Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

10.14.09

Marketing online – începuturi

Posted in Succesul at 12:01 am by rast

În colţul meu îngust de univers :)văd” job-ul de programator (web sau desktop) ca un job de sine stătător – în sensul că acele cunoştinţe de programare dobândite de-a lungul anilor sunt relativ suficiente pentru un job al anilor 2009 – ani de criză!

Un articol foarte interesant, din multe puncte de vedere, nu numai al unui job, aici.

Un site bun, nu implică doar design agreabil, funcţionalităţi multiple, structurare intuitivă… şi alte aspecte “ce se văd” direct de utilizatorul/vizitatorul site-ului.

Un site bun implică şi lucruri “ce nu se văd“, dar sunt luate în considerare de motoarele de căutare. Este simplu să înscrii un site în baza de date a unui motor de căutare, acesta să-şi trimită apoi boţii… să indexeze paginile existente. Problema se pune ca atunci când un căutător pe web, apelând la motorul de căutare cu anumite cuvinte cheie, acesta să listeze site-ul cât mai “în faţă”, pe prima pagină – în cazul Google (în primele 10 rezultate).

Din câte se observă, în aceste timpuri de criză, în care modalităţile tradiţionale de promovare/merketing costă relativ mult, dar mediul online (Internet-ul) devine din ce în ce mai ieftin… promovarea, marketing-ul, vânzările etc., “se mută” din ce în ce mai mult pe Internet. Din acest motiv, nu este suficientă existenţa unui site, ci a unui site bine realizat, din aceste puncte de vedere.

Mă adaptez situaţiei… şi am început să-mi îmbogăţesc cunoştinţele despre marketing-ul online.

2 Comments »

  1. Roxy Said:

    October 14, 2009 at 1:03 am

    Salut! sa stii ca imi fac foarte mult ideeile tale. Imi place cum descrii lucrurile si punctul tau de vedere..sau…perspectivele tale….:) sa mai scrii! numai bine!

  2. rody Said:

    October 16, 2009 at 8:48 am

    De exemplu…eu cand tastez rast si dau cautare…blogul tau e primul in lista :)

Leave a Comment