Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

07.05.09

Analize medicale – proiect site web

Posted in SF natural at 2:08 am by rast

Articolul de aici mi-a enervat piticii de pe creier :) , i-a pus la treabă… au scormonit prin memoria-mi obosită şi au găsit un mic exemplu. O să copy-paste un fragment din articolul citat mai sus:

“Cu toate acestea, exista perioade de timp cand vocea noastra interioara ne scade increderea in noi iar acest lucru ne determina sa actionam pentru recastigarea ei.”

Da! E mare problemă când vocea interioară “ne scade încrederea în noi”!!

Concluzia mea: pe scurt: “nu suntem pe drumul nostru”!

Chiar dacă ne-am propus ceva măreţ, ceva deosebit, spre binele tuturor, chiar dacă avem intenţii bune etc. vocea interioară (vocea inimii) ne trage un semnal de alarmă: că nu suntem pe drumul nostru.

Da! Pe acel drum care nu este al nostru vom putea obţine bani, aprecierea celorlalţi, faimă, laude etc. dar nu vom obţine linişte sufletească. Nu ştiu de ce îmi vine în minte sintagma “suflet pustiu şi gol”. Ba ştiu! Câţi oameni cu faimă (VIP-uri) nu au murit plângându-se de “suflet pustiu şi gol”?

Având probleme cu sănătatea (diabet de 25 ani, frecvente răceli etc.) am fost, de mic, confruntat cu ideea de analize medicale. Prin 2002-2003 am vrut să fac un site, cu şi despre, analizele medicale… să explic fiecare analiză în parte, ce este ea, care sunt valorile considerate normale, ce efecte au ele asupra sănătăţii etc. Vocea interioară “m-a blocat“. De fapt, “m-a blocat” în toate încercările mele să studiez medicina.

Eram suficient de indignat pe dânsa :) , adică pe vocea mea interioară: de ce nu mă lăsa să învăţ medicină? La ce-mi putea strica? Să presupunem că nu mă ajuta cu mare lucru dar la ce-mi puteau strica cunoştinţe medicale?

Acum, în 2009 am găsit răspunsul: toate teoriile medicale actuale sunt “pe dos” omului, aşa cum l-a creat natura (sau forţele divine).

Nu! Nu m-am dilit suficient de mult, să cred că am descoperit America, adevărul sau alte prostii d’astea. Care este părerea la care am ajuns (în acest torid iulie, 2009 :) ): omul, aşa cum l-a creat natura (Dumnezeu sau Darwin), era (sau este), mult diferit de cel pe care îl cunoaşte medicina contemporană.

Un singur exemplu: toltecii, locuitorii Mexicului. Cei care pot vedea “cealaltă realitate”. Au ei analizele medicale în limitele pretabilite de medicina occidentală a fi “normale“?

Într-o carte, nu mai ştiu care… când am citit-o credeam că este o aiureală, dar vocea interioară mi-a dat un BIP, să reţin ideeaş don Juan a spus că “cealaltă realitate” este o lume care se modifică foarte repede, iar ochiul uman nu are putere să distingă evenimentele ce se petrec cu acea viteză.

Celulele organismului uman se modifică (mor şi se divid) odată la 20-30 zile. Suficient, pentru ca ochiul uman să le perceapă. Cealaltă realitate se pare că se modifică de câteva zeci de ori pe secundă.

Nu este vorba doar pe percepţie, ci şi de viteză de transmitere a influxului nervos. Ochiul percepe, dar trebuie să transmită, mai departe la creier, informaţia primită. Transmiterea neuronală, prin impulsuri electrice este o ipoteză a medicinei clasice. Întrebarea este: cum se transmit, la creier, informaţiile primite de organele de simţ?

Regimurile alimentare ce le fac de atâta timp m-au determinat să trag următoarea concluzie: viteza de transmitere a impulsurilor nervoase poate varia, de la om la om, funcţie de mulţi factori… primordial fiind ADN-ul. Nu! Nu ştiu cum se influenţează unele pe altele, ştiu doar atâat… că se influenţează! Mai caut!

1 Comment »

  1. Dan Calin Said:

    July 10, 2009 at 2:02 am

    medicina din ziua de astăzi nu este făcută pentru pacienţi, ci pentru producătorii de medicamente. ea nu tratează cauzele, ci efectele şi chiar şi pe acestea doar lapidar, atât cât să-ţi ia durerea pentru un timp scurt. dute la doctor şi vei veni mai bolnav decât ai plecat!

Leave a Comment