Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

Eu şi zodia

Conform erorii 2 din cele 10, descrise aici, mă conformaz şi mai scriu câte ceva despre mine. Dar, tot aşa, dând citate din zodiacul european (deocamdată) expus în mod public, pe autostrada Internet, la kilometrul horoscop.ro! Citatele sunt bold-uite, la început de paragraf. Comentariul meu urmează după cele trei puncte, fără a mai pune semne de :) , ar fi prea multe şi plictisitoare!!!

Eu sunt:

Semn de apă… bine că nu de bere sau mai rău, de pălincă

mutabil… cei 7 ani de acasă i-am petrecut la bunici, într-un sat din jud. Suceava: Berchişeşti. Tabla înmulţirii (clasela I-IV), istoria României (clasela V-VIII) şi fizica atomică (liceu), le-am învăţat în Tg. Neamţ (jud. Neamţ). Din 1995, anul în care am intrat prin concurs la Nicolina, ca programator, locuiesc în Iaşi (jud. Iaşi). Iar dacă mai pun la socoteală că barza m-a scăpat din leagănu-i purtat în cioc, în Botoşani (jud. Botoşani), unde mama a mai stat vreo 6 luni după întâlnirea cu barza împricinată, sunt suficient de mutabil. Dacă observaţi, m-am tot mutat prin judeţele Moldovei dar, vă jur!!!!, nu am nimica cu oltenii!!

feminin… o singură dată, o persoană de sex feminin mi-a zis: “ce cauţi în rândul bărbaţilor? Ai o intuiţie specific femeilor/feminină!”

introvertit… nevoia m-a făcut aşa! Oamenii pe care îi cunosc care mă înconjoară nu mai ştiu să râdă. Preferă discuţiile despre viaţa grea şi fără bani sau despre hoţii de parlamentari/guvernanţi/primari/prefecţi, etc. Că dacă ar discuta, ar putea schimba ceva. Prefer discuţiile progresiste, destinse sau menite a te destinde, care ar putea duce la oarece schimbări în viaţă.

dominat de planetele Jupiter si Neptun… mă simt dominat de soare sau, mai bine spus: de lipsa lui. Am început să-i înţeleg pe anticii sălbatici care venerau acest zeu! VREAU SOARE!!!!

planete care sporesc imaginatia… ANUNŢ: vând imaginaţie la kilogram sau kilo-tonă. Doritorilor li se eliberează abonament! Dacă aş fi avut bani, câtă imaginaţia am şi încă aş mai putea fabrica, Bill Gates ar fi fost angajatul meu cu toată firma lui.

intuitia… suficientă încât să mă pot proteja de loviturile celor ce mă iubesc aşa de tare, încât ar vrea să mă vadă lat, rece şi cu flori pe piept!

simtul premonitiei… nu-s chiar demn urmaş al mamei Omida, dar pot candida!

sensibilitatea... dacă se referă la sensibilitatea tactilă, da! Orice mă atinge simt, mai ales în locurile aglomerate! Dacă sereferă la sensibilitatea sufletească, se înşeală! Nu am nici suflet/talent de artist, nici suferinţa altora nu mă impresionează, ader la ideea populară: “după faptă şi măsură!”

receptivitatea... tuşe! pusicat! Sunt receptiv cu toate simţurile din dotare, inclusiv al 6-lea, cel al pericolului.

dar si naivitatea… intră în contradicţie cu intuiţia! Dacă eşti receptiv şi ai încedere în intuiţiile ce le intuieşti, Forţele Pozitive ale Universului te protejează de şmecheri/şmecherii.

influentabilitatea… un amic (mare iubitor de animale de tracţiune), odată, a vrut să mă marcheze, legându-mi/punându-mi la gât o pancardă: “Atenţie! catâri! Om periculos! Mai catâr decât voi, toţi, la un loc”

nehotararea… de când ascult de ceea ce simt, momentele de nehotărâre s-au redus simţitor!

obsesiile… lipsă

lipsa de simt practic… în unele domenii da! În altele ba1 Probabil! Adică sunt dispus să ofer probe! Mă supun experimentelor!

maniile, depresiile, idealismul… aveam câte ceva din toate astea dar Forţele ce mă ocrotesc (prin intermediul a ceea ce simt) mă antrenează să-mi controlez/reduc/anulez maniile, depresiile, idealismul! Şi să-mi sporesc calmul, buna dispoziţie, realismul!

Piatra pretioasa: rubinul… N-ar strica la casa omului vreo 5-6 kile de bolovani d’ăştia. Spaţiu de depozitare găsesc! Aş fi dispus să arunc la tomberon chiar şi cărţile de informatică/programare şi cele de dezvoltare personală!

Zi norocoasa: duminica… nu am calculat cât este de norocoasă dar e plăcută rău de tot!

Numere norocoase: 5 si 9… 5 a fost un număr magic pentru mine! Mai ales în liceu, la orele de limbă şi literatură română, în special la aducerea tezelor!

Culoare: galben şi orange… nu ştiu ce rol ar putea dânsele două, să joace în viaţa mea! Scutecele cu care mă înţolesc când cobor cele 2 etaje şi ies să socializez cu alte creaturi bipede au, de preferinţă, nuanţe de gri, gri închis, negru!

Metal: paladiul… metalul ce mă înconjoară cu preponderenţă este fierul în aliaj cu carbonul şi denumit de metalurgi: oţel! Ar prinde bine, pe balcon, nişte rafturi de paladiu ticsite cu bolovani de rubin!

Locuri prielnice: spatiile deschise si largi... la cei 1,87 cm, cât spune metru de croitorie că aş avea din creştet până-n tălpi, deja mă simt înghesuit, în special în maxi-taxi, făcute parcă, pentru oameni ne-terminaţi, din punctul meu de vedere.

Verb reprezentativ: “a crede”… nu cred informaţiile de pe Wikipedia de s-ar supăra tot Internetul pe mine!

Apercut fizic: statura mijlocie… pentru cine, 1.87 reprezintă statură mijlocie, rog a mi se arăta la faţă, să văd dacă nu cumva e blond sau s-a vopsit!

constitutie slaba si bolnavicioasa… la ultima cântărire aveam 78 de kile! Ţin regimuri vegetariene pentru întremare! Rezultate pozitive! Le probez şi pe astea cu niscaiva analize medicale.

fata larga… vedeţi ce înseamnă scrierea fără diacritice!! Ce vrea ă spună? Dacă vrea să se refere la partea superioară a organismului meu slab şi bolnăvicios, nu ştiu dacă a nimerit-o. Unii spun c-aş fi ascuţit precum lupta de clasă, dar nimeni nu spune că aş fi bucălat!

ten palid si mat… my god! Posed un ten extrem de bronzat! Au fost multe cazuri când lumea m-a confundat cu un reprezentant al naţionalităţilor con-locuitoare: rrom

par castaniu… precum corbu’, zic poeţii! Precum cioara, zic invidioşii… ăia galbeni ca lămâia!

ochi cenusii… castanii n-aveţi? Sau măcar căprui!

privire rece, somnoroasa… poze nu pun pe Internet! Între cei doi ochi, barza mi-a răsădit un organ olfactiv de dimensiuni proporţionale, nu cu statura, ci cu imaginaţia. Ar zgârâia cablul ăla care intră în spatele calculatorului vostru şi ar deranja tabelele de rutare!!!

Zone erogene: picioarele, interiorul pulpelor, calcaiele, talpile… văzurăţi sex-ulităţi pe blogu’ ista?? Nici n-o să vedeţi/citiţi!

Nativul din zodia Pestilor este plin de contraste… cont-rast-e…eu, rast, chiar de două ori plin de cont-rast-e!

generos… cu cine şi în ce împrejurări?

inimos… la ultimul EKG “motorul” s-a comportat în limite normale, acele indicatoare ale aparatului nu au ieşit din cadrane!

plin de compasiune… nu chiar plin! Mai am ceva loc pe lângă splină şi pancreas. Locul dintre cei doi plămâni mi-l rezerv mie pentru oarece tehnici de respiraţie.

Este un diplomat innascut… nu chiar înnăscut. Mama mi-a cumpărat un diplomat, dar abia în anul II de facultate. În ceea ce priveşte vorbirea şi comportamentul cu cei din jur, îi tretez pe fiecare după cum le este felul. Nu manifest diplomaţie în discuţiile cu mârlanii!

poate si datorita lipsei de fermitate si duritate… încercări de duritate nu am făcut, iar despre fermitate aş putea afirma că sunt prea tranşant. Faptul că sunt prea tranşant în relaţiile cu cei din jur, mi-l atribui ca defect.

Este un semn dual, ceea ce confera nativului practic doua vieti: una publica si alta secreta, intima, pe care o imparte numai cu cei apropiati… iar cealaltă o cântă-n gura mare pe blog-u’ personal!

Uneori, cunoscutii unui nativ din zodia Pestilor au pareri total opuse despre el, datorita capacitatii acestuia de a vorbi fiecaruia pe limba lui… nene horoscop.ro hotărăşte-te! ori sunt diplomat şi diplomăţesc pe toţi, sau tratez pe fiecare după cum îi este căutătura limba.

de a se adapta la felul de a fi al fiecaruia… din punctu ăsta de vedere mai am nevoie de ceva antrenament. Trebuie să învăţ a mă adapta la nişte porcisme greu de acceptat mental, ca fiind atribuibile unei creaturi bipede în pragul pensiei.

Este, de obicei, milos si plin de compasiune fata de cei in suferinta… daaaaaa!!!!!!! îmi dau haina de pe mine, ori de câte ori are careva nevoie, eu rămânând ca pe plaja din Costineşti, în şlapi şi ochelari de soare!

Uneori, cei din jur au tendinta sa profite de acest lucru… de multe ori, cei din jur, dacă nu vorbeşti vulgar (băgami-aş…, pi… măsii, kkt, etc.) te consideră şi fraier şi bun de pus pe rană… şi profită!

Cel nascut in Pesti este prea sensibil la influentele si nevoile celorlalti, incat ar fi capabil de adevarate sacrificii pentru cei care ii cer ajutorul, exagerand chiar in aceasta privinta… deja mi-am ipotecat casa de vreo 4 ori, noroc de un nene judecător care e milos cu mine şi mă salvează când am nevoie. Da nu mă las! Mai am vreo 3 rânduri de haine, le dau şi p’astea!!!

Este omul care e capabil sa se dedice o viata binelui altuia fara sa il intereseze propria bunastare… după ce-mi donez şi cele 3 rânduri de haine, ămi dau şi pielea de pe mine. Apropo! cine are nevoie de vreun rinichi, plămân, ficat. Neuroni nu dau, îi păstrez pentru propria utilizare în scierea unui tutorial de Java!

Compasiunea sau afectiunea pentru ceilalti este fara limite la Pesti… Atâta compasiune şi afecţiune pentru mârlanii care scuipă pe jos am, încât mi-am făcut un depozit în subsulul blocului. În depozitele purtabile în fiinţa mea nu mai încăpeau!

Are o fire foarte schimbatoare, cu toane si capricii, cu mari modificari de dispozitii de la o clipa la alta, de aceea nu se poate baza nimeni pe el… nene pescarule bagă la cap ideea şi vezi bine ce momeală foloseşti! Iar dacă cumva mă prinzi şi vrei să mă frigi în vreo tigaie cu coadă, pune măcar ulei de măsline, şi oleacă de sare pe coadă.

Nu e in stare sa spuna adevarul crud in fata, ci o face cu multa discretie si subtilitate, disimulandu-se in spatele multiplelor masti sau personalitpati pe care le poate dezvolta… cine vrea să se convingă de opusul acestei afirmaţii îi stau la dispoziţie cu o listă completă a tuturor persoanelor cu care mă relaţionet social, să le ia un interviu şi să facă un calcul statistic.

Sunt inconsecventi pentru ca se poate sa-si doreasca ceva si sa actioneze contrar acestui deziderat… dacă îţi doreşti ceva şi acţionezi invers, aş numi asta un fel de prostie, nu inconsecvenţă. Mă consider inconsecvent! Mi-am exprimat părerea/motivaţia/tendinţa, chiar şi în mod public: pe blog, de a deveni mai independent de colegi de birou nesimţiţi, poate chiar freelancer, cu munca de acasă. În aceste zile nu fac nimic vizibil pentru acest lucru dar nu am părăsit ideea. Abordez, însă, chestiunea, din alte perspective. Vreau să scriu un tutorial despre nişte aplicaţii Java şi să fac/programez o aplicaţie care să exemplifice aceste teorii scrise. Şi vreau să fac o chestie la nivel profesionist, astfel încât, cine citeşte tutorialul, să-şi dea seama că poate avea încredere în mine, să-mi încredinţeze un proiect adevărat!

asa ca nici ei nu vor putea sa-si defineasca si sa-si inteleaga propriul comportament… ies din schemă!!! De mai mult de 15 ani încerc să mă cunosc pe mine însumi. Măcar comportamentul am reuşit să mi-l definesc, înţeleg şi controlez!

Pare blajin si domol, insa este istovit de contraste si incertitudini… nu degeaba place la mine poezia lui Pavel Corut, de aici. Nu-mi place numai cum sună, dar am pus-o în practică, şi asta chiar înainte de a o citi. Am cerut şi am primit: “descântec de-ndoială”

pune accentul pe factorul emotional mai mult decat pe cel mobil sau pe abordarea realista a lumii… cum adică??? dacă foloseşti emoţiile nu eşti realist? Eu aş spune invers, abia atunci când foloseşti emoţiile ca metodă de cunoaştere şi ghidare, devii mai aproape de realitate.

Nativul din Pesti este un umanist… am făcut absolvit două facultăţi: mecanică (secţia TCM) şi informatică. După câte ştiu amândouă au ceva restanţe la capitolul umanist, mai mult pe partea reală, matematică!

va fi foarte receptiv la nevoile si dorintele altora, de multe ori ajungand in situatia de a uita propriile necesitati si prioritati sau de nu a mai avea energie pentru atingerea propriilor idealuri… să mă vedeţi la birou, cum îi dau propria-mi batistă colegului, să-şi sufle nasu’! Şi multe altele.

Are inclinatii spre alcoolism si ar fi bine sa evite excesul de bautura… vorbă din popor:

Dacă bei să bei destul


Dacă mori să mori sătul!Aveţi obiecţii?

Pentru ca e mereu cu gandul dus, traind intr-o lume rupta de realitate, poate rata sanse importante in viata de zi cu zi si poate suferi mari deziluzii cand va intelege realitatea… cine se oferă să mă realitizeze? Cedez jumate din şansele ce mi se oferă şi preiau juma din deziluziile celui ce mă ajută.

gata… că prea am bătut câmpii europei