Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

04.03.08

Un nou început

Posted in PHP at 1:02 am by rast

… în categoria PHP. Având în vedere hotărârea mea de a pleca de la job-ul actual, luând în calcul toate variantele posibile de a găsi un loc de muncă… în care se munceşte/programează, nu se sporovăieşte, nu mă voi axa doar pe Java, JSP şi alte tool-uri utile Java, ci şi spre programarea web tradiţională, în PHP, JavaScript, etc.

Aşadar, am început o nouă aplicaţie (web aplicaţie) în extJS, dar de data aceasta în PHP. “Mă încăpăţânez” să utilizez versiunea 2.0.2 a extJS apărută în 27.02.2008, chiar dacă fiind prea recentă nu s-au scris aplicaţii care să o folosească şi nici documentaţii nu sunt. Pentru vechea versiune: 1.1.1, sunt multe exemple şi tutoriale pe Internet. Din câte am observat (programatori încântaţi de “puterea” extJS, dar “dezamăgiţi” de complexitatea şi diferenţele dintre versiuni), mă aştept la o versiune 3.x.x îmbunătăţită, cu diferenţe mari faţă de versiunea actuală

O idee nebunească, pe care o fac şi publică, m-ar tenta să programez eu un nou fremework JavaScript, poate plecând de la extJS, dar axându-mă pe funcţionalităţi şi uzabilităţi, nu pe grafică/design atrăgător. Şi grafica este importantă, dar o consider de nivel 2, prioritară fiind uzabilitatea.

Aplicaţia începută este web aplicaţie a ceea ce am prezentat mai înainte ca fiind “solduri clienţi şi furnizori”, o aplicaţie care poate fi folosită de mulţi întreprinzători cu firmă sau F.P.A. şi care nu au folosesc un program de contabilitate performant care să le permită realizarea unor astfel de evidenţe.

Leave a Comment