Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

02.22.08

Motivaţia: sănătatea înainte de toate

Posted in Java, regim diabet at 6:34 pm by rast

Mă gândeam că sunt neserios! Acu’ o lună, “proaspăt” evadat de după porţile spitalului şi de pe patul salonului unde am fost “perfuzat”, îmi ştersesem orice preocupare şi ridicasem pe prim plan, ca o primă prioritate, realizarea unui site şi a unui program de regim alimentar. Motivaţia era şi este evidentă “sănătatea înainte de toate!“.

De mai mult de o săptămână mă ocup intens de Java, documentaţii, etc. Motivaţia este exact aceeaşi: sănătatea. Chiar dacă alimentaţia este un factor primordial într-o sănătate bună, factorul psihic este “terenul” pe care se cultivă această sănătate. Indiferent de alimentaţia adoptată, dacă stresul depăşeşte un anumit prag, “dă peste cap” tot echilibrul câştigat prin alimentaţie.

Serviciul actual este, cel puţin pentru mine, o sursă de stres extrem. Este peste puterile mele de acceptare! Am 10 joburi în cartea de muncă… şi încă vreo 3-4 colaborări. NICĂIERI nu a fost ca aici. Lucul de muncă actual, mai bine zis colegii şi şeful, CONDUCE DETAŞAT.

Nu este o constatare unică, a unui job ne-le-locul-lui. Am găsit multe blog-uri din .ro care descriu astfel de job-uri, surse de stres extrem. Au fost făcute statistici şi în alte ţări. Am comentat mai demult un articol, aici, care descrie starea de tulburare în care se poate ajunge datorită stresului. Am avut şi eu zile în care aproape nu reuşeam să ajung de la autobuz, acasă, aşa eram de epuizat psihic.

Oricâtă indiferenţă aş manifesta faţă de imbecilitatea lor, răcelile şi alte boli pe care nu şi le tratează pot fi un potenţial focar de infecţie. Asta nu se mai poate trata cu indiferenţă.

Toată “munca” mea cu Java, JSP, documantaţii face parte din ceea ce văd eu, drumul spre independenţa financiară lucrul acasă, fără râgâieli, tuse, vorbe deşănţate, uşi lăsate deschise… ca la piaţă.

Sănătatea (fizică şi mentală) înainte de toate!

Leave a Comment