Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

01.25.08

Drumul spre independenţa financiară

Posted in Independenţă financiară at 3:35 am by rast

Deci, încep pentru a lupta pentru independenţă financiară.
Am tot scris pe blog-ul ăsta despre dezvoltare personală, despre ideile de succes ale lui Anthony Robbins. Am citit şi cartea lui, şi cartea lui Goleman, despre inteligenţa emoţională. Iată-mă-s pus în situaţia de a pune în practică groaza de informaţii înmagazinată în locaţiile accesibile ale memoriei mele. Mă voi folosi de inteligenţa emoţională, pe acest drum, pe care încep să-l parcurg, al independenţei financiare.
Nu scriu aceste lucruri pe blog, pentru a mă lăuda. Eu consider toată chestia asta un joc. Abordez problema cu zâmbetul pe buze, fără încrâncenarea specifică, pentru a avea un psihic detaşat, care să poată recepţiona şi interpreta corect, mesajele emoţionale primite.
Voi scrie TOTUL pe blog, toată ascensiunea sau, de ce nu… deja falimentul acţiunii J. Dacă va fi o reuşită, blogul va rămâne un exemplu şi un ghid practic de cum se pot simţi mesajele emoţionale pentru a-ţi atinge scopul sau scopurile propuse.. Toate se leagă! Voi folosi şi principii alimentare, vegetariene sau nu, pentru a obţine energia fizică şi psihică necesară. Ca un prim pas, simt că trebuie să fac tot ce-mi stă în putere. Nu să aleg o idee şi să mă bazez doar pe ea.
Cea mai uşoară şi mai scurtă modalitate de a încerca să câştig ceva bani iniţial, este să vând cărţi în format electronic. Am scris o carte, în februarie expiră contractul de „drept de autor” cu editura care a tipărit ediţia I a cărţii. Asta îmi dă impulsul de a vinde pe Internet, cartea în format *.pdf. Voi scrie o pagină despre vânzarea cărţilor. Vor fi mai multe. Deocamdată două.
1.   Cartea „Vocea interioară – un alt mod de a trăi”
2.   Lista care conţine componenţa principalelor alimente, pe care sper s-o termin de introdus săptămâna viitoare.

5 Comments »

 1. anaAyana Said:

  March 5, 2008 at 2:51 am

  Interesant proiect, mi-ar placea sa vad si altele, in afara de cel cu cartile. Am incercat si eu ceva dar mai demult, m-am impotmolit si nu am mai continuat. Nu e chiara sa simplu, mai ales ca se vroia a fi un roman sf.

 2. Emil Said:

  March 29, 2008 at 6:09 pm

  Salut Rast, te-am gasit cautand Castaneda pe google.ro

  In spirit de camaraderie vreau sa-ti indic o resursa utila pentru a-ti atinge independenta financiara.

  http://www.thesystemseminar.com/presystem/

  Iti doresc succes.

  P.S. Ti-am citit si cartea publicata, felicitari!

 3. rast Said:

  March 29, 2008 at 7:32 pm

  Mersi Emil.

 4. radu Said:

  April 26, 2008 at 12:53 am

  Salut interesante articolele tale.Eu unul sunt interesat sa cunosc noi oameni interesati de acest subiect de dezvoltare personala,mi-am facut de curand si un blog.http://rrhoinarul.blogspot.com/

 5. Cristina Said:

  June 12, 2009 at 3:51 am

  Multumesc, m-am distrat fff mult cu postarile
  tale, unele pline de intelepciune si altele pline de umor
  vezi “eu si zodia” si am uitat de toate ! Am si eu ceva
  pentru tine o mandala pentru fiecare postare pe care
  am citit-o !
  http://www.mandalecristina.ro

Leave a Comment