Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

06.16.08

JavaScript curat

Posted in JavaScript at 4:55 am by rast

Interesant de remarcat, cel puţin pentru mine – care am început “să scot capul” din… starea mea de “în aşteptarea pensiei”; este faptul că prin alte ţări se caută programatori JavaScript. Pe la noi prin ţară, anunţurile de job-uri, trec JavaScript-ul la alte cunoştinţe sau: “constituie avantaj”. Dar câte se pot realiza din JavaScript?

Sunt multe framework-uri, cu diverse efecte vizuale şi funcţionalităţi. JavaScript-ul nu l-a mai îmbunătăţit nimeni, a rămas aşa, de multă vreme.

Dacă s-ar aduce îmbunătăţiri semnificative, rulând pe partea de client-side, nu ar fi mai comodă programarea în model MVC?

Cred că, în viitor, JavaScript-ul va căpăta… un avânt considerabil. Nu numai ca funcţionalităţi oferite, în fereastra browser-ului, ci şi ca uşurinţă de manevrare pentru utilizatorul final.

Se observă o tendinţă de oferire a numeroase posibilităţi de personalizare a formei în care este prezentat conţinutul. Acel “V” din MVC.

1 Comment »

  1. Cristi Said:

    June 28, 2008 at 8:33 am

    JavaScript e ca Visual Basic-ul de altadata: poti sa faci multe in el, destul de usor. Limbajul e insa un amalgam de OO si alte concepte, iar multi cer azi skill-uri care de fapt includ mai mereu JS, insa sunt subintelese. De pilda, in AJAX, Web Programming, Scripting s.a.

Leave a Comment