Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

10.28.07

Galerie foto şi inteligenţă emoţională

Posted in Mărturisiri at 11:30 pm by rast

De o bucată de vreme, 10-12 zile, simţeam să nu mă mai ocup de galeria foto şi de generatorul de thumbnails. Încercam să mă gândesc la ele, dar gândul mi se rupea. Nu am forţat. Ştiam că-i bine să mă opresc să fac o pauză. Nu ştiam de ce.

Azi am aflat :) Din prezentarea script-urilor de la Cnet, de aici, mi-am dat seama că aş fi pornit pe o cale deja bătătorită. Voi încerca să integrez modalităţile de vizualizare a galeriilor prezentate în articolul de mai sus, în programul meu.

Sper să mă ţin de cuvânt :) să am timp să finalizez măcar ideea asta cu galeria foto.

Dacă mai găsesc şi script-uri cu generarea de thumbnail-uri, voi face o reclamă lu’ inteligenţa emoţională :) ceva mai pronunţată!

Celor care o să creadă că m-a apucat lenea şi de asta dau vina pe inteligenţa emoţională :) NU ESTE ADEVĂRAT!!! Zilele astea m-am gândit şi am lucrat la CMS. Şi aşa de mult mi-am stors creierii, cu toţi nouronii şi sinapsele din dotare :) că mi-a mai venit o idee. Să fac un program de management al MySQL. Există deja unul, foarte recunoscut: phpMyAdmin. Dar nu-mi place :) Personal, pe calculatorul local, folosesc un program instalabil (probabil scris in C sau C++): mysqlfront.

Ideea e să fac un program identic ca interfaţă cu mysqlfront, dar să ruleze în browser: PHP şi JavaScript.

Căte planuri am… îmi trebe’ vreo 4 vieţi. Da’ măcar bine că nu mă plictisesc/plafonez :) şi am ce scrie pe blog!

Leave a Comment