Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

03.03.11

Criză de umanitate

Posted in Viata at 3:33 am by rast

Patriarhul Daniel a spus: “Nu criza economică e marea nenorocire, ci criza de umanitate“. A avut mare dreptate.

De cand sunt in statutul de “munca de acasă”, am găsit un colaborator pe Internet, care spunea că are mult de muncă la nişte site-uri web si nu are timp. Mi-a dat mie să fac câte ceva modificări în anumite site-uri. Muncă efectivă a fost puţină: vreo 5 ore, dar a fost multă rutină de a pregăti anumite condiţii de programare (Upload de fişiere, citirea si salvarea in MzSQL a unor fişiere Excel – cu extensia xls, pregătirea unor demo-uri, etc.), vreo 2 săptămâni. Când i-am cerut ceva bani, a vrut să-mi platească doar cele 5 ore muncite. Celelalte 2 săptămâni x 7-8 pre/yi… cica am învăţat io PHP şi nu se pun la socoteală. I-am replicat: OK! Eu nu stiu PHP, caută un alt colaborator pe net care să ştie PHP.

A insistat să colaborăm… cică să facem echipă: adică el să dea dispoziţii: ce şi cum să fac, in final să câştige bani… iar eu să muncesc gratis – nu pune la socoteală nici consumul de curent electric.

În discuţia cu el am fost calm, blând. Am fost înţeles greşt: am fost luat de fraier.

Nu scriu acest post, pentru a mă plânge! Vreau să subliniez că experienţa mea de viaţă, din ultimul timp, confirmă afirmaţia Patriarhului Daniel: “Nu criza economică e marea nenorocire, ci criza de umanitate“.

M-am gândit mult (numai azi noapte vreo 4 ore :) )… ce a vrut viaţa să-mi arate? Se spune că trăim pentru a învăţa de la viaţă anumite lucruri. Ce învăţăminte am tras eu din aceste întâmplări?

În ziua de azi, dacă nu eşti mârlan, nu poţi trăi. Este imposibil să faci bani (pentru un trai decent) din muncă cinstită. Eu încerc să mă strecor (trăiesc la limita de subzistenţă), urmăresc cele 4 legăminte ale toltecilor, este extraordinar de greu.

Stres-ul în această perioadă este extraordinar de mare, văd la ştiri la posturi de TV, oameni zdrobiţi de stres. Stres provenit din criza de umanitate. Dacă ar fi să folosesc o vorbă din trecut: lumea este plină de oameni fără inimă.

Revin la vechea idee: criza asta este provocată de Dumnezeu (mama natură) care nu mai poate suporta atâta dez-umanizare. Oamenii sunt mai răi ca fiarele pădurii. Uitaţi-vă în toate regnurile de pe pământ (plante sau animale – domestice sau sălbatice), în nici o specie, reprezentanţii ei nu se sfâşie între ei. Oamenii se sfâşie unul pe altul.

1 Comment »

  1. puck Said:

    March 3, 2011 at 10:08 am

    lecţia e că trebuie să fii mai atent cu cine colaborezi. vezi site, referinţe, experienţă, profil pe FB etc etc. tot felul de amănunte care te pot ajuta să vezi dacă e un profitor sau un om serios.

Leave a Comment