Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

01.23.08

Caut colaboratori

Posted in regim diabet at 12:55 pm by rast

Orice persoană interesată în realizarea unui program/serviciu web, de monitorizare a dietei alimentare zilnice, este rugat să mă contacteze.

Sunt de părere că “unde-s doi puterea creşte”. Punem cap la cap experienţele noastre spre a realiza ceva complex, să cuprindă cât mai multe categorii de alimentaţie (regm diabet, cură de slăbire, determinare predispoziţie spre diabet, etc.), să ofere o gamă cât mai cuprinzătoare de modele de regim alimentar.

13 Comments »

 1. huper Said:

  January 23, 2008 at 5:27 pm

  Sa ne ti la curent cu proiectul. Eu as fi dispus sa particip dar acum sunt bagat in mai multe proiecte si trebuie sa le duc la capat prima data.

 2. rast Said:

  January 23, 2008 at 8:37 pm

  Mersi pentru intentie!
  Nu la partea de programare am nevoie de colaborare. Voi face programarea/programul in Java, in stilul caracteristic :) , un fisier .java, editat cu Notepad-ul.
  Am nevoie de colaborarea cu persoane cu experienta in monitorizarea alimentatiei zilnice (glucide, proteine, calorii, insulina, glicemii, etc). Am gasit intr-o carte un cap de tabel, pentru o monitorizare mai mult a diabetului. Mi se pare incomplet… vreau ceva mai sugestiv, mai intuitiv.
  As avea nevoie de ajutorul tau dupa o prima versiune a programului. Sa “critici” interfata din punctul de vedere al uzabilitatii, cum sunt aranjate butoanele, tabelele, etc.

 3. radu Said:

  January 23, 2008 at 11:32 pm

  ziua buna tizule
  eu am tinut acum 2 ani un regim alimentar foarte interesant si care m-a facut sa ma simt foarte bine.

  medicul ce mi-a prescris acel tratament, mi-a zis ceva foarte interesant: dupa ce termin perioada de slabire, adica sa ajung la o anumita greutate dorita, trebuie sa imi fac un regim propriu de mentinere, dupa cum simt eu ca e mai bine pentru mine.

  vreau sa ma implic in acest proiect. hai sa ne vedem si sa discutam cum pot sa te ajut…poate saptamana viitoare?

  radu

 4. Anca Said:

  January 24, 2008 at 2:29 am

  Ei am inceput acum o cura de slabire, nu una drastica, 1 kg pe luna. Si pentru a monotoriza mai bine progresele mele mi-am cumparat un cantar care masoara pocentajul de grasime, apa si muschi al corpului. Astfel poti determina exact care e cauza problemei tale.
  La femei e foarte comuna retinera lichidelor. E posibil sa ai nevoie de-a castiga un kg de grasime si de-a pierde 3 de lichid (cazul unei prietene).
  Eu ma incadrez in valorile normale dar langa limita superioara. Intr-un an de zile, de cand am inceput sa lucrez si sa stau toata ziua pe scaun m-am ingrasat 8 kg. De ceva vreme am inceput sa fiu mai atenta si incerc sa reduc calorile.

 5. rast Said:

  January 24, 2008 at 2:51 am

  @radu
  Ok cu intalnirea, stabileste tu cand si unde. In principiu pot “la orice ora”, sanatatea mai presus de toate! Ma invoiesc de la servici si voi fi la locul intalnirii “trup si suflet”.

  @anca
  Cum masoara cantarul aceste procentaje! Doar prin simpla ta asezare pe el, sau ii mai trebuie niste date?

 6. radu Said:

  January 24, 2008 at 3:41 am

  salut!

  pai nene eu muncesc de la 8 la 18, deci undeva saptamana viitoare, intr-o seara. nu e bine sa ne invoim de la munca ca sa ne vedem.

  tizu’

 7. Anca Said:

  January 25, 2008 at 5:56 am

  Ca sa poata masura procentajul trebuie sa te urci descult pe cantar.Iti aplica un curent electric (f salb, nu il simti) si in functie de impedanta corpului iti calculeaza procentajul. Datele pe care trebuie sa le introduci sunt: inaltimea, varsta si sexul. In memorie se pot salva pana la 10 utilizatori, deci nu e nevoie sa le introduci de fiecare data.

 8. rast Said:

  January 25, 2008 at 10:36 am

  Misto cantarul!
  Observ o tendinta a multor dispozitive: sa ofere o memorie in care se pot salva anumite date. De exemplu, glucometrul (masoara glicemia-procentul de glucoza din sange) care il am, poate soca 50 de analize, cu data si ora, si mai poate comunica, pe portul cu infrarosu cu un calculator.

 9. rast Said:

  January 27, 2008 at 11:56 pm

  @Anca Cantarul de care vorbesti poate stoca mai multe cantariri pentru fiecare persoana din cele 10?
  Daca vrei sa tii o evidenta a evolutiei regimului alimentar, si te cantaresti o data la 3 zile, de exemplu, poate stoca valorile cantaririlor anterioare?

 10. Anca Said:

  January 28, 2008 at 5:58 am

  Cantarul meu nu, dar am vazut pe piata de aici cantare care fac acest lucru. Mai mult iti afiseaza si grafice cu evolutia ta dar si pretul lor urca exponential.

 11. rast Said:

  January 28, 2008 at 6:45 am

  Pe mine ma bate gandul sa fac, la firma la care lucrez o aplicatie pe calculator, care sa faca grafice si alte statistici. Cantarul sa transfere datele/concluziile masurariloe pe calculator, si de restul sa se ocupe el. Nu ar fi nevoie de un cantar asa de performant, ci si de un calculator. Dar calculatoarele sunt deja destul de raspandite.
  De unde ai luat cantarul? De la ce firma?Pe unde este? Pe ce strada?
  Deja am vorbit azi de dimineata cu seful meu despre o aplicatie cu glucometre. Am fost de acord cu ideea de a extinde gama de servicii oferite de firma. si facea probleme legate de interesul oamenilor si de modul de instruire. Daca X-ulescu vrea un glucometru (sau cantar) cum facem sa-l invatam sa foloseasca programul de pe PC?

 12. Ruxxandra Said:

  October 18, 2008 at 3:06 am

  Si eu am diabet si am adunat ceva informatii, insa sunt sigura ca le ai si tu. Eu am facut diabet in urma cu 9 luni si as fi foarte interesata de program.
  Tine-o tot asa :) Ma bucur ca ai trecut peste si privesti inainte .. nu toti reusesc asta

 13. rast Said:

  October 20, 2008 at 2:57 am

  Dupa 25 de ani de diabet…
  Cand am facut diabet nu aveam 14 ani. Ma gandeam pe atunci daca voi ajunge la 40 de ani, si in ce conditii (complicatii). Prezentul este mult mai bun decat cele mai “devastatoare” prognoze de pe vremea aceea.

Leave a Comment