Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

02.26.07

Pagina web

Posted in Mărturisiri at 9:45 pm by rast

Pe lângă noutăţile care-mi ocupă neuronii, dar pe care am început deja să le stăpânesc/înţeleg, de la noua firmă unde lucrez, îmi revine sarcina să mă ocup şi de pagina web a firmei. Dar asta este pe planul III :) , prioritare fiind alte lucruri care va trebui să le fac.

Am început, totuşi, o mică pagină, la adresa: automatizari.lx.ro, dar am “de la mine” pretenţia de a face un site “din prima”, optimizat, validat CSS şi XHTML, etc. Pe lângă conţinutul care va fi adăugat (tot eu va trebui să structurez informaţiile, şi tot eu va trebui să le culeg… dar incă nu ştiu exact ce obiecte de activitate mai are firma  :) ).

Oricum, sunt în căutarea unui meniu (cel orizontal) realizat în CSS şi cu efecte cât de cât sugestive. Nu voi încerca să fac un site frumos, mă voi strădui să realizez un site de conţinut, cu informaţii pentru un public larg.

Sunt câţiva ani de când lucrez în domeniul drumurilor şi podurilor. Ca cetăţean obişnuit, care utilizează drumurile (în general cele asfaltate), nu-ţi pui niciodată problema complexităţii întreţinerii unei reţele de drumuri aşa cum există în ţara noastră. Doar îi pomeneşti pe cei de la drumuri că sunt gropi în asfalt…

13 Comments »

 1. Andu Said:

  February 27, 2007 at 12:17 am

  Ai doua variante:

  1. Inveti singur, dar e nevoie de timp asa ca pregateste-te bine! :)

  ori..

  2. Descarci un program care sa iti usureze munca gen FrontPage, ori alte programe de genu.. vezi si tu, documenteaza-te.

  Succes.

 2. rast Said:

  February 27, 2007 at 8:03 pm

  Mamaaaa!!!!! ce-mi place faza!!!!!!
  Chiar daca am putini vizitatori pe blogu’ asta, si pe ei o sa-i iau putin la misto… sper sa nu se supere :)
  Ce-mi place “ca sunt tratat” ca un tanar jun… care habar n-are de nik si e trimis sa se documenteze :)
  Nu fac parte din oamenii care cred ca le stiu pe toate, sunt constient de limitele mele. Imi place sa cred ca ma cunosc destul de bine… stiu ce stiu si stiu si ce nu stiu!
  Fac pagini web, in HTML si Notepad, din 1997, de cand lucram la Biblioteca Eminescu.
  Am ales varianta 1, inca de acu’ 10 ani…

 3. huper Said:

  February 28, 2007 at 8:14 am

  si eu folosesc notepad pentru siteuri, mai nou notepad2 sau notepad++, dar de asta seara nu mai am stare. te invit sa citesti asta.

 4. rast Said:

  February 28, 2007 at 8:00 pm

  Si eu folosesc notepad++ :)
  Da! E buna ideea cu PHP-ul, dar zilele astea, de cand m-am intors la Java, efectiv sunt uimit cate lucruri se pot face si cat de rapid. Java este obiectual prin definitie. PHP-ul este structurat, abia de catva timp au inceput sa se dezvolte diferite structuri de clase.
  Mi-am dat seama de adevarata “putere” a unui limbaj obiectual. Am facut foarte repede un tabel (grid) si am adaugat diferite functionalitati.
  Este o mai veche ideea de-a mea, de a face un grid editabil. Am incercat in PHP si JavaScript, aici, mult cod, interfata nu prea reusita, apel la AJAX, transfer de date de la Browser la server – pentru a fi modificata baza de date… In Java exista o clasa care face toate aceste lucruri.

 5. rast Said:

  March 1, 2007 at 12:34 am

  Intarzii realizarea paginii, din mai multe motive. In primul rand am alte prioritati, iar in al doilea rand am niste noutati in materie de programare.
  Pentru a-mi usura munca de realizare a unui site, mi-am facut un fel de CMS personal. E o chestie foarte mică, ne-performanta si ne-profesionalista… dar este facut in PHP. Si acuma vreau sa-l trec in Java, mai bine zis in JSP… si am nevoie de ceva timp pentru asta…

 6. Anca Said:

  April 12, 2007 at 4:25 am

  De ce nu folosesti CMS-urile existente, de exemplu Drupal(http://www.drupal.ro/) dupa parerea mea sunt f practice si mai nou flexibile.

 7. rast Said:

  April 12, 2007 at 10:26 am

  Nu am testat personal, dar se pare ca toate CMS-urile existente (inclusiv Drupal) au o foarte slaba descriere a Meta-tag-urilor, lucru foarte important pentru indexarea in motoarele de cautare.

 8. daniela Said:

  September 12, 2007 at 7:39 am

  Am priceput mai bine ce este diabetul. Super explicatie!

  Ma bucur ca am gasit asta , nu stiu cum am ajun aici, habar nu am .

  Nu mi-am facut analizele , dar cred ca este ceva de genul.Vai ! ce …..durere!la figurat.!

 9. daniela Said:

  September 12, 2007 at 7:42 am

  Am ajuns aici cautand “Frica de moarte”! nu vreau !!!

 10. rast Said:

  September 12, 2007 at 8:21 pm

  Despre diabet se mai pot spune multe! Asta este un “proiect” abandonat de mine… voiam sa fac pagina aia mai complexa… dar poate o reiau…
  “Frica de moarte”… nu stii despre ce este vorba… societatea ti-a spus ca este un lucru rau. Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce oamenii care au trait o moarte clinica au scapat de aceasta frica? Iti zic eu :) Fiindca si-au dat seama ca nu este nimic rau. Nu cad in misticism… Prin ceea ce noi numim moarte, dispare doar corpul fizic.

 11. daniela Said:

  September 13, 2007 at 7:17 am

  Corpul fizic dispare , asa e , insa raman cei dragi care sufar, si nu vreau sa se intample asta.
  De unde stii ca acei oameni care au trait moartea clinica ,nu mai au frica de moarte ?!

 12. daniela Said:

  September 13, 2007 at 7:18 am

  Ai vorbit personal cu cineva care a avut aceasta experienta?

 13. rast Said:

  September 13, 2007 at 3:18 pm

  :) citeste acest articol:
  http://rast.descult.com/26/accidentul/

Leave a Comment