Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

03.30.08

Ext JS WordPress Theme

Posted in JavaScript at 9:29 pm by rast

S-a făcut deja şi o themă Wordress în extJS. O puteţi vedea cum arată şi o puteţi download-a de aici.

Mie îmi place aspectul/designul, mi se pare foarte funcţional, uşor utilizabil. Singura reţinere este din punctul de vedere SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare). Este bine ştiut faptul că motoarele de căutare nu ţin cont de textul scris în procedurile JavaScript. Sunt chiar curios cum a fost realizată thema: a ţinut cont de SEO sau nu.

Un lucru care mi se pare foarte bun la site-ul dat mai sus, în secţiunea de download, se spune foarte clar: thema este realizată cu versiunea 1.1.1 a extJS.

1 Comment »

  1. nomemory Said:

    August 27, 2008 at 12:59 am

    Ext JS este o chestie tare. Din pacate este descurajator de prost documentat. Din cate stiu nu exista carti, nu prea sunt tutoriale, si nici nu prea am inteles cum sta chestia cu licenta. Oricum pare o tehnologie de viitor!

Leave a Comment