Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

04.26.08

Haos de varză

Posted in Viata at 12:10 pm by rast

Trăim într-o lume în care dezorganizarea a ajuns la cote alarmante. Unii definesc viaţa cotidiană ca fiind un haos, alţii ca fiind o varză. Un tip a exprimat odată ideea de “haos de varză“, un fel de superlativ al haosului şi verzei.

Dacă tot mai este spaţiu în sidebar, am mai completat secţiunea “cu ce mă ocup” cu încă o linie (site): haos de varză, în care voi publica trăsnăi ce-mi trec prin cap, texte umoristice… nimic serios. Ceva în stilul site-urilor de bancuri, dar nu voi copy-paste bancuri, etc., pentru aşa ceva este bancuri.pro… . Acest haos de varză, fără a avea pretenţia de creaţie literară :) , va fi în exclusivitate cărăbuşaţă a minţii mele.

Viaţa asta nu numai că devine din zi în zi mai dezorganizată, dar persoanele ce o populează şi îi consumă oxigenul, eliberând dioxidu’, sunt din ce în ce mai tare afectaţi. Asta exte o exprimare academică a faptelor cu care dau nas în nas zilnic. O altă exprimare, ceva mai de mahala, ar fi: prostia începe să devină omniprezentă precum Dumnezeu şi aerul.

Era o zicală ce zicea: “dacă prostia ar durea, ai auzi numai ţipete pe străzi”. Prostia continuă să rămână fără simptome de durere, chiar dacă tusea ce se aude la fiecare 10-12 paşi, denotă o implicare a susnumitului simptom. În dorinţa de a face economie de bani (pentru miel şi ouă roşi, cât mai multe) s-au oprit gigacalorimetrele, în virtutea unui aprilie crezut călduros. Zeul Ra, gângania aia rotundă şi galbenă, ce dă lumină şi căldură spre Terra, nu s-a supărat. Nu el a întrerupt căldura naturală, ci norii groşi provocaţi de acest haos de varză umană, în care omul a uitat că trebuie, pentru a trăi, să respire şi să aibă căldură.

Nu vreau să fac propagandă ecologistă, m-aş vedea iar în postura luptătorului cu morile de vânt. Încerc să ma lupt pe fronturi pe care mai am totuşi, măcar o şansă de reuşită.

Leave a Comment