Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

07.13.09

Frica de moarte

Posted in Dezvoltare personală at 1:49 am by rast

Se pare că treaba e nasoală tare. Ieri (duminică) am avut doi vizitatori pe cuvântul cheie “frica de moarte“, azi (până la ora 12.00) tot 2. Prea multe persoane caută în prezent această sintagmă. Mă duce cu gândul la actuala criză şi efectele ei. Să fie chiar atât de rău încât oamenii să se gândească fie puşi în faţa sentimentului de frică de moarte? Am scăpat de această stare psihică de mai mulţi ani, dar îmi aduc aminte ce nasol era când conştientizam această frică.

Nu există soluţii standard, reţete de urmat, pentru a scăpa de această stare. Cel mai important lucru, în lupta cu acest sentiment, este conştientizarea faptului că moartea nu este ceva groaznic, aşa cum ne învaţă societatea noastră actuală.

Toate persoanele care au suferit o moarte clinică, dar au revenit la viaţă, au scăpat de acest sentiment… obositor. Unii au văzut lumini, tunele, diverse culori… diferă de la persoană la persoană. Dar TOŢI (sau marea majoritate) au scăpat de frica de moarte. Şi-au dat seama că “dincolo” nu este chiar atât de rău. Nu e! Chiar dimpotrivă, este mai bine decât aici .Încerc să conştientizez acea stare din “cealaltă realitate”. Chiar dacă o să par nebun :) ! Nu mă credeţi pe mine! Experimentaţi singuri… o să vă ia mult timp, dar este singura metodă de a scăpa cu adevărat, de frica de moarte. Diferite pastile sau tehnici de a sta în diferite poziţii sunt… vrăjeli!

Leave a Comment