Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

09.30.07

TIB

Posted in Mărturisiri at 12:34 am by rast

Iată-mă-s degrevat den işte sarcini/griji de servici şi cu un oarecare chef de scris. Ieri, sâmbătă, am stat la firmă până la 16:15 (patru şi un sfert) şi am echipat cabina, ce deja probabil a ajuns la Bucureşti la târg. Camionul trebuia să plece azi la 1 dimineaţă.

De sporturi etreme se pare că nu voi scăpa. O să povestesc despre o repriză “jucată” cu ocazia TIB-ului.

Din cauza problemelor mele de vedere (discromatism), la programul care a mers la TIB, m-am ocupat doar de partea de programare strictă, designul animaţiilor ce apar pe monitor fiind realizat de ceilalţi colegi. Eu doar am animat obiectele de pe ecran, culorile lor… mă lasă rece  :) .

Scriu acest post, şi implicit mica mea bârfă despre colegii mei, având antecedente pe acest blog, aici; unde am scris despre tendinţa de a ignora nişte aspecte majore ale vieţii, în detrimentul ideii de frumos.

Animaţia de care vorbeam, oricât de chior aş fi  :) , are un aspect pe care l-am văzut în testele programului meu. Întâi au realizat băieţii, designul şi mai apoi am început eu să o anim. Este vorba de un cântar în care, printr-o conductă, curge un material. Pentru a realiza o animaţie cât mai realistă, pe măsură ce curge materialul, se ridică şi nivelul acestora în cântar. Fain! Cu un mic amendament: materialele ce curg sunt de culoare bleu, iar cântarul se umple… cu negru!

Le spun colegilor:

- Mie mi se pare corect ca materialul din cântar să aibă aceeaşi culoare cu cel ce curge… Ori bleu, ori negru.

Mi s-a dat o explicaţie: bleu-ul nu se asortează cu verdele de pe cântar. Negrul da!

Să-mi fie iertată bârfă :) , aşa a placat la TIB!

Dacă cumva auziţi pe careva că s-a prăpădit de râs, vazând la expoziţie o astfel de catastrofă de culoare… BINGO!!! a vizitat cabina firmei la lucru. :)

Leave a Comment