioadele: se naşte, creşte, îmbătrâneşte şi moare.

Corpul astral şi cel mental nu sunt duse nici până la maturitate. Ele rămân ne-crescute/ne-maturizate până la moarte. Adica: oameni ne-terminaţi. Gândiţi-vă la o maşină care are toată caroseria gata, dar îi mai lipsesc anumite piese de la motor, de la direcţie, de la schimbătorul de viteze, etc.

Tot Gurdjieff spunea: omul e născut să fie avion, omul zilelor noastre este o tărăboanţă rablagită.

Io spun (mă iau de guşă cu Gurdjieff :) ): partea proastă este că societatea consideră NORMALITATE tărăbonţeala omului. Omul tărăboanţă e considerat NORMAL, omul cu ceva piese în plus ceva însuşiri în plus este considerat în afara NORMAL-ului.

Înainte de a mă trimite la spitalul de nebuni, gândiţi! Lăsaţi deoparte ceea ce v-au învăţat profesorii în anii de educaţie.

Leave a Comment