Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

04.10.08

Seriozitate – muncă de programator

Posted in Succesul at 12:10 am by rast

Pe cuvântul meu de onoare că sunt om serios! Aparenţele înşeală :)

Avatarul meu pe toate forumurile, poza care pentru mine este the best, am mai post-at-o pe blog:

munca de programator

Viaţă grea de programator, muncă de salahor, pentru lăpticu păpica zilnică. Poza e “dis de morning”, mergând la muncă cu burtica goală (pe dinăuntru… nu ca tinerele zglobii din ziua de azi :) ) şi speranţe de haleală pe brânci cât cuprinde.

Poza numero 2 este:

Rugăciune

Rugăciune: dă-mi doamne putere să mă apuc de lucruri serioase!

N-a vrut domnul să m-asculte! Am început eu să lucrez la lucruri serioase: program de facturări, RoJSPMyAdmin, etc. Azi de dimineaţă, înainte de a înhăţa găletuşele de mers la muncă, m-am trezit cu alte gânduri… Unul dintre ele: să refac site-ul de bancuri cu o interfaţă extJS.

Cine se scuză se acuză:

- pentru programul de facturi am nevoie de informaţii suplimentare din domeniul contabilităţii, îl trec mai spre coada cozii de aşteptare poate găsesc o persoană amatoare să colaborăm pentru realizarea lui.

- RoJSPMyAdmin – nu necesită cunoştinţe din alte domenii. Pot să-l realizez singur, dar am început cu o interfaţă complexă înainte de a stăpâni suficient de bine extJS. Nu chiar aşa de în spatele cozii de aşteptare.

3 Comments »

 1. CTI97 Said:

  April 10, 2008 at 2:13 pm

  Am vrut de mult sa-ti spun, dar am uitat de fiecare data, plus ca e offtopic pentru orice post :) nu te deranjeaza layout-ul un pic deformat ? adica, se vede ca ai facut o latire si totusi pozele temei nu le-ai latit sa cada bine. Daca imi trimiti un zip cu tema pe mail sunt dispus sa fac eu schimbarile :)

 2. CTI97 Said:

  April 10, 2008 at 2:14 pm

  a, si la categories nu cade bine … cade prea in stanga … folosesc firefox 3 beta 5 acum, dar parca si in ie cadea tot la fel.

 3. rast Said:

  April 10, 2008 at 10:04 pm

  Nu e offtopic pentru orice post :) . In categoria WordPress incepusem “sa fac sapaturi” prin codul WordPress. Incepusem chiar sa lucrez la o tema WP.
  Latirea a aparut din cauza ca nu am lucrat “ca o ciobota” :) am facut doar modificari de layout, fara a modifica si CSS-ul. Oricat s-ar lati pozele, tot ar cadea aiurea.
  Mersi ca mi-ai atras atentia! Ma obisnuisem cu ea asa.
  Si in FireFox si in IE tot asa se vede.

Leave a Comment