Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

06.19.07

Eckhart Tolle – sistemul imunitar

Posted in Ce au spus... at 5:21 am by rast

Atunci când veţi începe să vă locuiţi corpul, veţi observa un alt beneficiu al acestei practici, vizibil în lumea fizică, şi anume o fortificare considerabilă a sistemului imunitar. Cu cât aduceţi mai multă conştiinţă în corp, cu atât sistemul imunitar devine mai puternic. Este ca şi cum fiecare celulă se trezeşte şi se bucură. Corpul iubeşte atenţia acordată. Este şi o puternică formă de autovindecare. Cele mai multe boli se strecoară pe nesimţite înăuntru atunci când nu sunteţi prezent în corp. Dacă stăpânul nu este acasă, aici se instalează tot felul de creaturi dubioase. Când vă locuiţi corpul, oricărui oaspete nedorit îi va fi greu să pătrundă acolo.

Dar nu se fortifică doar sistemul imunitar fizic; şi sistemul imunitar psihic devine mai puternic. Acesta din urmă vă protejează de câmpurile energetice mental-emoţionale negative ale altor persoane, care sunt de altfel extrem de contagioase. Locuirea corpului nu vă protejează prin ridicarea unui scut, ci prin ridicarea frecvenţei vibratorii a întregului câmp energetic, astfel încât orice lucru care vibrează la o frecvenţă mai mică, de exemplu, frica, furia, depresia, etc., există acum în ceea ce este de fapt o ordine diferită a realităţii. Toate acestea nu mai pătrund în câmpul conştiinţei Dvs., iar, dacă se întâmplă asta, nu mai trebuie să opuneţi nici un fel de rezistenţă, pentru că trec fără să lase urme. Vă rog să nu acceptaţi şi nici să respingeţi din start ceea ce vă spun. Testaţi informaţiile.


“Atunci când veţi începe să vă locuiţi corpul”… exprimarea/expresia “a locui corpul”, mi se pare cam… ne-potrivită. Dar, totuşi, atunci când începi să devii stăpân pe mişcările tale, atunci când începi să te controlezi (din punct de vedere muscular) sau, mai bine zis, nu mai eşti “pe pilot automat”, abia atunci devii stăpân pe corpul tău. Până atunci el este “condus” de emoţii şi stări psihice.Poate vi se pare cam dură ideea că nu sunteţi stăpâni pe corpul dumneavoastră. Un exemplu: puteţi merge cu orice viteză, indiferent de starera psihică?     

Atunci când ieşiţi la plimbare, puteţi să mergeţi încet, puteţi să vă controlaţi viteza de deplasare?

“Cu cât aduceţi mai multă conştiinţă în corp, cu atât sistemul imunitar devine mai puternic.”… am ajuns singur la această concluzie în primăvara-vara anului 2004. Mi-am întărit-o în iarna anului 2005. “Mi-am pus mintea pe bigudiuri” să găsesc vreo legătură între gândire (practic – dialogul interior) şi sistemul imunitar.

Castaneda spunea că vechii tolteci au observat că oamenii care cădeau deseori pe gănduri (stare opusă celei de “conştiinţă în corp”) trăiau mai puţin. Dar nu spune nimic de sistemul imunitar.

A fost o mare confirmare, pentru mine, când, în această primăvară a anului 2007, am văzut aceeaşi idee la Eckhart Tolle.

“Corpul iubeşte atenţia acordată.”… Să fim serioşi :) şi să ne păstrăm în limita raţionalului, încercând să ne explicăm fenomenul/procesul. Am ajuns la o altă concluzie: gândirea ne-controlată “produce” în organism anumite energii care vor fi anihilate ulterior de sistemul imunitar, scăzând astfel puterea acestuia.

“Este şi o puternică formă de autovindecare.”… Este, după părerea mea, BAZA unui adevărat tratament naturist/natural. Din acest motiv am zis odată, undeva, cândva  :)   “totul este întreruperea dialogului interior”.

3 Comments »

 1. gia Said:

  September 10, 2007 at 11:45 am

  de cand mama mea s-a imbolnavit de cancer si in numai trei luni a ajuns deja la Dumnezeu nu mai reusesc sa depasesc frica de boli.am nevoie de exact ceea ce am citit mai sus.sa reusesc sa am stapanire asupra corpului meu atat fizic cat si psihic.doresc sa stiu ce anume trbuie sa beau sau sa mananc astfel incat sistemul meu imunitar sa devina mai puternic.am inteles ca celulele canceroase le are fiecare dintre noi iar atunci cand un organ din organismul nostru e mai sensibil atunci ele il ataca.ce putem face pt a inlatura aceste celule?astept raspuns pe adresa de e-mail.va multumesc!

 2. daniela Said:

  September 13, 2007 at 7:48 am

  Citind si aici mi-am amintit ca am lecturat mai de mult ceva de genul:
  Un individ nu se putea bucura de vremea frumosa ,de copaci,flori ,iarba , ciripitul pasarelelor pe langa care tocmai trecea cu masina ….pentru ca era preocupat si grabit sa ajunga la….pescuit .
  El trecea repede ,in viteza nu vedea nimic din tot ce l-ar putea relaxa ; omul avea o treaba culmea … de relaxare.
  M-am regasit in acea expunere., de aceea mi-a ramas in minte si dupa 6.7 ani cred.
  Intre timp m-am mai maturizat fizic si emotional, si vad lucrurile mici care au mare valoare, vad lucruri pe care altadata nu le vedeam , pentru ca altadata preocuparea principala era sa fiu bagata in seama, dorita de toata lumea, sa fiu diferita ,unica – daca se poate sa se si vada asta.
  Acum imi doresc :respectul celor din jur, munca platita la valoarea ei, sanatate , un climat de siguranta ,si ajunge.

 3. » Cancer - John Hopkins pe Programare web, dezvoltare personală Said:

  November 10, 2007 at 5:30 am

  [...] 11. O metodă foarte bună de luptă împotriva celulelor canceroase este de a le înfometa, adică a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica. Se pare că trăim nişte momente foarte interesante: am fost învăţaţi – în momentul de faţă se învaţă chiar şi în facultatea de medicină, anumite principii despre organismul uman. Noi cercetări în domeniu, având la bază noi evoluţii ale tehnicii, permit elaborarea unor alte principii, unele chiar la polul opus celor deja împământenite n credinţa oamenilor. Şi ce este mai ciudat: noile teorii vin să completeze/actualizeze vechile/arhaicile teorii ale omenirii (medicină orientală).Textul despre cancer l-am preluat/copiat dintr-o listă de discuţii, fiind o traducere făcută de medicul Edith Kadar, care are o rubrică permanentă într-un ziar on-line, aici – primul articol.”Când sistemul nostru imunitar este puternic”… cheia este sistemul imunitar. Dar cheia sistemului imunitar care este??? Este Întreruperea Dialogului Interior – I.D.I. – pe scurt. Am mai vorbit/scris despre acest proces, aici.”persoana respectivă are deficienţe nutriţionale multiple”… aici este o problemă a alimentelor promovate prin super marketuri şi este o problemă care apasă din două direcţii: [...]

Leave a Comment