Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

09.30.07

Extemporal non-conformist

Posted in Mărturisiri at 12:49 am by rast

Profesor fiind, “le-am împuşcat” un extemporal celor de-a XIII-a! Extemporalul avea tema/titlul: aş vrea!. Adică ei trebuiau să scrie ce vor să facă în viaţă. Nu prea avea legătură cu fizica dar, beleua lor… dacă aşa vrea profu’! :)

Erau peste 20 în clasă, 2 extemporale au fost altfel, celelalte au fost “ca trase la indigo”. NU! Nu “m-au copiat”, aveau aceleaşi idei băgate în cap, manipulări TV!

Fetele voiau să ajungă doctoriţe sau judecătoare şi să facă bine, nouă astora… de rând! Dar musai să aibă o motoretă şi costum de piele. Aici mai era o diferenţă  :) , unele voiau costum negru şi “motor” alb, celelalte: costum alb şi motor negru. Încă nu apăruse moda cu maşina dar trecuse moda cu căleaşca trasă de cai  :)

Băieţii voiau să fie karatişti şi să bată oamenii răi. Unu’ n-ar fi vrut să fie inginer sau programator  :) . Toţi: karate şi bătaie…
O singură fată a scris că vrea să fie frizeriţă, că-i place să tundă, ca femeile să arate bine…

O altă fată a scris: “Vreau să trăim cu Dumnezeu şi Dumnezeu să trăiască cu noi.” Şi după punct s-a terminat şi extemporalul.

A! Am uitat să vă spun! Extemporalele nu erau semnate. Le-am lăsat libertatea să exprime ce vor.  :)   Aşa credeau ei! Eu aveam extemporalele celelalte vechi, despre fizică… şi comparam scrisul. Am depistat cine a scris că vrea să fie frizeriţă dar nu am “prins-o” pe cealaltă.

5 Comments »

 1. daniela Said:

  September 30, 2007 at 7:58 am

  Raspund si eu la extemporalul non- conformist de data asta imaginar extemporalul este imaginar.
  adica raspund la o intrebare pe care mi-am pus-o , nu care mi s-a pus.

  Aunci ,cu mintea de adolescenta , as fi raspuns ca as vrea sa am haine frumoase, pentru ca am suferit si am fost complexata de faptul ca mama mea imi cumpara hainele mai mari ,rochiile lungi cand toate colegele aveau mini, bocanci in care picioarele pareau grisine ) ca sa-mi fie bune si la anu’;,eram 5 copii si era un chin sa ne cumpere haine noi la toti mai ales incaltaminte , in ritmul in care cresteam.

  Si as mai fi vrut bomboane, stateam in alimentara cate 1/2 de ora cu ochii pe borcanele cu bomboane , apoi le visam noaptea; a doua zi la fel.

  Si totusi copilaria a fost perioada cea mai frumoasa din viata mea, pentru ca simteam dragostea parintilor si sacrificiul lor.

  Acum as vrea ,sa inteleg mai bine acest motto :
  ” sa stiu sa pierd ceea ce oricum nu pot pastra, pentru a castiga ce nu se poate piere”!
  din domeniile spiritualitate . materialism .
  Ei bine, si as mai vrea …. sa nu fie poluare, sa avem o iarna usoara ca altfel o sa inghet in casa.Peretele exterior nu este bine izolat si nu gasesc pe nimeni sa faca lucrul acesta . As face singura dar nu stiu cum sa fac izolatia prin interior ,stau la bloc la et 6 .
  Speranta nu moare niciodata!

 2. daniela Said:

  September 30, 2007 at 8:02 am

  rectificare:piere = pierde

 3. rast Said:

  October 1, 2007 at 4:46 am

  Nu se poate pierde cunoasterea, intelegerea vietii, constiinta dobandita.
  Izolarea peretelui! Si eu am probleme de genul asta. Izalorea pe interior nu este buna, da igrasie in timp. Nu se face o aerisire buna a peretelui. O solutie ar fi arhaica carpeta de lana pe perete. Vara o dai jos… dar si iarna, peretele este aerisit.

 4. Dida Said:

  October 2, 2007 at 9:58 am

  Prof. de fizică eşti? Din astea primeam la diriginţie sau la psihologie. Proful de psiho analiza orice. Ne-a pus o dată să scriem o listă cu elevii clasei. Dar să îşi scrie fiecare numele pe ea. La sfârşit s-a uitat pe ea şi a spus despre 3-4 cu scrisul nu ştiu cum câteva caracteristici şi că doar unul a scris întâi prenumele şi apoi numele de familie. Restul invers.. :P

  A, şi la info am primit o dată, în preajma crăciunul, ce ne dorim de la moş. S-au făcut glume mai mult… :)

 5. rast Said:

  October 3, 2007 at 1:57 am

  Am fost profesor doar un an 1992-1993. De mai bine de 10 ani sunt programator.

Leave a Comment