Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

01.27.10

Aryana Havah – adevăr şi minciună

Posted in Dezvoltare personală at 2:34 am by rast

Iată iarăşi o idee ce poate fi comparată cu o idee spusă de Castaneda

“A: Rămân totuşi la părerea mea. Este important să ai un sprijin, să ai unde găsi explicaţii, să ai pe cine să întrebi!

D: Asta datorită faptului că omul este obişnuit ca ideile altora să fie cele bune. Este programat să fie aşa! Noi am fost învăţaţi să acceptăm ideile altora şi să ni le însuşim ca fiind corecte. De ce trebuie să căutăm Adevărul în exteriorul nostru când el se află în interior? Dacă tu auzi la televizor o
informaţie, sufletul tău îţi spune exact dacă este corectă sau nu. Daca tu simţi că nu este adevărat, dar totuşi te uiţi la explicaţiile celor ce au lansat-o, atunci mintea ta va reuşi să te facă să vezi Adevăr în minciună. Dar nu este corect! Sufletul tău ştia exact şi ţi-a dat răspunsul. De ce trebuie să îţi verificicredinţa?”


“De ce trebuie să căutăm Adevărul în exteriorul nostru când el se află în interior”… în filozofia orientală este o vorbă “un înţelept nu trebuie să iasă din casă!”. Da! Atâta vreme cât ai inima deschisă (percepi vocea interioară) nu trebuie nici să citeşti, nici săcălătoreşti pentru a întâlni oameni cu care să discuţi. Poţi percepe intuitiv anumite aspecte ale vieţii, care te pot influienţa în mod direct.

Celelalte lucruri, la ce-ţi folosesc… la ce îţi foloseşte informaţia că la Mircurea Ciuc au fost -28 o Celsius???

6 Comments »

 1. vasile Said:

  January 27, 2010 at 1:57 pm

  Subscriu! In Zen nu se recomanda nici macar ideea de a cauta (cautarea merge intr-un scop contrar siesi).
  Dar ce naiba sa facem pt. a nu mai cauta nimic nicaieri (nici Adevarul in interior)?!! Cu cat suntem mai inflacarati de tot felul de dorinte si posedati de ceea ce numim ego(ism), cu atat va fi mai greu.

 2. rast Said:

  January 28, 2010 at 1:50 am

  Zici
  > Dar ce naiba sa facem pt. a nu mai cauta nimic nicaieri
  Trebuie sa avem incredere in infinitate, cum spunea don Juan (Castaneda). M-am gandit mult la ideea asta, cat am stat in spital! Infinitatea creeaza pentru noi acele “intamplari”, evenimente, intalniri, de care avem nevoie. Nu trebuie sa cautam noi, cand soseste timpul intalnim situatia favorabila!
  Noi trebuie doar sa fim foarte atenti, sa nu pierdem oportunitatea.

 3. vasile Said:

  January 28, 2010 at 2:47 pm

  Foarte importanta atentia!
  Ca un expert in ratari as mai enumera hotararea si indrazneala.
  O solutie pt. a nu mai cauta Adevarul este sa il gasim!! Dar cine gaseste Adevarul, acel Adevar nondual, care nu implica dualitatea?!

 4. rast Said:

  January 29, 2010 at 12:25 am

  @vasile – mersi ca-mi dai “apa la moara” pentru a ma lauda :) ! Eu cred ca am reusit sa gasesc ceva din acest Adevar! Am transcens dualitatea! O sa scriu un post nou despre asta!

 5. vasile Said:

  January 29, 2010 at 3:21 pm

  Cand ma intrebam cine gaseste Adevarul vroiam sa remarc ca El nu poate fi gasit de cineva, macar pt. faptul ca ‘este’ nondual. Disparand perechea eu-tu, cum se mai poate spune ‘eu am gasit Adevarul’!
  Cu cat ne apropiem mai mult de Adevar, de Absolut, cu atat individualitatea se subtiaza.
  Astfel s-ar putea formula concluzia: Adevar= disparitia individualitatii/personalitatii

 6. Gratian Said:

  February 28, 2010 at 1:12 pm

  Omenirea se află în tranziţie de la epoca de materie într-o epoca de frecvenţe.

  Ce înseamnă acest lucru? Mai întâi de toate, chiar şi în sens clasic-materialist tranziţia de comunicare într-o societate globalizată. În întreaga lume globalizarea reţelelor de telefon, fax şi reţele de calculatoare sau de Internet sugerează aceasta. Mai ales Internetul nu mai este, şi ceea ce este fundamental nou, complet explicabil din punct de vedere tehnic, ci este o auto-organizare necorporală a unei structuri, în sensul teoriei haosului.

  Chiar şi în medicină metodele de lucru cu frecvenţe de contact, se folosesc din ce înce mai mult. Blândele operaţiuni cu ultrasunete se îmbunătăţesc prin utilizarea tehnicilor, cum ar fi “oglinda acustică”, prin care o detectare exacta este posibila, de exemplu, fiere sau pietre la rinichi, prin utilizarea reflecţiei şi a metodelor de rezonanţă.

  Dar atunci când vorbim de o tranziţie într-un spectru al “Vârstelor Frecvenţelor”, ne referim la ceva încă mult mai cuprinzător. Capacitatea actuală de percepţie a oamenilor este supusă unei schimbări decisive. Tot mai mulţi oameni sunt capabili să perceapă câmpuri de energie subtilă şi, astfel, să ia contact cu alte planuri de existenţă. Acestea includ anumite zone intelectuale, dar, de asemenea, inteligenţele invizibile.

  Armata americană încă din anii şaptezeci, a studiat şi dezvoltat sub numele de cod “Proiectul Stargate”,astfel de tehnici de “vizionare la distanţă”, extinzăndu-le în direcţia controlului percepţiei extrasenzoriale la distanţă.

  Cercetării ştiinţifice recente au arătat că oamenii pot intra, în principal prin intermediul diverselor unde electromagnetice ale organismului propriu, în rezonanţă cu Pamantul ,cu alte Fiinţe vii, Plante,etc.

  Cheia noilor cunoştinţe ştiinţifice este redescoperirea „Frecvenţelor de Resonanţă ale Terei“, sau aşa-numitele Frecvenţelor Schumann devenite acum mai importante pentru noi toţi.
  Acest natural “cantec magic” ale pământului are o mare influenta asupra climei noastre globale, dar de asemenea, asupra dezvoltării constiintei umane.
  De o lungă perioadă de timp ştim deja că ionosfera incărcată pozitiv formeaza un contrapunct la suprafata terestră încărcată negativ, şi că există întotdeauna o tensiune între cele două poluri. Această tensiune se manifestă în mod regulat, printr-o furtună(descarcari electrice-fulgere) undeva pe pământ. Un astfel de sistem de două bile concentrice, bile incarcate electric diferit se numeste în fizică condensator sferic.

  Aceste proprietăţi fizice ale ionosferei reprezinta din punct de vedere tehnic un avantaj enorm în transmiterea fără fir de informaţii. Pentru undele radio care sunt emise de la un emiţător de pe pământ, ionosfera acţionează ca o oglindă concavă gigant. De la ea, undele radio reflectate pot fi transmise pe distanţe foarte mari.

  Oricine a încercat vreodată să asculte un mediu receptor-o staţie situată la distanţă, stie ca efect faptul că recepţia este sensibil mai buna după apusul soarelui. Motivul este faptul că seara lipsesc influenţele radiatiei solare asupra ionosferei.

  Aceste fapte fizice au fost mai întâi descrise la începutul acestui secol de fizicianul şi inventatorul NicolaeTesla, care a efectuat în Colorado Springs experimente privind transmiterea de energie fără fir.

  Tesla produse cu aranjamentele sale experimentale enorme tensiuni electrice enorme de câteva sute de mii de volţi, cu care a fost chiar posibil de a crea fulgere artificiale. El a descoperit aici, ca fiecare astfel de trăsnet produce şi extrem de mici unde de frecvenţă radio, care sunt transmise aproape fără rezistenţă prin sol,il pot penetra şi efectiv trece prin el.Tesla a descoperit frecvenţa de rezonanţă electromagnetica a pamantului.

  Munca lui Tesla, s-a confruntat cu entuziasm mic din partea unor finantatori, şi cum beneficiile economice nu au fost imediat previzibile,susţinătorii sai financiari s-au retras repede, astfel el nu a putut termina cercetările sale. Deci, a fost nevoie de aproape o jumătate de secol, până când cineva re-descopera avand mai multa şansă acest efect.

  Acesta a fost în 1952. Fizician german Prof. Dr. W. O. Schumann a Universitatii Tehnice din München, a vrut să dea studentilor săi exerciţii de electricitate,alegind-problema unui condensator sferic. Pentru a face exercitiul mai abstract ,profesorul a spus:” Imaginaţi-vă încă o dată ionosfera ca o minge şi suprafaţa Pământului ca celelalta minge. Rezultatul obtinut a fost-frecvenţa naturala a pamintului. <

  Din nou, pentru a ilustra: Această valoare este frecvenţa de rezonanţă a pământului, frecvenţa la care pământul începe să rezoneze. Fiecare descărcare a energiei între ionosferei şi suprafaţa Pământului, astfel încât oricare fulger, produce ca produs secundar o astfel de unde radio de frecvenţă care intra in rezonanţă cu Pamantul. Ele pot pătrunde, prin urmare, nu numai în pământ, dar se amplifică în timp ceea ce duce la formarea de « valuri « imense, care pot rămâne stabile pentru o perioadă lungă de timp.

  Schumann nu a fost conştient de implicaţiile descoperirii sale la acea dată.Cu toate acestea, el a publicat rezultatul într-un jurnal de fizica.

  Aceasta descoperire, frecvenţa Schumann, numita astăzi în cinstea descoperitorul ei, probabil, ar fi aterizat în lada de gunoi a istoriei ştiinţei,daca nu s-ar fi întâmplat ca un medic interesat,sa fi citit din intimplare articolul din jurnalul de fizica. El l-a sunat imediat pe Schumann spunindu-i ca « i s-a facut parul maciuca » cind acitit despre resultatul obtinut…Resultatul este, de fapt, o frecvenţă de rezonanţă a creierului uman !

  Prin măsurare a undelor cerebrale a unei persoane folosind un Electro-Encephalograf se poate stabili că creierul produce undele electromagnetice, care se află în intervalul între 1 şi 40 Hz. Am împărţit această gamă în medicină, în patru domenii care sunt asociate cu diferite stări de conştiinţă:

  1. Unde delta (1-3 Hz) sunt caracteristice somnului profund fără vise şi comă.

  2. Undele Theta (4-7 Hz) sunt caracteristice ale somnului tip vis.

  3. Undele Alpha (8-12 Hz) au loc în stare de veghe relaxata, cum ar fi într-o meditaţie sau chiar înainte de a adormi sau imediat după starea de veghe.

  4. Undele Beta (13-40 Hz) predomină în stare normală de veghe.

  Doctorul i-a spus lui Schumann, ca este într-adevăr o coincidenţă ciudată că pământul şi creierul au frecvenţe de rezonanţă similare, şi aşa Schumann a predat succesorului său doctorand şi mai târziu succesorul la scaunul său, Herbert King, să continue această chestiune.

  King, sa mutat de mai mulţi ani în urmă, prin studiile sale ştiinţifice cu privire la fenomenul de dowsing în lumina reflectoarelor, acum realizată ca parte a tezei sale de doctorat, măsurarea extensivă a Frecventei de rezonanta a Terei, la o valoare mai precisa decât Schumann cu calculele sale brute. Valoarea exactă a frecvenţei lui Schumann este stabilita la 7.83 Hz.

  Astfel, este clar că în final, conformitatea cu frecvenţele creierul uman nu este intamplatoare, deoarece această valoare corespunde exact cu frecvenţa fundamentală a creierului mamiferelor si oamenilor. La om, cu toate acestea, se afla chiar la limita inferioară a alfa-gamei, adică la graniţa dintre somn şi stare de veghe.

  Corespondenţa dintre Pământ şi frecvenţa creierul nu este o coincidenţă, pentru că în cele din urmă, animalele şi copiii omului de pe pământ au frecvenţele creierului lor, în cursul evoluţiei, uşor de adaptat la condiţiile naturale a habitatului lor. Aceasi concluzie a avut-o Miloslaw Wilk în ancheta sa asupra spectrelor energetice a pământului şi a omului.

  Pentru că s-a constatat că creierul răspunde la frecvenţe electromagnetice, care sunt oferite "din afara", şi care sunt în gama de frecvenţă corectă. Aici, de asemenea, deci există un efect de rezonanţă.

  Acest lucru permite persoanelor sa se conecteze cu constiinta lui în contact direct cu pământ şi să includă informaţii în afara simţurile sale.

  Trebuie spus ca Instalatiile militare cu ajutorul carora se pot manipula din punct de vedere tehnic valurile Schumann ,pot efectua o manipulare ,prin influenţă, fără sunet şi invizibila a omenirii, fie ea de a manipula starea de spirit sau starea de sănătate a întreagi grupurilor de populaţie, sau la toate sugestiile directe în creierul oamenilor. O astfel de tehnologie nu se bazează pe science fiction, ci există deja –instalatia HAARP din Alaska. această instalaţie începind din anul 1998, sa extins si este in deplina funcţionare.
  Într-un brevet american din 1987, care este baza al antenei HAARP a fost mentionata posibilitatea de manipulare a vremii, menţionată în mod explicit.

  Pământul nu este numai o singură frecvenţă, care este un sunet simplu, rezonanţă, dar cântă într-adevăr o cântând magic polifonice.

  De circa treizeci de ani, este cunoscut pentru ştiinţă fapt în timpul unei furtuni în apropiere de frecvenţa fundamentală lui Schumann de 7.83 Hertz, se produc si alte vibratii rezonante. Până în prezent, cel puţin opt frecvenţe ar putea fi identificate.Cifrele oscilaţiilor rotunjite sunt 8, 14, 20, 26, 33, 39, 44 şi 50 hertzi.

  Nu numai frecvenţa prima lui Schumann este situata într-o zonă pentru care creierul uman este sensibil, dar acest lucru se aplică, cel puţin pentru primele şase.

  Aşa că omul va fi bombardati nu numai cu "somnifer " valurile Theta de 7.83 Hz, dar, în acelaşi timp cu valuri suplimentare, care sunt toate în banda Beta si sunt considerate a fi caracteristice starii treze.

  Rezultatul ar trebui să fie o stare de sincronizare a creierului, ceea ce pentru noi acum este chiar mai dificil de imaginat.

  În schimb, creierul reacţionează la energiile externe şi vibraţii, pentru care este sensibil, cu o vastă reorganizare a circuitelor sale interne. Acest lucru duce _ similare cu scăderea a câmpului magnetic pe termen scurt, desigur _ un efect haotic de nelinişte si stres. Apoi, cu toate acestea, creierul are tendinţa de a reorganiza la un nivel superior vibrational.
  Această condiţie nu se poate descrie succint ca "sincronizarea creierelor", aşa cum se realizează prin tehnici de meditaţie, cum ar fi placi de Chartres sau a anumitor casete bandă. Aceasta stare de constiinta mai mare este ceva mult mai puternic. Ea poate fi, probabil, cel mai bine descris ca fiind o stare în care omul este atât treaz şi adormit, în care trezirea conştiinţei sale normale, cu capacitate de decizie critice şi liber, precum şi posibilităţile imensă a subconştientului sunt de asemenea disponibile.

  În această condiţie conştiinţa umană transcende a patra dimensiune – este maestru de timp.
  Acestea sunt aşa-numitele vise lucide.

  În vise lucide, omul poate modifica prin puterea gândurilor sale, actul de vis în funcţie de dorinţele lui. Modeleaza-controleaza visul.

  Acestea nu sunt speculaţii spirituale, rezultatele fiind sprijinite de cercetari al psihologiei moderne. Visele Lucide au fost studiate de ani de zile, de exemplu Prof. Dr. Paul Tholey la Universitatea din Frankfurt şi de Dr. Stephen LaBerge la Universitatea Stanford din California.

  Visele Lucide pot să apară la unele persoane, uneori spontan. Cele mai multe persoane afectate sunt surprinse de faptul acesta, nu inteleg cele intimplate si raman doar confuze.

  Ce s-ar întâmpla în cazul în care omul s-ar confrunta această stare de conştiinţă in plina zi, avand atit conştiinţa normală treaz cat şi puterea creatoare a inconştientului pe deplin disponibilă? Se poate specula numai despre această extraordinară oportunitate.

  Ceea ce ştim cu siguranta e că pământul se invarte încet, cântând Magic tot mai tare, astfel încât intensitatea valurilor Schumann a crescut constant, şi că omul este “bombardat” in acelaşi mod natural, cu valuri Theta şi cele din gama Beta.

  Dar există o altă tendinţă, care este evidenta din cercetările recente şi care adevereste o transformare mai accentuata a conştiinţei prin efectele undelor Schumann.

  Observatorul Nagycenk în oraşul maghiar Sopron este o facilitate care aparţine la Institutul geofizic al Academiei Ungare de Ştiinţe. Acolo, geofizician Gabriella Satori cu colegii lor au studiat intens în ultimii ani dezvoltarea frecvenţelor Schumann.

  Oamenii de stiinta maghiari au ajuns la concluzia remarcabila că nu numai intensitatea acestor valuri, ci deasemenea spectrul de frecvenţe în sine, fac obiectul unor fluctuaţii considerabile, care sunt, de asemenea, controlate de încălzirea globală.

  Astfel, cea mai mică frecvenţă Schumann nu mai este 7.83 Hz, măsurata de Herbert King în anii cincizeci, ci pentru o mare parte a anului deja în vecinătatea magica "limita de 8 Hertz, uneori chiar de mai sus.

  Cele mai înalte valori de frecvenţă apar aici, în lunile de vară (emisfera nordica), în timp ce iarnă coboara un pic.

  Această tendinţă este confirmată de investigaţii asupra celei de-a doua şi a treia frecvenţa de rezonanţă Schumann. Aici, variaţiile sezoniere sunt respectate chiar mai mult. Intervalele 13.8 – 14.1 Hertz şi respectiv19.5 – 20.3 Hertz.

  Ce înseamnă acest lucru pentru conştiinţa noastră?

  Astfel, în cazul în care, ca urmare a schimbărilor climatice pe Pamant, gama naturala al valurilor Schumann pe de o parte cu o frecvenţă Alfa tot mai intensificata, pe de altă parte, ar fi spectrul Beta, de asemenea, devenind mai intensa -cea mai mare parte de peste 20 Hertz, acest lucru ar înseamnă că apare o tendinţă în creştere în conştiinţa noastră, la o stare de vigilenţă majorata considerabil. Acest fenomen este amplificat încă, aşa cum am văzut, prin scăderea continuă a câmpului geomagnetic.

  Aceasta noua stare de conştiinţă nu o vom resimtii ca stresanta, deoarece vom simtii efectul liniştitor al valurilor Alpha, care au cea mai mare intensitate. Ar fi mai mult o foarte echilibrata, stare pozitivă a conştiinţei.

  Insa din moment ce aceasta nu este o stare pură Alfa , nu apare un risc crescut de manipulare.

  Toate acestea indică faptul că în ciuda tuturor pericolelor globale ale umanităţii,ne indreptam spre o noua era de constiinta , nu numai din proprie iniţiativă, dar şi coordonata de către “cantecul magic" al pământului.

Leave a Comment