Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

Archive for Uncategorized

05.05.11

The game is over

Posted in Uncategorized at 11:37 pm by rast

Yes! The game is over… bye, bye!

09.21.10

Omraam Aivanhov – vocea interioară

Posted in Uncategorized at 10:57 pm by rast

Citat:

“În faţa unei deziluzii, a unui eşec, a unui accident, vi se întâmplă să gândiţi: “Da, desigur, ceva m-a avertizat. Era ca o voce în mine, dar atât de slabă, atât de slabă!…” Dar nu aţi ascultat această voce ce vroia să vă avertizeze, aţi preferat să ascultaţi nişte voci care vorbeau frecvent şi foarte tare pentru a vă induce în eroare.

Ei bine, să ştiţi că Cerul vorbeşte cu blândeţe şi fără să insiste: el spune lucrurile o dată, de două ori, de trei ori, apoi tace, şi cu atât mai rău pentru voi dacă v-aţi astupat urechile în faţa sa. Da, vocea Cerului este mereu foarte suavă, melodioasă şi scurtă. Nici intuiţia nu insistă mai mult. Iar dacă nu sunteţi atenţi, dacă nu distingeţi această voce, fiindcă tărăboiul dorinţelor şi lăcomiei voastre vă reţine atenţia, să nu vă plângeţi dacă vă rătăciţi.”


“În faţa unei deziluzii, a unui eşec, a unui accident…”…aş avea o completare: în “perioade de criză, de mare haos social”

“aţi preferat să ascultaţi nişte voci care vorbeau frecvent”… Aivanhov numeşte voci acele gânduri “generate” de minte, de ego-ul uman, cultivat prin educaţie.

“Ei bine, să ştiţi că Cerul vorbeşte cu blândeţe şi fără să insiste: el spune lucrurile o dată, de două ori”… voi ţine cont de această atitudine a Cerului – cum o defineşte Aivanhov – sau FPU (Forţe Pozitive ale Universului) – cum le spun eu – şi nu voi mai insista… deja am spus/scris/copiat ideea de 2-3 ori!

09.19.10

Păstorel (Alexandru O. Teodoreanu) – Zece membri de partid

Posted in Uncategorized at 11:03 pm by rast

Zece membri de partid
Visau viaţă nouă
Unul a vorbit în vis,
Şi-au rămas doar nouă.

Nouă membri de partid
De marxism s-au copt!
Unul s-a răscopt din ei,
Şi-au rămas doar opt!

Opt membri de partid
Au trecut la fapte …
Unul a trecut la Tito!
Şi-au rămas doar şapte!

Şapte membri de partid
Fac afaceri grase,
Unul a intrat la zdup
Şi-au rămas doar şase!

Şase membri de partid
Au strigat lozinci,
Unul a strigat greşit
Şi-au rămas doar cinci!

Cinci membri de partid
Când au fost la teatru,
Unul n-a aplaudat
Şi-au rămas doar patru!

Patru membri de partid
Şi cam toţi evrei,
Unul a plecat în Eretz
Şi-au rămas doar trei!

Trei membri de partid
Vorbeau de război!
Unul a vorbit cam mult,
Şi-au rămas doar doi!

Doi membri de partid
Mândri ca păunul.
Unul a înnebunit,
Şi-a rămas doar unul!

Un membru de partid,
Cel mai lămurit.
A plecat cu Onete-ul
Şi n-a mai venit!

ZERO membri de partid,
Luptă pentru pace.
Că partidul nostru drag
Ştie el ce face!

Aici doarme Păstorel,
Băiat bun şi suflet fin,
Dacă treceţi pe la el,
Nu-l treziţi, că cere vin!

06.20.10

Angela Merkel prevesteşte dezastrul

Posted in Uncategorized at 4:06 am by rast

Îmi permit să-mi dau cu părerea asupra unor idei din articolul de aici: articol ce i-am copiat şi titlul.

Mai întâi şi mai întâi, comentez cuvântul din titlu: dezastru. Ce dezastru? Căderea Uniunii Europene??? Acum vreo 20 ani, când a căzut regimul comunist… a fost pentru unii un dezastru, pentru alţii o revigorare, o binefacere.

Aşa şi acum… destrămarea Uniunii Europene este o mare schimbare, pentru unii un dezastru (cei ce-şi câştigă zilele banii ca angajaţi în structurile Uniunii), pentru unii “o frecţie cu spirt la un picior de lemn” (ăştia ca mine care-şi duc zilele ca angajat la firme mititele).

Se zice că:

Uniunea Europeana e pe marginea prăpastiei.”

Eu zic că: era în cădere liberă încă de la înfiinţare. Pe la începuturile ei, când moneda euro era abia “născută” dar căpăta avânt pe piaţă, mi-am pus problema să-mi fac şi eu ceva depozite de euroi (bani albi pentru zile negre). Vocea interioară mi-a zis: muncă (strângere de bani, căutare de euroi la casele de schimb, descusut-cusut saltele :) ) inutilă… Uniunea Europeană este moartă de la naştere.

Mirarea era în mintea mea!!! Vocea interioară m-a lămurit: structurile bazate de economie planificată nu dau rezultate. O economie cât de cât sănătoasă este reglată de mecanisme de piaţă, nu de planificări.

Nu-s economist şi nu mi-am bătut capul… nici saltelele nu mi le-am descusut :) .

A trăit Europa (statele europene) ani-sute de zile fără Uniunea Europeană, de ce nu ar mai putea “respira” dacă acum (2011-2012) Uniunea s-ar prăbuşi? Cu ce ajută Uniunea statele euro?

În articol se zice:

Pai Romania nu mai joaca in filmul asta!”

Henţ! Mă bubuie râsul de mă sparg! Se insinuează că România se va distruge rău de tot. Râd de distrug :) ! România are nişte bogăţii naturale imense: reţeaua hidrologică, munţi (cât sunt ei de defrişaţi… mai pot da zmeură – papa bun :) şi conuri de brad… nu au apucat gagii să fure tot), câmpii…

P’ăştia din Uniunea Europeană îi apucă invidia, nu ştiu ce se întâmplă pe teritoriul României…

04.10.10

Urania, moartea şi orientul

Posted in Uncategorized at 5:50 am by rast

Urania a fost invitată în emisiunea lui Oreste, într-o dezbatere despre “Comorile spiritualitatii orientale“. Din toată emisiunea remarc, aici pe blog, doar ultima parte, aproape de inchidere, în care Urania spune foarte deschis că noi, occidentalii, ar trebui să re-considerăm teoriile asupra morţii.

În emisiune Urania se exprimă destul de metaforic, luând în considerare anumite învăţături pe care occidentalii ar trebui să le înveţe de la orientali.

Am o mică reţinere :) . Nu de la filozofiile/teoriile orientale ar trebui să învăţăm, ci de la realitatea vieţii, aşa cum este ea.

Teoriile orientale despre viaţă şi moarte, nu s-au născut… din senin, ci în urma unor observări foarte minuţioase ale unor cercetători cu adevărat interesaţidespre realităţile vieţii şi morţii.

În acelaşi mod, şi noi occidentalii, ar trebui să observăm mult mai atent fenomenele/evenimentele vieţii. Nu mă refer doar la moarte, ci şi la toate celelalte evenimente ale vieţii. Teoriile occidentale sunt din start greşite/incomplete, din cauza ne-luârii în consideraţie a celeilalte realităţi.

02.26.10

Hipotensiune, insulină, diabet

Posted in Uncategorized at 5:34 am by rast

Folosesc, în acest post, un limbaj ce nu mă caracterizează… dar sunt prea stupefiat de ceea ce tocmai am aflat, pentru a folosi un limbaj decent, academic.

Teoretic, după ştiinţele medicale ale mileniului III, doar întrei termenii 2 şi 3 din titlu ar exista legătură. Asta deoarece medicina priveşte omul ca fiind compus din diferite părţi. Nu! Omul este un “întreg”, un tot unitar, a cărui componente (organe) au legătură între ele.

Să o luăm cătinel, step by step.

Hipotensiune am, de cel puţin doi ani. Cu atestat medical :) , în 2008 guvernul a obligat toţi cetăţenii români să facă oarece analize medicale obligatorii. Am primit şi eu ţidulă, m-am conformat şi am făcut o vizită la doamna doctor de familie. Ea mi-a pus diagnosticul hipotensiune ortostatică… pe foile emise de guvern. Nu am avut probleme cu hipotensiunea cam un an. Prin decembrie 2008 au început stările de ameţeală când stăteam în picioare. Leacul mi l-am găsit singur: dimineaţa, la trezire, un biberon :) cu ness (3 în 1 Strong).

După internarea din acest an, ameţelile s-au intensificat. Chiar dacă dimineaţa îmi beau biberonul cu Strong + ness, când mă opresc în staţia de autobuz… înainte de a apărea 29-ul :) , apare ameţeala.

De câteva zile am luat decizia să fiu propriul meu tămăduitor (ori mă vindec, ori mă dau cu tămâie :) ). Mintea mea obosită de HTML, suprasolicitată de chestiuni medicale :) , e aproape de o criză…

Pe biletul de eliberare :) din spital (pe el scrie externare, eu îi spun eliberare…) scrie analizele medicale la internare (eu eram inconştient când mi-au luat sticluţele de sânge din vinişoarele mele, mult mai lungi decât late :) ) cât şi la externare. Mi s-au făcut multe analize… eram într-o stare gravă!

La externare, toate analizele au avut o îmbunătăţire, cu excepţia uneia: hematiile – globulele roşii. La internare… 31 grade, tensiune7/4… jumate mort, globulele roşii erau în limite normale. Glubulele roşii din sânge au un timp de viaţă de 90-120 zile. Cât am stat cazat la spital, bortit cu injecţii de insulină, globulele roşii din sânge au scăzut. La eliberare, globulele roşii aveau o valoare mai mică decât valoarea minimă, considerată normală.

Mi-am pus întrebarea “cine mi-a omorât globulele? Ori şi astea sunt în criză şi au plecat să muncească în ţări străine :) ! Descurajat de medicina mileniului III am dat vina pe dânsa, insulina! Da! Ştiu orice medic m-ar strânge de gât, ameţit cum sunt mă doboară imediat :) !

Acasă, timp de peste 30 zile, păpică bună, recomandată de ştiinţele medicale + insulină (în ultimele 4-5 zile hapuri orale – medicamente), ameţeli din ce în ce mai mari.

O cauză a hipotensiunii este anemia. O cauză a anemiei este scăderea numărului de globule roşii. Prima explicaţie a stării mai nasoale de hipotensiune de când am fost eliberat din spital. Degeaba beau narcotice cafele, cauza hipotensiunii este lipsa de globule roşii.

No! Am căutat în continuare de ce mi-au murit globulele roşii. Uitaţi ce am găsit, pe un site de medicină, nu pe un site de… vrăjeli:

http://www.sanatateatv.ro/ghid-terapeutic/hipotensiunea-arteriala/

important, din link-ul trimis mai sus, sunt cuvintele:

“Cauzele acestui tip de hipotensiune sunt: pierderile de sânge(hemoragiile), hipotermia(temperatura scăzută a corpului), afecţiuni miocardice(ale muşchiului inimii) care pot avea ca efect insuficienţa cardiacă, septicemia(infecţia severă a sângelui), deshidratarea severă, lipsa de răspuns la medicamente,…”

Am copiat o frază întreagă, important este “lipsa de răspuns la medicamente“… deci organismul meu, prin medicamentele de care nu avea nevoie (insulină + pastile) îşi exmatricula globulele roşii.

Timp de 20-30 zile nu mai iau pastile sau insulină, dacă stările astea de ameţeală trec, treaba-i clară. Ştiu, aş putea să-mi fac nişte analize medicale să văd care este voloarea globulelor roşii, dar m-am săturat de înţepături şi de extragere de lichid roşiatic :) !

Am răbdare să văd semnele manifestte de trup/organism… ameţeala.

Chiar dacă am renunţat la tratamentul oferit de medicina mileniului III nu am renunţat la tratamentele naturiste: ceai, fructe, etc.

Abia aştept să dea colţul ierbii să halesc fructe vegetale fabricate de mama natură!

07.13.09

Microsoft Office 2007

Posted in Uncategorized at 11:06 pm by rast

Omniprezentul Word, editorul de text de la omniprezentul MicroSoft, în versiunea 2007 a luat decizia să se perfecţioneze :) , adăugând formatelor de documente şi formatul .docx.

Eu, în materie de Word, editare de text, sunt destul de afon :) pentru un calculatorist (informatician… în limbaj academic). Scriu câte un document în Word, cam de 2-3 ori pe an. Mai mult, primind astfel de documente, pe o listă de discuţii, doar le deschid şi citesc.

M-am confruntat cu problema de a deschide un document *.docx – Word 2007. Pe PC este instalat Word 2003. M-a ajutat prietenul Google! Sunt multe soluţii. Unele cu bani oferă progrămele ce convertesc d0cx în doc etc. Soluţia cea mai bună mi s-a părut cea oferită de… MicroSoft, de aici. Un pack pentru tot Office-ul (Word, Excel, PowerPoint), pentru a-l extinde “să priceapă” şi fişiere 2007.

06.13.09

Programare – Star Trek

Posted in Uncategorized at 4:57 am by rast

O astfel de ştire ar trebui să mă bucure. Nu! Nu să mă facă fericit:) . Doar să mă bucure în perioada asta de criză, acaparată de ştiri negative. Ar fi şi o confirmare a ceea ce simt: “să fiu optimist ca programator… că voi avea un job… o sursă de bani pentru procurat haleală, apă şi căldură (haine)”. Dacă mie bine mie şi-mi licăre “o luminiţă la un capăt de tunel”, nu înseamnă că este bine. Chiar dacă am bani pentru cele necesare unei vieţi decente, asta nu înseamnă că o duc bine. Trebuie “să ies în lume”, mă izbesc de sărăcia altora, de stările lor depresive… oameni cu care nu poţi inter-relaţiona, nici ca vânzători de fructe în piaţă.

Ziceau “gurile rele” că filmele SF sunt inspirate unor regizori pentru a familiariza oamenii de rând, cu viaţa din viitor.Oare aşa a fost şi cu filmul Star Trek? Nu am urmărit filmul, vedeam secvenţe sau episoade, întâmplător, în momente diferite de plictiseală inactivitate. Aceste timpuri de criză, îi va face pe oameni să renunţe la confort?

Sunt necesităţi de bază: mâncare, apă (aerul-mai este încă gratis :) – nu-lu pun la necesităţi), căldură. Am văzut deseori, în ultimii ani, oameni care renunţau la trebuinţele de bază pentru a da banii pe mici satisfacţii. Un fost coleg de birou (cel mai des bârfit, pe acest blog) nu mânca dar îşi cumpăra CD-uri originale cu muzică. MP3-urile se auzeau prost pentru clăpăugele (urechile) din dotare.

Cum va evolua lumea din acest an. Viaţa nu se termină aici. Simt că vor fi mari schimbări. Nu simt “cum va fi”, doar că va fi altfel…  mult diferit de ceea ce este astăzi sau a fost ieri (cu zeci sau sute de ani în urmă). Chiar acum, scriind aceste rânduri simt “va fi multă sticlă şi puţin beton”. Această simţire mă face să cad pe gânduri… actualul job este în industria betonului… GATA! Nu-mi mai dau cu părerea, să vedem ce va fi!

04.18.09

Sărbători fericite

Posted in Uncategorized at 12:11 am by rast

… şi linişte sufletească!

09.03.08

Evoluţie, progres, civilizaţie?

Posted in Uncategorized at 11:19 pm by rast

Filmuleţul de aici mi-a întărit convingerea personală, împotriva curentului societăţii de azi, că actualele valori ale societăţii, considerate evoluţii ale omenirii sunt, în realitate, comodităţi involutive, care duc spre o degradare umană. Asistăm la o evoluţie a tehnologiei, maşini/motoare puternice, caroserii frumoase, etc. Toate acestea au dus la o scădere a capabilităţilor umane…

« Previous entries