Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

05.31.10

Frică de moarte – viaţă de c***o

Posted in Sănătate at 9:23 am by rast

Nu! În titlul post-ului nu am vrut să scriu cacao ci, de-a dreptul cacat. Nu am mai scris de mult chestii negative în blog, şi asta din cauza unor articole în care se spune că nu-i frumos să-ţi verşi amarul în public, să ţi-l audî/citescă alţii. Dar astăzi paharul s-a umplut… a dat pe afară… un post în blog-ul personal… măcar aici.

Acest post îl dedic celei căreia 40 de ani i-am spus mamă. Mi-am făcut un review al întregii mele vieţi. Nu aş avea ce-i reproşa… au fost şi momente bune şi momente rele… nu mă pot plânge nici de momentele rele… ar avea o oarecare scuză. UN SINGUR LUCRU ÎI REPROŞEZ: că în acel 4 ianuarie 2010, a chemat ambulanţa şi m-a readus înapoi din cealaltă lume. TREBUIA să mă lase acolo. Aveam 31 grade Celsius, tensiunea 5 cu 3… semn că eram cu un picior jumate ACOLO, în cealaltă lume.

Dar maică-mea, NU! A chemat ambulanţa. DA! Ăsta este lucrul ce i-l voi reproşa toată porcăria asta de viaţă…

Vocea interioară îmi spune că ăsta este destinul meu… să mai fac câte ceva în lumea asta… Să vină ea să facă. Să facem schimb. Să trăiască ea cu răutăţile cotidiene şi EU fără plămâni, fără ochi, fără urechi, fără, fără, fără…

Treţ să se întâmple ceva… am nevoie de un colac de salvare… măcar un lucru bun, stabilizator… în lumea asta plină de rahaturi.

Mda! Nu m-am dat la fund, citesc multe pe Internet, ştiu de măsurile recente ale guvernului: 25% bugetarii, 15% pensionarii… Criza se adânceşte, numai rele vezi/auzi/citeşti prin jurul tău. Ai nevoie şi de ceva bun, care să te stabilizeze… creându-ţi iluzia/speranţa că lucrurile se vor îndrepta.

CUCU! Numai porcării… noroc că nu am făcut armata… nu ştiu să trag cu puşca. M-aş duce la tovarăşii ruşi, aş lua un Kalaşnikov, şi de restul banilor gloanţe (aş vinde apartamentul mai întăi… să am bani pentru muniţie)… restul se subînţelege.

Aş păstra un glonţ, în buzunarul de la cămaşă… am un buzunar în stânga, în dreptul inimii… ăla mi l-aş trage mie în cap, la final, să împrăştii neuronii ăştia plini de Java.

7 Comments »

 1. Ana Said:

  May 31, 2010 at 1:45 pm

  Ştiu că o să râzi de mine, e vorba de un film amărât care conţine un mic sâmbure de adevăr: The Secret. L-ai văzut? Mintea umană este mai complexă de atât. Dacă ai rămas aici înseamnă că ceva te aşteaptă. Fă pauză o vreme de la citit, de la tot ceea ce faci în mod obişnuit.

 2. rast Said:

  June 2, 2010 at 1:46 am

  Nu! Nu am vazut filmul, dar am facut rost de subtitrarea filmului si am citit-o.
  Imi aduce aminte de filmul Calauza de Tarkovski. L-ai vazut?

 3. vasile Said:

  June 2, 2010 at 11:32 am

  eu am facut armata, poti apela la mine!! sa ma anunti cand te hotarasti sa vinzi apartamentul, si ne pregatim de haiducie!!!
  cu finalul insa nu sunt de acord

 4. rast Said:

  June 2, 2010 at 10:04 pm

  Pai! tocmai finalul este principalul! Chiar daca impusc/elimin cateva mii de bipezi, de pe fata Pamantului, viata – pentru mine – tot inuportabila ramane!

 5. vasile Said:

  June 3, 2010 at 12:16 pm

  ma asteptam la un astfel de raspuns din partea ta!
  te-ai putea duce la tovarasii rusi sa joci ruleta ruseasca. cu siguranta vei face avere!

 6. rast Said:

  June 6, 2010 at 5:40 am

  Pai!! Eu nu vreau sa fac avere!!! Vreau sa castige ruleta…

 7. vasile Said:

  June 6, 2010 at 1:37 pm

  pai stiu! ideal ar fi daca nu am mai vrea nimic!
  totusi, finantele pot rezolva unele prob.!

Leave a Comment