Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

Club sănătate

Tot gândindu-mă la clubul de socializare, mi-am dat seama că o categorie mai largă de preocupări, cum ar fi cea de sănătate, o include pe cea de socializare.

Socializarea presupune sănătate, în sensul că o bună activitate socială pune bazale unei sănătăţi bune.

Lipsa unei socializări, a unei vieţi mulţumitoare din punct de vedere social, poate da stări de nemulţumire, implicit de stres, cu repercusiuni negative asupra întregului organism întregii fiinţe umane; atât asupra organismului fizic, cât şi asupra psihicului.

Dacă s-ar înfiinţa un club al sănătăţii, pot participa toţi cei preocupaţi de sănătatea lor. Cei ce-şi lasă sănătatea doar în grija medicilor, nu au ce căuta în acest club. Oricum ar fi plictisitor pentru ei şi ar participa la discuţii în limbi străine pentru ei. Dacă nu-i interesează starea de sănătate nu au abilitatea de a mânui verbal o serie de termeni specifici: nu ştiu ce sunt alea proteine, calorii, grăsimi, etc.

Într-un astfel de club s-ar discuta preponderent subiecte despre sănătate. Despre cum se poate păstra starea de sănătate fără a ajunge la boli.

Aceasta mi se pare a fi esenţa: să nu ajungi să fii bolnav de ceva, ca mai apoi să cauţi soluţii de vindecare. Important este să rămâi sănătos.

În tradiţia orientală, principala atribuţie a medicilor nu era să facă tratamnte celor bolnavi, ci să menţină starea de sănătate a pacienţilor lor.

Această atitudine preventivă mi se parea cea mai corectă atitudine de viaţă. Chiar dacă este consumatoare de anumite fracţiuni de timp, optând pentru această soluţie, nu vei mai fi nevoit, la un moment dat, când boala s-a instalat, să întrerupi toată activitatea cotidiană pentru a te face din nou sănătos.

Dacă-mi las fantezia la voia întâmplării, cochetând pe ideea de un club al sănătăţii, văd adunaţi oameni cu adevărat interesaţi de starea lor de sănătate. În astfel de întâlniri nu ar exista nici măcar momente de respiro, subiectul este atât de vast şi de complex, încât lasă loc unor discuţii şi dezbateri care se pot duce târziu în noapte.