Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

10.27.07

Căsătorie după zodiac

Posted in Inteligenţă emoţională at 10:17 pm by rast

Am cunoscut şi am şi auzit despre multe persoane care consultă fel de fel de zodiace şi astrograme să vadă dacă cel ales/cea aleasă îi este dat ca partener de viaţă. Adică după ce s-au cunoscut, se consultă zodia sau stelele, să se vadă dacă este compatibilitate.

Această practică îmi este foarte cunoscută :) din relatările cunoscuţilor, care îmi povestesc diferite inter-schimbări datorate unor astfel de consultări. Părerea mea despre astfel de practici se poate rezuma foarte precis şi exact :) în sintagma “VRAJA MĂRII” :) . În exprimare academică: nu cred astfel de chestii, să mă pici cu ceara!

Cei ce mă cunosc s-au lecuit :) , nu-mi mai povestesc despre astfel de practici pentru că îi iau la mişto rău de tot.

Ce zodiace şi stele/astrograme? Important este ceea ce simţi. O să povestesc ceea ce am păţit eu pe tema asta, chiar dacă o să vi se pare incredibil. Nu vreau să mă plâng :) nici să mă laud, vreau doar să vedeţi/auziţi/citiţi ce este în stare să facă simţul omului, ăla de-l cântă/laudă Daniel Goleman.

Luna Martie 1994, “mă prinde” blatist într-un cămin studenţesc din campus-ul studenţesc Tudor din Iaşi. Activitatea de bază era “fracatu’ mentei” :) , pe locul doi: un acces la o sală cu nişte calculatoare 286 şi dorinţa mea de a descifra A, B, C-ul programării; iar pe locul trei: mergerea la discotecă – să mai treacă timpu’.

Un amic mă ia la mişto: “Radule da’ nasol de tine. Mergi de atâta vreme prin disco şi nu ai agăţat nici o gagică!”. Îi spun că nu mă duc să cunosc fete, nici măcar nu invitam la dans, mergeam doar să pierd vremea. Nu mă crede. Şi vrea să mă destabilizeze psihic :) cică sunt foarte nepriceput să port o discuţie cu o fată.
Punem pariu că în două săptămâni cunosc o tipă în disco. Miza era destul de mică :) dar mi se ştirbise orgoliul de mascul :) . Aşa că mă îmbărbătez cum pot şi “hai la pescuit” :) . Vineri, nik; sâmbătă găsesc o tipă care îmi place. Trebuie să recunosc: criteriul meu No. 1 în a evalua o fată/femeie… sunt ochii.

Văd atunci, în disco, o tipă cu ochi faini. Intru’ în vorbă cu ea, o invit la un suc. Acceptă! O invit “mâine” la o plimbare în grădina botanică. Acceptă!

O invit şi săptămâna viitoare la o plimbare. Acceptă. Fac un tertip să mă vadă amicu cu pariu! Mă vede, câştig pariu! Punct ochit, punct lovit. :)

Problemă nouă: începeam să mă înţeleg bine cu tipa, nu aveam motive să-i spun: PA! Câştigasem pariu!

Am mai dus-o aşa încă vreo 3-4 săptămâni, crezând că va apărea vreo fază, să-i spun tipei PA! Gaguri! Relaţia devenea din ce în ce mai faină. M-a pus rău pe gânduri. Şi atunci am optat să mă consult cu “vocea interioară”, cum îi zic eu; adică să-mi consult emoţiile.

Într-o seară m-am dus pe malul Bahlui-ului, aproape de Tudor, m-am pus jos, pe iarbă, şi am consultat inteligenţa emoţională. Am simţit că ea va fi soţia mea. Am simţit că nu va fi pentru totdeauna, că la un moment dat va apare o separare.

Mi-am zis: “Eiiii!!!! cum se poate aşa ceva!”. Pe vremea aia îmi ieşise din cap ideea de a mă căsători vreodată. Eram ferm convins să nu pun verighetă pe deget! Cît m-am înşelat!!!  :)

Faza cu auto-consultul EQ a fost prin mai 1994, peste doi ani, aprilie 1996 o ceream de nevastă “oficial”, de faţă fiind şi maică-mea şi părinţii ei!

Ne-am înţeles foarte fain! Au apărut, inevitabil, şi oarece probleme, am trecut peste ele. Dar ţine-ţi cont un lucru; eu sunt, ca zodie: peşte, ea: taur. Zodiacele spun că ăştia nu se înţeleg nici neam. Zodiacele mint! Eu m-am înţeles cu un taur!  :)

5 Comments »

 1. daniela Said:

  October 28, 2007 at 4:33 am

  Radule,
  acum sunteti in perioada de separare urmand sa va uniti din nou ,nu ?!
  ce spune vocea interioara?

 2. rast Said:

  October 28, 2007 at 5:48 am

  Nu! Divortul a avut loc in 2000, in 2005 s-a recasatorit. Acum, in 2007, nu numai ca a ramas casatorita :) dar “a venit” si al doilea copil.
  Poate nu am fost forte clar in exprimare :) . Fosta sotie s-a recasatorit, avand deja doi copii.

 3. daniela Said:

  October 28, 2007 at 5:57 am

  Pai inseamna ca esti un burlac care poate avea mare trecere la femei ; ca suntem 7 la 1 .
  Daca vrei sa ai trafic aici, incepem sa ne facem declaratii de dragoste si sa vezi ce va iesi! Iti garantez sute de vizite pe zi.

 4. rast Said:

  October 28, 2007 at 6:15 am

  Nuuuuuu!!!!!!!
  După site-ul cu vocea interioara (eram deja divortat) am cunoscut peste 15-16 persoane feminine amatoare cel putin de un flirt cu mine.
  Caut altceva in viata ce mi-a mai ramas!!!!

 5. daniela Said:

  October 28, 2007 at 10:07 am

  N-ai inteles nimic ;da mai bine asa sa “vorbim “detasati de orice prostie care se numeste flirt ieftin , eram curioasa dor cati vor citi aberatiile pe care le-am fi debitat ar fi fost mishteuax.

Leave a Comment