Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

07.22.07

Programarea! de la PC la PLC

Posted in Mărturisiri at 12:49 am by rast

Motto:

“Învăţarea se termină în momentul în care ai vată în nas şi flori pe piept! Cine crede că ŞTIE… e deja mort. Îi lipsesc vata, florile şi poziţia orizontală” 

Io

Un remember al activităţii mele de programator în anul 2007!

Mă scuzaţi pentru limbajul ceva mai colorat şi mai lugubru de mai sus. Dar am întâlnit deseori persoane care credeau că ştiu totul într-un anumit domeniu. Memorabilă pentru mine este replica unui coleg, pe care a dat-o unui astfel de individ, care dacă discutam despre ceva ce el auzise, participa la discuţie. Dacă nu auzise în prealabil despre acel subiect, spunea: “aşa ceva nu există!”. Colegul i-a zis odată: “Pentru tine există numai ceea ce ai auzit tu. Dar sunt multe lucruri, care există în lumea asta mare, despre care tu nu ai auzit”. Ei şi! Credeţi că a învăţat ceva din asta?

Motto-ul de mai sus este exprimarea, pe scurt, a activităţii mele din prima jumate a lui 2007. Am învăţat o groază de chestii: de la principiul de funcţionare al unei staţii de asfalt şi de betoane, până la modularizarea unei aplicaţii soft, bine scrise/programate.

La cele două de mai sus, mai am de învăţat. Dar mi s-a deschis un nou orizont  :)   ca să nu zic noi bătăi de cap şi oboseli de neuroni. Luând sub stăpânire programul de pe PLC şi mai citind una, alta, despre programarea PLC-urilor, mi-am dat seama că programarea automatelor are la bază alte principii decât programarea PC-urilor. Ăsta este punctul în care mă aflu. Mi-am dat seama că nu sunt la fel. Dar nu ştiu care sunt principiile de programare ale automatelor. Am prins eu ceva despre procese, reţele Petri, etc… Works for me! Am ce învăţa  :)

Leave a Comment