Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

01.21.10

Filmul Avatar – comunitate spirituală

Posted in Dezvoltare personală, Inteligenţă emoţională at 7:28 am by rast

Am vazut filmul Avatar. Excelent fil! Aduce în atenţia oamenilor beneficiile unui mod de viaţă natural, în comuniune cu natura. Să simţi (inteligenţă emoţională) animalele, copacii, florile… totul din jurul tău.

Pe lângă beneficiile unei vieţi naturale, scoate în evidenţă violenţa oamenilor de rând, aceia care trăiesc doar pentru bani acumulări materiale, neglijând valorile puse la dispoziţie de natură, de planeta pe care locuim.

Sunt oameni (singulari sau în comunităţi) care s-au retras din societate, căutând un regim de viaţă cât mai apropiat de natură (oi fi unul din ei :) ?). Exact ca în film, aceştia au atras atenţia şi dezaprobarea celorlalţi oameni… care mai apoi au început manifestări de violenţă (Osho este un caz).

Comunităţi spirituale au mai fost (ashram-urile indiene sunt protejate chiar de autorităţi, fiind reprezentanţi ai religiei oficiale – comunitatea înfiinţată de Gurdjieff a fost “mascată” de o şcoală pentru sănătate şi filozofie… autorităţile nu aveau motive să se opună… nu promova în mod direct, un regim de viaţă apropiat de natură sau lte valori sociale – şcoala lui Gurdjieff integra omul în mediul social al societăţii moderne).

Ideea de a înfiinţa o comunitate, cu activităţispirituale, am avut-o şi eu… şi încă de mai multe ori, în diferite împrejurări. Am avut aceste idei (de a înfiinţa ug grup de practicieni cu preocupări spirituale) la modul raţional. Nu am simţit niciodată să fac aşa ceva. Au fost doar gânduri ale minţii mele!

În ziua de azi, cu un aşa sistem social, o comunitate cu activităţi spirituale ar fi binevenită.

Leave a Comment