Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

03.30.08

Osho – ne-gândire

Posted in Sănătate at 9:19 am by rast

Fiţi deci, din ce în ce mai mult, n această stare de ne-gândire! Continuaţi să îndepărtaţi amintirile şi imaginaţia, pentru a ajunge la puritatea clipei prezente. Atunci când vă cufundaţi mai adânc, când sunteţi în stare să vă menţineţi în acestă stare de ne-gândire, iluminarea se produce de la sine.

Osho


“din ce în ce mai mult”… simplul fapt că o persoană reuşeşte să-şi întrerupă fluxul gândurilor la voinţă nu este suficient. Trebuie să facă acest lucru “din ce în ce mai mult” până ajunge să fie permanent în această stare de controlare a gândirii, de întrerupere a dialogului interior. Prin “întreţinerea” unui dialog interior fiinţa umană “pierde” o anumită energie, o transformă într-o energie mai grosieră. Starea de ne-gîndire face ca această energie să se conserve. Aşa cum spunea şi don Juan, via Castaneda, acest proces de conservare a energiei este un proces “cumulativ”. Energia conservată zi de zi “se adună”. Această energie nu este ca energia fizică care se reface după un somn bun.”Continuaţi să îndepărtaţi amintirile şi imaginaţia”… cineva care nu a trăit, simţit această “îndepărtare”, cum o numeşte Osho, ar putea interpreta acest proces ca fiind o “spălare de creier”. Pe departe, nu este vorba despre uitare. Amintirile rămân în memorie. Memoria chiar se îmbunătăţeşte. Important este să nu te ataşezi de amintiri. Oamenii “trăiesc din amintire”, îşi aduc aminte cu plăcere despre anumite situaţii de viaţă, producându-şi astfel anumite stări psihice de bine, anumite trăiri pozitive care le-au avut în acele momente. Acest proces de aducere aminte, creeând din nou acele stări, este consumator de energie “primordială”. Trebuie evitată, nu aducerea aminte, ci stările pe care le generează. Dacă puteţi să readuceţi în memorie anumite evenimente trecute, fără a genera stări psihice este foarte bine.La fel şi imaginaţia, ea produce anumite stări de entuziasm false, anumite iluzii şi posibile scenarii care nu au suport real. Sunt doar visări de bine! La fel ca şi amintirile, dacă puteţi să vă imaginaţi lucruri sau posibile evenimente fără a vă “induce” stări psihice pozitive sau negative (îngrijorare), este foarte bine, ebergia “primordială” se conservă/acumulează.

Leave a Comment