Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

01.25.08

A fi pragmatic

Posted in regim diabet at 5:15 am by rast

Sunt un tip pragmatic. Am început să cred despre această trăsătură de caracter că este un defect, nu o calitate. La fiecare pas (înafară de paşii făcuţi în spate, ca racul :) ), îmi pun problema dacă este util ceea ce fac. Sunt drastic în răspunsuri. La marea majoritate a lucrurilor spun nu. Se pare că am o părere puţin extremă despre utilitate.

Aşa se întâmplă şi cu programul de alimentaţie. Nu ştiu să existe aşa ceva pe piaţă. Mă întreb despre utilitatea lui, cât de: cu potenţe de servicii pentru alţii să-l fac. Azi dimineaţă, un coleg de servici “m-a dezumflat” puţin. Ideea lui era că oamenii nu vor folosi aşa ceva, că este mult mai simplu şi uşor sş facă cu pix-ul pe hârtie aşa ceva.

Este o părere. Am scris un mesaj pe un forum, aici, am primit un răspuns ceva mai încurajator.

Cele de mai sus sunt lucruri raţionale, gândite din perspectiva unei experienţe de viaţă şi văzând care sunt preocupările membrilor societăţii actuale. Când încerc “să simt” răspunsul la întrebarea utilităţii, simt ceva de genul:

ce te f??? grija de alţii, dacă vor utiliza programul sau nu! Rezolvă-ţi problema. Fă programul să-ţi fie ţie util. Eu, :) : no comment! Voi?

4 Comments »

 1. radu Said:

  January 25, 2008 at 11:30 pm

  ziua buna

  nene daca ai in plan sa faci un asemenea program eu zic sa te tii de el. daca tie iti va folosi, atunci care e problema?

  radu

 2. rast Said:

  January 26, 2008 at 1:52 am

  Buna sa-ti fie inima precum mie cautatura :)
  Nepoate! Stii ca eu sunt o fire prea non-conformista, chiar dusa cu pluta as putea spune. Am iesit din spital cu diagnosticul insulino-dependent. Fac insulina. Procesul ma nemultumeste! Voi scapa de insulina. Conceptia medicala actuala este cadaca ai inceput tratamentul cu insulina nu mai scapi de el toata viata. Nu sunt de acord cu treaba asta, sa ma pici cu ceara! Asta ar insemna ca, panscreasul odata imbolnavit, ne-mei-put\nd secreta insulina necesara, bolnav ramane, tot restul vietii. Sunt convins de 2 lucruri:
  1. Pancreasul se poate insanatosi
  2. Un regim vegetarian, suplimentat de ceaiuri, ajuta extraordinar de mult pentru insanatosirea pancreasului.
  Ideile mele, cele care contrazic flagrant conceptiile medicale, vin dintr-o experienta practica.
  Am mai avut, de inca trei ori, o mare epuizare (nu-i zic imbolnavire sau, cum spun altii, ca celulele, care secreta insulina mor – definitiv si categoric) a pancreasului. Dupa ceai baut sistematic mi-am revenit… mi-am adus panreasul la parametrii de functionare a unui om sanatos.
  O cadere din asta a fost prin 1996. Timp de 3 sau 4 luni turnam in mine ceai, ca-ntr-o gura de canal, 2 litri pe zi. Am scapat de insulina. Voi scapa si acum.
  Punem pariu :)
  Doctorita din Iasi, cand m-a prezentat studentilor ei a spus ca sunt un fenomen. O Doctorita din Bucuresti, de la un spital tot cu diabetul mi-a spus ca sunt o uimire, pentru ei medicii.
  Stii de ce sunt un fenomen? Nu din cauza ca aprind lumanari la Mitropolie si ma ajuta Dumnezeu cu gasca lui de sfinti si arhangheli. Pentru ca tin niste regimuri foarte stricte, bazate pe principii naturiste.
  Cand povestesc unora ce mi se intampla, imi eplica ca ma ajuta Dumnezeu. S-o creada Mos Craciun. Ce! Vine Dumnezeu si ma mangaie pe pancreas? :) .
  Aici e problema cu programul :) Imi va fi util 2-3 luni, pana scap de insulina. Dupa aia reintru in regim de viata normal, fara insulina.
  Sunt asa de convins de treba asta, incat ma gandesc ca fac si o terapie de autosugestie. Ma gandesc dac o sti pancreasul cate ceva e autosugestie. Daca nu! ii explic eu acusa. :)

 3. Draghici Said:

  February 10, 2009 at 8:44 am

  rast daca se poate te-as ruga mult de tot sa luam legatura prin yahoo . Am 15 ani si am iabet insulino-dependent din 23 martiie 2008 . Faza este ca nu tin regim cum trebuie si cu injectile nu ma pot descurca sa mi le fac la timp pur si simplu nu imi vine sa le fac . As dori daca se poate sa ma ajuti cu niste sfaturi .as ramane recunoscator .inca nu mam obisnuit cu ideea ca am diabet . astept sa ma contactezi la id pace_all sau mail pace_all@yahoo.com daca ai cateva minute libere .. Multumesc !

 4. rast Said:

  February 10, 2009 at 8:55 am

  Eu nu folosesc YM-ul.
  Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa consulti un medic de specialitate. Eu nu sunt medic!

Leave a Comment