Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

06.13.09

Programare – Star Trek

Posted in Uncategorized at 4:57 am by rast

O astfel de ştire ar trebui să mă bucure. Nu! Nu să mă facă fericit:) . Doar să mă bucure în perioada asta de criză, acaparată de ştiri negative. Ar fi şi o confirmare a ceea ce simt: “să fiu optimist ca programator… că voi avea un job… o sursă de bani pentru procurat haleală, apă şi căldură (haine)”. Dacă mie bine mie şi-mi licăre “o luminiţă la un capăt de tunel”, nu înseamnă că este bine. Chiar dacă am bani pentru cele necesare unei vieţi decente, asta nu înseamnă că o duc bine. Trebuie “să ies în lume”, mă izbesc de sărăcia altora, de stările lor depresive… oameni cu care nu poţi inter-relaţiona, nici ca vânzători de fructe în piaţă.

Ziceau “gurile rele” că filmele SF sunt inspirate unor regizori pentru a familiariza oamenii de rând, cu viaţa din viitor.Oare aşa a fost şi cu filmul Star Trek? Nu am urmărit filmul, vedeam secvenţe sau episoade, întâmplător, în momente diferite de plictiseală inactivitate. Aceste timpuri de criză, îi va face pe oameni să renunţe la confort?

Sunt necesităţi de bază: mâncare, apă (aerul-mai este încă gratis :) – nu-lu pun la necesităţi), căldură. Am văzut deseori, în ultimii ani, oameni care renunţau la trebuinţele de bază pentru a da banii pe mici satisfacţii. Un fost coleg de birou (cel mai des bârfit, pe acest blog) nu mânca dar îşi cumpăra CD-uri originale cu muzică. MP3-urile se auzeau prost pentru clăpăugele (urechile) din dotare.

Cum va evolua lumea din acest an. Viaţa nu se termină aici. Simt că vor fi mari schimbări. Nu simt “cum va fi”, doar că va fi altfel…  mult diferit de ceea ce este astăzi sau a fost ieri (cu zeci sau sute de ani în urmă). Chiar acum, scriind aceste rânduri simt “va fi multă sticlă şi puţin beton”. Această simţire mă face să cad pe gânduri… actualul job este în industria betonului… GATA! Nu-mi mai dau cu părerea, să vedem ce va fi!

1 Comment »

  1. cti97 Said:

    June 13, 2009 at 8:13 am

    in romania o sa fie nevoie de betoane mult timp de acum incolo, datorita faptului ca suntem cu decenii in urma cu infrastructura si nr. de case …

Leave a Comment