Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

04.07.10

Analize medicale – să fi fost mama natură aşa de rea

Posted in Sănătate at 2:48 am by rast

Noi oamenii mileniului III ne considerăm sănătoşi sau bolnavi de o oarece boală, după efectuarea unor analize medicale de urină, sânge, etc.

Am putea defini boala (orice boală) ca o îndepărtare de la starea de sănătate.

Cel mai sesizabil semn al unui dezechilibru în organism este durerea. Dar, de cele mai multe ori, durerea poate să apară după ce dezechilibrul este foarte mare. Să fi fost mama Natură (creatorul fiinţei umane) aşa de rea, încât să ne fi creeat acum mii/milioane de ani şi apoi să ne lase să aşteptăm până în zilele noastre apariţia acului de seringă, a substanţelor chimice şi a eprubetelor, pentru a ne depista sensul dezechilibrului de la starea de sănătate… a pune un diagnostic şi a urma un tratament echilibrant, care să ne redea starea de sănătate?

Puteţi să mă trageţi de urechi, înjurându-mă pe blog, spunând că mă cred grandoman… că încerc să judec creaţia…

Ipoteză creaţionistă:

- mama Natură ne-a înzestrat (pe noi, specia umană) cu apariţia anumitor semne/semnale în organism , că ceva nu merge/funcţionează corect.

Medicina Ayurveda surprinde multe din aceste semnale. Din păcate, ceea ce a ajuns în occident din Ayurveda (teoriile/principiile medicale) sunt nişte fragmente care nu ne explică fundamentele principiilor de funcţionare ale organismului uman.

Probabil, un prim semn/semnal, că în organism se întâmplă ceva dezechilibrant, este pulsul. Da! Pulsul… tot o caracteristică a sângelui, dar fără înţepătură, eprubetă şi substanţe chimice… doar abilităţi umane de sesizare a subtilităţilor pulsului.

Ar mai fi: forma şi culoarea unghiilor, anumite particularităţi ale ochiului (irisul), etc.

Iată că şi medicina alopată, bazată pe sticluţe de sânge şi diferite substanţe chimice ce costă diferite sume de bani, a început să facă diferite constatări de diagnoză (diagnostice de boală sau diferite stări de dezechilibru de la starea de sănătate) pe baza unor semnale ale organismului fizic… care nu ne costă nici înţepături în venă şi nici substanţe chimice. Anumite începuturi puteţi găsi aici.

3 Comments »

 1. oli Said:

  April 9, 2010 at 7:15 am

  te ai gandit sa te apuci de reiki de exemplu? :)

 2. rast Said:

  April 10, 2010 at 4:27 am

  Ce beneficii as avea daca as incepe o astfel de… scoala?

 3. Shumi Said:

  April 13, 2010 at 6:48 am

  Pai constientizarea si controlul emotiilor, o liniste sufleteasca evidenta si nu numai. Da Dar probabil intrebarea ta a fost una retorica :)

Leave a Comment