Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

Eu, blogul şi modestia

Pe o listă de discuţii (despe IT) se discuta ideea că unii blog-eri români şi-au pierdut modestia, începând să scrie în blog afirmaţii (depre persoana lor proprie) care depăşesc uneori un bun simţ elementar. Se dădea şi un exemplu care putea fi contestat de realitate. Una este să crezi tu că poţi faci cutare sau cutare lucru şi alta este ca realitatea obiectivă să demonstreze că într-adevăr poţi face acele lucruri.

Am scris această pagină ca un fel de preambul la unele afirmaţii despre mine, pe care le voi face în blog. M-am gândit că ar fi bine să dau nişte exemple practice din viaţa mea pentru a arăta că ideile expuse pe blog nu sunt doar teorie frumos spusă sau idei înălţătoare despre viaţă, ci concluzii obiective desprinse dintr-o practică constantă a unor atitudini de viaţă.

Cel mai important lucru pentru mine (fiecare are priorităţile lui în viaţă), obţinut în urma unei dezvoltări personale în conformitate cu stările şi sentimentele, simţite şi analizate, zi de zi, este un “dinamism mental” corespunzător. Dar, să explic ce vreau să spun cu aceasta: toată lumea este de acord că, odată cu înaintarea în vârstă, pierdem anumite capacităţi mentale. Memorarea şi/sau capacitatea de a învăţa/înţelege noutăţi în domeniul tehnologiilor (din ce în ce mai dinamice în timpurile noastre) sunt două din aceste trăsături specific umane considerate a fi depreciabile odată cu trecerea anilor.

Am făcut, să zic aşa, un test pe mine însumi: în ianuarie 2006 (37 de ani) am urmărit de aproape procesul de asimilare şi înţelegere a noului concept de “Ajax” care a apărut în lumea IT. Viteza de asimilare a fost mulţumitoare pentru mine şi s-a încheiat cu punerea în practică a celor învăţate în gridul editabil, despre care am scris într-o altă pagină.