Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

04.15.08

Separare conţinut de prezentare

Posted in PHP at 3:48 am by rast

Tot lucrând storcându-mi neuronii “ce şi cum să fac” în site-ul de bancuri, de aici, am început să scriu o aplicaţie PHP care extrage bancurile din baza de date şi “le va scrie” în fişiere pe disk. ŞTIU! Nu este soluţia optimă a acestui 2008, în care site-urile dinamice sunt la modă.

Şi nu numai la modă :) , însăşi acest blog, îmi demonstrează că se pot face site-uri dinamice performante şi din punct de vedere SEO, folosind bineînţeles şi modul rewrite.

Dar vreau să fac nişte teste. Dacă tot m-am pus cu “burta pe carte TCP/IP”, măcar să o fac k lumea, comparând şi performanţele diferitelor tehnologii. Vreau să împuşc mai mulţi iepuri deodată. Nu-i bai! Văd că forţele pozitive ale universului mă ajută :) nu-mi dau alte sarcini de servici. Mă ocrotesc, să mă ocup de cercetare :) (glumesc!!! nu daţi cu lipsă de modestie în mine). Nici în cele mai îndrăzneţe vise ale mele nu visam să devin cercetător, doar să cercetez, pe aragaz, dacă fierbe supa.

Supa-i fiartă, acuma “o pun de mămăligă”, mestecând la ea cu spor şi încercând să fac o interfaţă schimbabilă la site-ul meu cu bancurile.

Se există pe Internet conceptul de “zen garden”, un fel de provocare a creativităţii CSS. Ideea de a crea diferite interfeţe, care de care mai ciudate interesante, m-a cam atras… de la începuturile găsirii ei pe Internet.

O văd ca o provocare a creativităţii, o biguidizare a minţilor odihnite. O provocare lansată de forţele pozitive ale universului.

Să vedem ce-o ieşi!

Leave a Comment