Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

09.15.07

Mental golit

Posted in SF at 7:01 am by rast

Începuse să-i pară rău că a urmat acele gânduri ne-gândite şi a obţinut o golire a mentalului. Nu mai avea nimic: nici o dorinţă, nici o motivaţie de viaţă. Ca de obicei, se trezea cu o oră înainte de a merge la servici. Stătea şi contempla liniştea şi starea de non-gândire. O stare extraordinară: pur şi simplu stai şi asculţi liniştea dimineţii. Nu ştii ce e aia plictiseală. Plictiseala este tot o stare indusă de un mental greşit coordonat. E foarte bine… dar va trebui să plece, va trebui să străbată acele drumuri cu maşini conduse de şoferi nervoşi, care nu ştiu unde să oprească/parcheze maşina. Va trebui “să ia viaţa în piept”. O făcea şi înainte. O făcea uşor; avea nişte dorinţe şi motivaţie de viaţă. Acestea îl făceau să treacă mai uşor peste greutăţile inerente ale unei vieţi în societate.

Dar acum a rămas fără dorinţe. Îi este foarte greu să treacă peste problemele zilnice. Îşi spune din ce în ce mai des: “Pentru ce să suport astfel de lucruri? Pentru a câştiga nişte bani cu care să-mi cumpăr mâncare? Mă duc într-o pădure şi mănânc rădăcini. Au mai fost nebuni d’ăştia…”

imineţile erau cele mai grele. Se trezea cu un mental gol: fără dorinţe. Încerca să se auto-motiveze… greu… din ce în ce mai greu. Se revolta: de ce? De ce trebuie să trec prin asta? Nu mai vreau! Nu mai pot! Apărea gândul: “Nu te opri. Eşti abia la început. Va trebui să-ţi controlezi mentalul. Nu să te controleze el pe tine. Ieşi din turmă! Nu te lăsa! Devii integru! Luptă!” Situaţia se schimba cumva. Ştia că nu e singur! Că mai este ceva! Chiar dacă un gând! Şi începea să lupte. Greu la început. Dar înregistra succese zi de zi, dimineaţă de dimineaţă… Dimineţile era mai greu! Peste zi mentalul se încărca.Chiar dacă cu mizeriile din jur. Dar avea ceva. Ceva care îl făcea să treacă mai uşor peste mojiciile zilnice.

A fost un prag! Abia acuma îşi dă seama, după ce a trecut. Îl apucă râsul: “Cum am putut fi atât de prost! Să nu-mi dau seama! Orice sportiv, pentru a ajunge la anumite performanţe, trebuie să se antreneze. Ce antrenament este uşor? Trebuie muncă! Luptă! Dar şi rezultatele sunt pe măsură!”

Acum se trezeşte tot aşa, cu o oră înainte de a pleca de acasă. Încă nu este bine antrenat! Îşi face un ness, se aşează liniştit şi savurează liniştea! Dar “îşi lucrează” mentalul! Îşi auto-educă motivaţia, dorinţele. În 10-15 minute e gata. Dar mai trebuie antrenament! Fără nes nu-i prea iese! Gândul apare şi îl încurajează: “Luptă! Urcă! Poţi! Devină OM!”

OM-ul lui Kippling???

Leave a Comment