Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

06.27.08

Modificări genetice

Posted in Sănătate at 3:04 am by rast

Să mă mai şi laud puţin!!!

Acum vreo 2-3 ani, fiind într-o stare de demotivare foarte apăsătoare, mi-am pus ca ţel “optimizarea personală”, până la nivelul maxim la care poate ajunge o fiinţă umană. Nu am urmat vreo “reţetă” sau “combinaţie de sfaturi/îndrumări”, am făcut (şi fac în continuare) “ceea ce am simţit”. În primul rând adoptarea unui stil de viaţă cât mai naturist.

De obicei, oamenii care aderă la un astfel de stil de viaţă, o fac brusc. Se rup de tot ceea ce este “vechi”, ne-natural, şi adoptă un stil nou. Am simţit să fac această trecere treptat, pentru ca organismul -  întreaga fiinţă, să se adapteze.

Organismului i-au trebuit câţiva ani să se adapteze acestui regim de viaţă ne-natural: mâncare gătită, etc. În ani de zile el şi-a adaptat sistemul imunitar pentru a face faţă “noilor invadatori”. Vaccinarea este primul pas spre “convingerea” sistemului imunitar să secrete şi celule albe care “să se lupte” cu diverşi viruşi.

Nu-s chiar aşa tare dus cu pluta :) să cred doar “ceea ce simt”, am mai citit câte una-alta (şi mai citesc). Această “regresie”, spre un regim de viaţă natural, în perioada de re-adaptare, are anumite simptome ciudate, care pot fi încadrate, de ştiinţele medicale în categpria dezechilibrelor sau chiar a bolilor.

Eram (şi sunt) susţinut de “simţul interior”, prin ideea că acest regim de viaţă duce la modificări genetice care sunt destul de greu “încorporate” într-un organism deja format.

Ştiinţele actuale sunt de părere că ceea ce ne este dat pe cale genetică este de ne-înlocuit/ne-schimbat. Cu genele alea te naşti; cu alea mori. Simţeam că adevărul este altfel, că genele se pot modifica. Nu sunt chiar aşa plutaş :) să cred tot “ceea ce simt”. Îmi pun semne de întrebare. Caut noi descoperiri ştiinţifice/medicale.

Iată că am găsit una, aici, care – chiar certifică experimental, că fondul genetic poate fi schimbat. Asta nu mă face “să mă culc pe-o ureche” şi să cred că sunt pe drumul cel bun. Vreau să caut şi alte articole despre modificările fondului genetic la persoanele deja maturizate.

Aceste observaţii experimentale au fost făcute de grupuri restrănse de oameni; şi crezute de categorii de persoane şi mai restrânse; interesate de astfel de subiecte/idei. Important este momentul în care ştiinţa “va accepta pe deplin” ideea schimbărilor genetice. Adică se vor schimba manualele din şcoli, învăţându-se despre modificările genetice ale persoanelor/organismelor ajunse la maturitate.

4 Comments »

 1. manole Said:

  June 28, 2008 at 9:13 am

  foarte bine faci! cu laudatul…dar mai ales cu restul! :)

 2. Dana Said:

  June 29, 2008 at 8:17 am

  Buna RAST,
  Experimentul la care face referire materialul tau l-am facut pe mine insami, acum cativa ani, cand am invins o afectiune grava cu ajutorul regimului de hrana vie (inspirat dupa cel al lui Rudolf Breuss, renumit pentru tratarea cancerului cu astfel de regim). Cred ca ideea este sa nu dai gunoaie organismului, pentru ca el isi va consuma energia sa le metabolizeze, in loc sa se ocupe de buna functionare a intregii masinarii.
  Cred ca poti aduce modificari asupra ta si din interior, una din metodele incercare de mine fiind focalizarea atentiei pe zona pe care vrei sa o tratezi,vizualizand si actionand direct cu ajutorul mentalului asupra afectiunii. Am obtinut rezultate spectaculoase.
  Cred ca suntem capabili sa schimbam chimia interioara oricum vrem (asta o fi adevarata alchimie?), dar nu suntem constienti de asta. Si, inconstienti fiind, o schimbam fara sa ne dam seama intr-un sens nefericit.
  Daca am invata sa ne hranim cu impresii, asa cum ne explica prietenul nostru comun Gurdjieff, probabil ca nu am mai avea nevoie de alte metode. Dar pentru asta trebuie sa fim constienti, ceea ce e atat de greu uneori, fiindca ne consumam energia cu tot felul de prostii si devenim prea adormiti…
  Tare as vrea sa discutam mai mult despre asta. Daca vrei sa ne intalnim intr-o zi, ar fi minunat. Imi lipsesc plimbarile lungi de duminica si discutiile pe care le aveam. Te rog sa-mi raspunzi pe email.

 3. » despre modificari genetice si stilul nat … Sufla.ro Said:

  June 29, 2008 at 8:57 am

  [...] despre modificari genetice si stilul naturist de viata … there is no spoon ?   [...]

 4. rast Said:

  June 29, 2008 at 10:43 am

  @Dana: impresiile (Gurdjieff) sunt “o parte” din “hrana” noastra. Nu ne putem hrani doar cu impresii. Avem nevoie de mancare: proteine, glucide, lipide. Impresiile sunt hrana pentru alte nivele ale fiintei noastre, nu pentru corpul fizic. Nu degeaba exista terapii extra-medicamentoase, bazate pe culori, sunete, etc. Ele sunt “impresiile” pe care le mentioneaza Gurdjieff. Poti trai doar ascultand muzica? Nu ti se face foame? :)

Leave a Comment