Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

02.23.11

Organizare – versiuni

Posted in Java at 2:57 am by rast

La sfârşitul anului 2010, lucrând la o aplicaţie Java pe web – J2EE – in Eclipse, m-am confruntat cu problema incompatibilitatii intre versiuni. Această problemă a început cu versiunile librăriilot *.jar, dar a continuat cu versiunile de JSF, Spring, Hibernate, etc.

Credeam că această lipsă de organizare a versiunilor este preponderent în limbajul Java, limbaj de programare complex cu tendinţă de dezvoltare permanentă, cu versiuni noi de la an la an.

De când stau pe acasă, cu munca de la domiciliu (salar la Sfântul Aşteaptă :( ) am făcut mici aplicaţii în PHP – limbaj mult mai simplu decât Java. Lipsa unei organizări foarte riguroase între versiuni este şi aici.

Ştiam de probleme între versiuni, de la marele MicroSoft… dar se pare că întreaga lume a informaticii este plină de probleme între versiuni.

Lipsa de organizare duce la mari bătăi de cap şi la pierderea unui timp, de multe ori preţios, în care se puteau realiza lucruri constructive nu despletirea încâlcelilor dintre versiuni.

Leave a Comment