Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

07.14.09

Cât sunt de “pe dos”!

Posted in Dezvoltare personală at 2:01 am by rast

Da! Da! Este vorba despre mine! Mă bârfesc pe blog-ul personal! Dacă în altă parte nu am unde… Azi am primit un comment la un post mai vechi, în care cineva mă întreabă dacă mă cred iluminat. Nu numai că nu mă cred iluminat (mi-ar fi uşor să mă cred iluminat, să scriu asta pe blog… şi să găsesc câţiva fraieri să creadă… şi să mă sponsorizeze în aceste vremuri de criză :) ).

În primul rând eu nu sunt de acord cu ideea de iluminat! Pot defini termeni ca: iubire, bucurie fără motiv, împlinire, nemulţumire de sine, optimism, speranţă etc. Dar nu pot defini termenul: iluminat!

Partea proastă este că am scăpat şi de ceea ce religia creştină numeşte “mândrie”. Toltecii (Castaneda) îi spune “importanţă de sine”! Nu mai am astfel de stări… să mă consider eu grozav şi pe ceilalţi… tembeli. Când mă laud, pe aici pe blog, de aiurea o mai fac.

Ştiţi de ce mă consider cel mai tare “pe dos”? Am site web personal, dau bani pe el, mă pricep la HTML-eală (na! mă laud :) ) şi l-am lăsat în paragină. Nu! Nu vreau să fac concurenţă Bărăganului, ce este mai în paragină :) ? Dar site-ul meu ar da dovadă că sunt un tip neserios.

Vocea interioară îmi spune că nu este prea important pentru mine, aş putea face nişte eforturi să-l fac site web :) nu paragină de site web, aşa cum este acuma! Dar nu fac nici un efort… dacă nu mă trage inima!

Teoretic am probleme mari, din cauza crizei! Personal, nu am probleme… mă simt bine în pielea mea. Nu am probleme de somn, de trezit dimineaţa, nu mă confrunt cu stări de lene, mă simt împlinit, am stări de bucurie fără motiv (nu daţi cu bolovani în mine… nu mş laud :) ) . Altceva vreau să spun. Cu toată împăcarea asta: “cu mine însămi”… abia aştept “the end”-ul. Deja mă gândesc la a părăsi această lume. Iarăşi sunt “pe dos”! În loc să “trag tare” să fac site-uri, să le promovez (mă pricep şi la SEO, cunosc site-uri de PR etc. – iar mă laud :) ), NU MA MAI INTERESEAZĂ NIK!!! S-au dus dracu’ toate interesele… inclusiv cel de a trăi, de a avea o motivaţie de viaţă!!!

Evenimentele cotidiene îmi dau motive de tristeţe sau chiar depresie. Mă apucă râsul. Mă gândesc dacă nu cumva am luat-o razna! Îmi place să spun că nu :) , că doar sunt “pe dos”!

2 Comments »

 1. paramashivu' Said:

  July 17, 2009 at 3:01 am

  am ajuns la aceasta postare cautand cate ceva despre Ilie Cioara, pe care zici ca l-ai citit. Eu il citesc, cu intermitente, de cativa ani ( in 2000 l-am cunoscut la garsoniera sa din Bucuresti) si vreau sa mai fac un pas in acest sens, de ex sa fac schimb de opinii, sa impartasesc si cu altcineva despre invatatura lasata mostenire de dansul. Daca te intereseaza, imi poti trimite un mesaj pe mail paramashivu@yahoo.com . Toate cele bune !
  PS lucrurile nu sunt cum par, dar stii asta deja, nu?

 2. rast Said:

  July 17, 2009 at 8:57 pm

  Unde am spus ca l-am citit pe Ilie Cioara? Eu imi aduc aminte ca am spus ca am doar o singura carte, dar am stat de vorba cu el. Nu mi-a facut o impresie buna! In acea mica conversatie a spus ca nu el scrie cartile :) Se scoala dimineata, se spala etc. isi face o cafea si incepe sa scrie… dupa dictare. Cineva din “cealalta realitate” ii dicteaza. Tipu’ a fost sincer, mi-a spus ca dupa cateva pagini, dupa ce gagiu’ din cealalta realitate tace, incepe sa citeasca si el ceea ce a scris. Ilie Cioara scria ]n transa, un fel de auto-hipnoza!

Leave a Comment