Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

03.25.10

Muzica şi dansul ca latură a spiritualităţii

Posted in Succesul at 5:01 am by rast

20 de ani am avut o viaţă normală, ghidându-mă după sistemul de valori ai lumii în care m-am născut şi în care am fost educat.

Pe la vârsta de 20 (şi ceva) de ani, am luat cunoştinţă cu filozofiile orientale, cu latura spirituală, a vieţii. Aceste practici – teorii despre om şi viaţă – mi-au format o anumită preferinţă auditivă (muzică) şi de mişcare (dans). În ceea ce priveşte mişcarea (dansul) se pare că nu am ajuns la o concluzie finală. Însă în ceea ce priveşte muzica… excitaţiile auditive am ajuns la o concluzie (de vreo 3-4 ani în urmă, chiar) pe care o pot considera finală şi definitivă!

Îmi place să ascult liniştea!

Pare un paradox! Cum sa asculţi liniştea?

Adică: să nu auzi nimic! Doar un zgomot de fundal, abia perceptibil, al unei vieţi tăcute… care-şi vede de sensul ei.

Majoritatea oamenilor nu suportă liniştea. Simt nevoia ca în preajma lor să se afle o sursă de zgomote (percepţii auditive): un aparat de radio sau TV deschis. Unora “le alungă” sentimentul singurătăţii.

6 Comments »

 1. mihaela Said:

  March 26, 2010 at 1:47 pm

  Şi eu ascult liniştea, în plus mă deranjează tare.. dar tare de tot radioul sau orişice aparat care face zgomot şi care este pus la muncă numai aşa…. ca să nu fie singur omul.

 2. 'al patrulea gard langa debarcader' Said:

  March 27, 2010 at 4:22 am

  cantecul e si mesaj, nu numai melodie (zgomot!)!
  http://www.trilulilu.ro/razadelumina/6a70fa20141814

 3. 'al patrulea gard langa debarcader' Said:

  March 27, 2010 at 9:19 am

  inca ceva frumos…
  http://www.trilulilu.ro/coldeaflorin/3bfafe21454e4d

 4. Ana Said:

  April 1, 2010 at 1:11 pm

  Paradoxal? Nu neapărat. Sunt momente care cer liniştea, sunt stări interioare ce nu pot fi alimentate decât prin linişte. Fuga de ea indică o teamă. De orice fel. Să rămâi cu tine, singur, printre gânduri, pentru unii oameni este chin. Depinde cu ce te hrăneşti, dacă iubeşti meditaţia sau dimpotrivă, nu-i acorzi atenţie.

 5. al patrulea gard langa debarcader Said:

  April 2, 2010 at 2:18 am

  e f. ok ce spui tu!!
  eu ma refeream asa in general… nu prea vad ca oamenii din ziua de azi sa treaca brusc si imediat la liniste si meditatie!
  poate trebuie mai intai sa treaca de la un tip de ‘zgomot’ (www.youtube.com/watch?v=CanAuizYjOI) la altul (www.youtube.com/watch?v=C_xKlIbnb0c).

 6. mihaela Said:

  April 3, 2010 at 10:40 am

  Unii dintre noi nu pot începe decât printr-o meditaţie dimanică. Cel mai probabil faci parte din această categorie.

Leave a Comment