Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

11.24.06

Reţete de succes

Posted in Succesul at 11:06 pm by rast

Pe drumul către tine însuţi nu sunt reţete de succes. Dacă o persoană a avut rezultate remarcabile urmând anumite procedee sau tehnici, nu înseamnă că orice va urma acele procedee va avea rezultate benefice.

Fiecare are propriul lui drum, propriile lui probleme de rezolvat şi aceasta rezidă din faptul că fiecare are o personalitate deja creată cu propriile ei deficienţe care trebuie corectate. Dar, în principal, diferenţele apar datorită adevăratei esenţe interioare a fiecărei persoane, a unui “bagaj ancestral” personal - dacă nu este prea pompoasă denumirea.

Singurul lucru care este comun celor care au reuşit să-şi creeze o personalitate adecvată esenţei interioare este că au vrut şi au pornit pe acest drum. Fiecare om are “legenda lui personală”, fiecare are propriile aptitudini native, dar odată şi odată fiecare ar trebui să şi le descopere şi să şi le îndeplinească, pentru o linişte interioară de a-ţi fi găsit locul în viaţă

11 Comments »

 1. PIRIU CORNELIU Said:

  March 15, 2007 at 9:16 am

  Ca intelect stai bine.Cat simti din ceea ce ai acumulat? Ce nivel de vibratie simti=traiesti ? Si daca tot o iei prin miristea cartilor,ai citit Putere versus Forta a lui David Howkins ? Si daca ai citit-o,ce parere ai despre tine acum ? Dar se pare ca n-ai ajuns inca acolo DEMIURGULE ! poate imi raspunzi.AMOS

 2. rast Said:

  March 15, 2007 at 10:01 am

  > Ca intelect stai bine.
  Multumesc pentru apreciere. Deja ma simt “foarte bine”.. :) deja ma lauda altcineva inafara de mine, mama si bunica.

  > Cat simti din ceea ce ai acumulat?
  Aproape totul… sa zicem, in proportie de 96%

  > Ce nivel de vibratie simti=traiesti ?
  Din pacate, asa cum SIMT eu, viata nu se imparte in “nivele de vibratie”, iar daca vei citi atent tot blogul, vei vedea/citi ca niciodata nu am spus de nivele de vibratie sau nici macar de vibratie.

  > Si daca tot o iei prin miristea cartilor,ai citit.
  > Putere versus Forta a lui David Howkins ?
  Nu!

  > Dar se pare ca n-ai ajuns inca acolo DEMIURGULE
  Ma lauzi, ma lauzi, dar am impresia ca ma supraestimezi :)

  Sper sa continuam dialogul!

 3. » Prentice Mulford pe Programare web, dezvoltare personală Said:

  March 15, 2007 at 6:49 pm

  [...] “În zarea nemuririi”  Dacă tot am fost catalogat că o iau prin “miriştea cărţilor” (comentariul de aici), am început să “răsfoiesc” o carte pe care am găsit-o, în format electronic, pe net. Recunosc, e prima dată când aud de ea şi de autorul ei, dar are un titlu interesant “În zarea nemuririi”.  [...]

 4. » Testele de salivă pe Programare web, dezvoltare personală Said:

  April 1, 2007 at 1:32 am

  [...] Testele de salivă au avantajul major că sunt mai uşor de făcut, iar diagnosticul poate fi pus într-un timp mai scurt, până la agravarea bolii. În prezent, testele de salivă pot depista deja cancerul de gură, în proporţie de 90%, precum şi unele boli autoimune. Pentru aceasta, cercetătorii au analizat o parte dintre proteinele şi moleculele ARN din salivă.” Şi acum, să ma dau eu şmecher  , povestind ideile ce le am. O să fac o mică paranteză, amintind/link-uind un comentariu (de aici) al unei persoane, care prin exprimarea “DEMIURGULE !” crede că-mi va răscoli un oarece orgoliu personal. Nici vorbă   , îmi ştiu de lungul nasului, iar ipotezele ce le scriu mai jos (şi altele, mii, ce gârâie prin capul meu… printre neuronii obosiţi de clase Java…) nu sunt de natură să mă facă canditat la titlul de “buricul pământului”! ai multe, în postul viitor/următor. [...]

 5. solomon alexandru Said:

  April 27, 2007 at 11:56 am

  Succesul il poti avea numai daca treci anumite etape in viata;anumite teste piedici pe care El ti le pune in cale pt a trece in “alta dimensiune”.Succesul nu depinde numai de vointa de perseverenta ci si de karma sau poate si mai simplu inca nu esti pregatit sa ai acel ceva.De fiecare data cand trecem peste un obstacol trebuie sa invatam ceva din acea “durere”;cu fiecare test trecut cele care ii vor urma vor fi mult mai puternice si mai “nesesizabile”.Asadar pot spune ca trebuie sa ne asteptam la ceva mai greu……..totul e ori foarte simplu ori nu trebuie sa vedem ce i “acolo”.Iubeste-L pe Domnu Dumnezeul Tau ………si vei avea tot ce-ti doresti!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

 6. daniela Said:

  September 17, 2007 at 10:34 pm

  Rast ,
  ce “intra”, ce contine acest bagaj ancestral.?

  Sunt de acord ca nu exista .
  da o reteta tot este : bagajul de cunostinte acumulate prin studiu ,desi nu totdeauna este suficient.

  Daca ai timp sa raspunzi la intrebarile mele,
  si ca sa nu caut prea mult raspunsul , pentru ca se intampla sa nu mai stiu unde am postat, cum ai putea face sa fie mai simplu .

 7. rast Said:

  September 18, 2007 at 5:19 am

  > ce “intra”, ce contine acest bagaj
  > ancestral.?

  Este un “dat nativ”, fiecare persoana are niste aptitudini native… o vocatie… o “inclinare” spre anumite lucruri

  > da o reteta tot este : bagajul de
  > cunostinte acumulate prin studiu

  Este o reteta, dar foarte slaba! Dovada este Inteligenta emotionala definita de Goleman. S-a dovedit experimental ca persoane cu rezultate bune la invatatura au esuat in viata de zi cu zi, si invers, persoane cu o cultura si educatie slabe, au obtinut succese.

  > cum ai putea face sa fie mai simplu .

  Ce anume sa fie mai simplu?

 8. daniela Said:

  September 18, 2007 at 7:14 am

  Uau. !
  ma refeream la retete de succes, sorry, nu a fost clara exprimarea. am raspuns la comentariul de deasupra intrand in” conversatie .”

  Si ziceam ca nu exista retete de succes , dar bagajul de cunostinte acumult in scoli poate fi un atu>
  Mai simplu !: modul de cautare.

  Nicidecum blogul in opinia mea nu este reteta de succes ,nuuuuu!!!!
  mai ales ca nici nu stiu cu ce se mananca.

 9. daniela Said:

  December 13, 2007 at 9:58 am

  Mos Craciune !
  Spune-i din partea mea ,sti tu cui ,ca mandria si gelozia nu sunt bune !!! sunt tari, tari, rale!

  Si mai spune-i ca l-am catat si iel stie asta ,ca ma vedi da tashi chitic.
  Am vrut sa vaz ce mai zice si intreaba-l de ce nu mai zice nica ?! Cat sa-l mai cat dijeaba? Ii rushani ca radi lumea di iel ! Ce pacat !!
  Cat mai tzani dusmanie ?!
  Ii cam gre limba asta moldovineasca, da stiu ca molovenii sunt oamini buni di shaga , da aista-i cam increzut bre Mos Craciune! Ce zici di asta?

 10. daniela Said:

  December 14, 2007 at 10:31 am

  Mai draga Moshule ,
  Exista o persoana care se chinuie din rasputeri sa explice pentru a nu stiu cata oara ,ca nu vrea nimic de la o alta persoana .

  Ei bine cea de-a doua ,de la care prima nu vrea nimic nu intzelege de ce .Intrebare: e nebuna , sau nu?

  Ca sa fiu sincera Moshule, cred c-am gasit o varianta de raspuns ;sti matale ca esti de cand lumea vorba ceea :”dragoste cu sila nu se poate”.

  LA MULTI ANI ! SI SARBATORI FERICITE ! draga Moshule ! tu pe toate le sti si de aceea te rog fi bun si anul acesta si ada-ne bucurie in suflet sa stim sa ne bucuram de nasterea Mantuitorul nostru Isus Cristos pe care ni L-ai dat in dar ca jertfa pentru pacatele noastre.

  A venit in lumea noastra ,S-a facut om a trait printre noi plin de har si de adevar !” Adevarul va va face liberi !”

  Da , adevarul oricat de dureros ar fi ne face liberi !

  Da moshule , vreau sa fiu libera in fiinzta mea, vreau ca sufletul meu sa se poata sui pe cele mai inalte culmi ,sa zboare; apropo cand eram foarte tanara ,mereu visam ca zbor, de foarte multe ori aveam acelasi vis in care zburam , era un sentiment inaltator, il simteam si dupa ce ma trezeam din vis.
  Insa in ziua aceea cand s-a produs prima tragedie aveam 28 ani ,mama a plecat dintre cei vii. Visul meu a fost cu totul altul .

  Cand a mai plecat un om din viata mea in lumea cealalta , sentimentul a fost total diferit ca acela cand a murit mama mea.
  Al doilea sentiment a fost de genul : cum de pamantul mai exista si viata merge mai departe cand El nu mai calca pe pamant , nu mai este .

  A fost in clipa cand am iesit din casa ,am coborat scarile si gandul a venit asa ,ca niciodata nu va mai calca acele scari ,o clipa pe care nu pot s-o descriu nimanui m-a cutremurat , nici n-am incercat , nu asculta nimeni baliverne de genul asta pentru ca vei auzi lasa draga asa a fost sa fie , trece, fi tare.

  Moshule ce-am patzit ? cu ce am inceput si unde am ajuns.
  Ironie a sortzii!
  Sa-mi vars lacrimile aici / aici unde se face misto , aici de unde am fost alungata ca un catel ? Tu sti ca-mi plac animalele, cainii ,inca de cand eram mica ,furam mancare de la masa si dadeam oricarui caine .
  Avea 14 ani am fost in vizita la cineva care avea un caine legat .

  In inconstienta mea de copil obraznic am luat de la masa niste mamaliga parca , si am vrut s-o dau cainelui ; pentru ca m-am dus fara nici o grija la cusca lui ,cainele s-a repezit la mancare de mi-a luat mana cu totul , am simtit coltii pe degetele mele , dar nu m-a muscat, pur si simplu mi-a dat drumul , si s-a creat din acel moment o legatura puternica intre mine si acel caine, a simtit ca-l iubesc ,si pentru ca am stat acolo in vacanta de vara la cea ruda a mea i-am mai dat atentie dar nu ma lasau ceilaltzi..

  Nu mai corectez , daca am greseli de ortografie sper sa nu fie prea mari.

 11. iulian Said:

  November 8, 2008 at 1:06 pm

  Da,e o carte buna,insa cam prea mult inspirata din Biblie,Prentice Mulford,pune accent pe niste ,,tehnici,, de autoeducare,prea complexe pentru muritorii de rand ca noi,nu stiu el poate chiar a reusit,insa cam greu pentru noi iubitorii de,,ambalaje,,.Esenta cartii este intalnita in orice societate ea fiind religia,mai exact crezul in ceva,ca e Dumnezeu sau ,,Constiinta Infinita,,ramane la aprecierea fiecaruia ce alege,totusi s-a demonstrat ca prin diferite tehnici de concentrareyoga,tehnici thaoiste)activam diversi centriinervosi la nivelul creierului(in cantitati mici la cei mai multi dintre noi ca si la mine de altfel:0) si realizam lucruri incredibile,dar nu accesibile pentru oameni ca noi care,acum dupa ce am citit si comentariile de mai sus constat ca nu sunt singurul care impartaseste aceleasi ganduri,nu le putem pune in practica.De ce?Lene,comoditate,nepasare si cel mai important lipsa de educatie si acum nu va suparati pe mine ca insist dar intre a citi,In zarea nemuririi,,si un counter stryke ce alege ti cei mai multi dintre voi?eu unu as alege counter dar nu stiu sa joc,prefer nfs moust wanted e singurul pe care-l stiu.Acum dupa ce am dat inca o data cu bata in balta cum imi spunea si profu de mate,doresc a te felicita pe tine cel care ai ,,pierdut,,timpul in realizarea acestui weblog,well done!!!
  ps:citeste Secretul doctorului Honigberger,a lui Eliade e foarte scurta si o gasesti la orice librarie,dupa care cu siguranta ai sa cauti o a doua carte(o descoperi tu citind-o pe prima)si apoi cand o sa ai timp lasa-mi un msg si spune-mi cum ti se pare ,,In zarea nemuririi,,.

  aaaaaaaa,era sa uit,scuze daca am gresit pe acolo,ma intelege-ti voi,sunt si eu om…pa

Leave a Comment