Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

10.28.08

Perioadă de haos

Posted in Dezvoltare personală, Viata at 2:26 am by rast

Articolul de aici, m-a făcut să-mi pun întrebarea (dacă acest proces de haos intermediar este iminent şi natural) dacă, această perioadă de criză economică, practic o perioadă de haos pe toate treptele sociale, nu este etapa de trecere la o nouă ordine mondială. Ştiu că această idee de “nouă ordine mondială” este cam forţată şi poate fi interpretată ca pesimism. Nu este vorba de pesimismul meu personal. Obişnuit ani de zile să-mi controlez gândurile şi emoţiile, reuşesc să înlătur astfel de stări.

Trebuie să recunosc faptul că gândurile de îngrijorare asupra viitorului (mai mult sau mai puţin îndepărtat) apar din ce în ce mai des, văzând şi ascultând emisiuni TV sau site-uri/blog-uri web. În pleiada de ştiri negativiste, în care haosul creşte, nu se desprinde nici o veste de îndreptare, nu se vede nici un “punct de sprijin”, nici un punc de stabilitate. Totul parcă se năruie.

Nu! Nu sunt eu cuprins de gânduri negre, dar şi politicienii, în aceste momente de campanie electorală, recunosc gravitatea situaţiei.

Leave a Comment