Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

02.26.10

Hipotensiune, insulină, diabet

Posted in Uncategorized at 5:34 am by rast

Folosesc, în acest post, un limbaj ce nu mă caracterizează… dar sunt prea stupefiat de ceea ce tocmai am aflat, pentru a folosi un limbaj decent, academic.

Teoretic, după ştiinţele medicale ale mileniului III, doar întrei termenii 2 şi 3 din titlu ar exista legătură. Asta deoarece medicina priveşte omul ca fiind compus din diferite părţi. Nu! Omul este un “întreg”, un tot unitar, a cărui componente (organe) au legătură între ele.

Să o luăm cătinel, step by step.

Hipotensiune am, de cel puţin doi ani. Cu atestat medical :) , în 2008 guvernul a obligat toţi cetăţenii români să facă oarece analize medicale obligatorii. Am primit şi eu ţidulă, m-am conformat şi am făcut o vizită la doamna doctor de familie. Ea mi-a pus diagnosticul hipotensiune ortostatică… pe foile emise de guvern. Nu am avut probleme cu hipotensiunea cam un an. Prin decembrie 2008 au început stările de ameţeală când stăteam în picioare. Leacul mi l-am găsit singur: dimineaţa, la trezire, un biberon :) cu ness (3 în 1 Strong).

După internarea din acest an, ameţelile s-au intensificat. Chiar dacă dimineaţa îmi beau biberonul cu Strong + ness, când mă opresc în staţia de autobuz… înainte de a apărea 29-ul :) , apare ameţeala.

De câteva zile am luat decizia să fiu propriul meu tămăduitor (ori mă vindec, ori mă dau cu tămâie :) ). Mintea mea obosită de HTML, suprasolicitată de chestiuni medicale :) , e aproape de o criză…

Pe biletul de eliberare :) din spital (pe el scrie externare, eu îi spun eliberare…) scrie analizele medicale la internare (eu eram inconştient când mi-au luat sticluţele de sânge din vinişoarele mele, mult mai lungi decât late :) ) cât şi la externare. Mi s-au făcut multe analize… eram într-o stare gravă!

La externare, toate analizele au avut o îmbunătăţire, cu excepţia uneia: hematiile – globulele roşii. La internare… 31 grade, tensiune7/4… jumate mort, globulele roşii erau în limite normale. Glubulele roşii din sânge au un timp de viaţă de 90-120 zile. Cât am stat cazat la spital, bortit cu injecţii de insulină, globulele roşii din sânge au scăzut. La eliberare, globulele roşii aveau o valoare mai mică decât valoarea minimă, considerată normală.

Mi-am pus întrebarea “cine mi-a omorât globulele? Ori şi astea sunt în criză şi au plecat să muncească în ţări străine :) ! Descurajat de medicina mileniului III am dat vina pe dânsa, insulina! Da! Ştiu orice medic m-ar strânge de gât, ameţit cum sunt mă doboară imediat :) !

Acasă, timp de peste 30 zile, păpică bună, recomandată de ştiinţele medicale + insulină (în ultimele 4-5 zile hapuri orale – medicamente), ameţeli din ce în ce mai mari.

O cauză a hipotensiunii este anemia. O cauză a anemiei este scăderea numărului de globule roşii. Prima explicaţie a stării mai nasoale de hipotensiune de când am fost eliberat din spital. Degeaba beau narcotice cafele, cauza hipotensiunii este lipsa de globule roşii.

No! Am căutat în continuare de ce mi-au murit globulele roşii. Uitaţi ce am găsit, pe un site de medicină, nu pe un site de… vrăjeli:

http://www.sanatateatv.ro/ghid-terapeutic/hipotensiunea-arteriala/

important, din link-ul trimis mai sus, sunt cuvintele:

“Cauzele acestui tip de hipotensiune sunt: pierderile de sânge(hemoragiile), hipotermia(temperatura scăzută a corpului), afecţiuni miocardice(ale muşchiului inimii) care pot avea ca efect insuficienţa cardiacă, septicemia(infecţia severă a sângelui), deshidratarea severă, lipsa de răspuns la medicamente,…”

Am copiat o frază întreagă, important este “lipsa de răspuns la medicamente“… deci organismul meu, prin medicamentele de care nu avea nevoie (insulină + pastile) îşi exmatricula globulele roşii.

Timp de 20-30 zile nu mai iau pastile sau insulină, dacă stările astea de ameţeală trec, treaba-i clară. Ştiu, aş putea să-mi fac nişte analize medicale să văd care este voloarea globulelor roşii, dar m-am săturat de înţepături şi de extragere de lichid roşiatic :) !

Am răbdare să văd semnele manifestte de trup/organism… ameţeala.

Chiar dacă am renunţat la tratamentul oferit de medicina mileniului III nu am renunţat la tratamentele naturiste: ceai, fructe, etc.

Abia aştept să dea colţul ierbii să halesc fructe vegetale fabricate de mama natură!

8 Comments »

 1. mihaela Said:

  February 26, 2010 at 6:18 am

  Anemia se tratează cu fier, acid folic şi vit B12, cele străine au sigur substanţă activă, cele româneşti nici nu ştiu dacă mai există. Abbott, o firmă englezească are un produs bun de fier şi acid folic, poţi lua în plus B 12 şi în două săptămâni ai să vezi efectul, tratamentul ţine 4 săptămâni. Eu l-am folosit pentru o persoană cu intervenţie pe cord deschis care a făcut complicaţii pneumonie, a folosit multe antibiotice şi a făcut anemie. Globulele roşii au rol în circulaţia oxigenului în organism, influenţează atât plămânii cât şi inima şi implicit tensiunea. Surse naturale de B12 sunt ficatul de orice fel, iaurtul nepasteurizat, ouă, lapte integral, tonul. Acid folic se găseşte în ficatul de vită, sfeclă roşie, salată verde, suc de portocale. Este nevoie şi de tablete în cazuri de anemie gravă. Îţi doresc multă sănătate.
  PS. Sursele naturale de mai sus sunt luate din ” The complete Book of vitamins” al revistei americane Prevention magazine.

 2. mihaela Said:

  February 26, 2010 at 8:27 am

  Revin să-ţi spun că, pentru cazurile de hipertensiune se recomandă fără sare, iar în cele de hipotensiune mai multă sare în mâncare.
  Îţi recomand http://www.relaxare.wordpress.com iar pentru un horoscopeli ceva mai serioase http://www.mihneafiran.ro. Numai bine.

 3. rast Said:

  February 27, 2010 at 2:50 am

  Multumesc mult, Mihaela, tratamentul anemiei este bine venit pentru mine… dar, (vezi ca sunt putin sucit :) ) ma intereseaza foarte mult, de unde am facut aceasta anemie, ce mi-a omorat globulele rosii, in spital? Cat am fost internet am facut perfuzii, vreo 7 zile, cu antibiotice… Se poate ca antibioticele sa fi omorat celulele rosii???

 4. rast Said:

  February 27, 2010 at 3:07 am

  Scuze… am uitat sa spun (asa-s de multe, ca nu le mai tin minte…), la iesirea din spital, globulele rosii erau sub limita minima, la o alta analiza, dupa aproximativ o luna, globulele rosii au crescut, incanrandu-se in limitele admise ca fiind bune/corecte..
  Cat am stat acasa nu am facut un tratament pentru cresterea globulelor rosii, nu am mancat ceva deosebit, ele au crescut… de capul lor :) , de ata m-am gandit ca un medicament ce l-am luat in spital mi-a cauzat scaderea globulelor rosii.

 5. mihaela Said:

  February 27, 2010 at 5:24 am

  Antibioticele sunt de vină. Dar oricum este bine să-ţi mai faci o analiză şi dacă este nevoie să iei tablete. Daca valorile sunt normale nu strică să mănânci alimente bogate în fier şi B12 ( ficat în principal ) şi în acid folic ( iaurt nepasteurizat ). Nu uita de sare, dacă se poate fără iod, ajută la creşterea tensiunii ( vei bea apă mai mult şi-ţi va ajuta la creşterea tensiunii arteriale ). În plus multă voie bună şi optimism.
  S-ar putea ca sfecla roşie să nu-ţi fie de folos dacă ai valori mari ale glicemiei, aşa că fără este mai bine. Numai bine.

 6. oli Said:

  March 4, 2010 at 3:27 pm

  Doua paragrafe interesant am gasit si m-am gandit sa ti le scriu:
  1
  “Orice boală are cauza în lumea nematerială, mai clar – în gândul nostru, în subconştient, în realitatea subtilă. Dăm câteva exemple: reumatismul este specific egoiştilor, diabetul – celor care nu iubesc lumea, regnul animal, o durere de dinţi – amânarea unei decizii…- Vrei să te schimbi? (însănătoşeşti)… Schimbă-ţi gândurile”.
  2.
  În existenţa noastră, cei care au o educaţie dezordonată, printre celelalte glande endocrine, pancreasul este cel mai sensibil la aspectul de morală. El aparţine chakrei Manipura (aceasta determină teama de viaţă, insubordonarea faţă de principiile Universale, generând un egoism care conduce la o degenerare a principiilor de convieţuire atât faţă de lumea animală, cât şi faţă de lumea umană…).
  La ora actuala, existând aşa-zise “tratamente”, în cazul diabetului, cei bolnavi nu sunt lăsaţi nici să moară, nici să trăiască. Astfel, s-a ajuns la o inflaţie, în continuă creştere. În scurt timp, toata populaţia poate fi afectată, în realitate este vorba de decandenţa instituţiilor: biserică, învăţământ, cultură, socio-politice, acestea având cauza în care cetăţeanul îşi pierde echilibrul.
  Odată ce s-a obţinut starea de diabet, pacientul intră într-o zonă dramatică, în care trebuie să-şi schimbe total comportamentul. Dacă rămâne ca mai înainte, va fi dependent de prezenţa insulinei, insuficienţa de a depune efort fizic, o alimentaţie particulară… În caz că, graţie diabetului, îşi schimbă comportamentul faţă de experienţa vieţii, devenind mai uman, universal, şi mai ales cu o alimentaţie naturală, practic starea de diabet nu se simte.

 7. rast Said:

  March 4, 2010 at 11:14 pm

  Multumesc oli!
  Citatul imi confirma anumite presupuneri, pe care incerc sa le explic unora (medici sau membri ai familiei).
  Toti cei bolnavi de diabet se plang de oboseala si pofta de mancare exagerata.
  La mine este invers: nu ma simt nici obosit (dupa orele petrecute la job) si am o lipsa de pofta de mancare.
  E ciudat tare!

 8. Constantin Said:

  March 15, 2010 at 10:04 pm

  uite am gasit un film despre diabet. filmul este in linkul de mai jos se numeste RAW. merita vazut.

  arata concret cum dupa 30 zile in care mananci legume, ma rog, tii o dieta fara carne, fara anumite uleiuri poti scapa de diabet.
  arata persoane care au redus doza de la 75 la 2, persoane care trebuiau sa aiba implantat un aparat care ar asigura insulina necesara, iar dupa aceasta dieta, la analize au iesit normal cu insulina.
  au decenta sa afirme ca nu au o ‘retatea’ sigura dar ca rezultatele pentru toti cei care au fost la acel curs au fost cel putin remarcabile dovedite cu analize ininte si dupa diata.

  http://fymaaa.blogspot.com/
  mancarea sa fie medicament, si medicamentul mancare.

  toate bune, sanatate tuturor.

Leave a Comment