Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

Archive for Ştiinţă

08.26.09

Gurdjieff – univers – materie

Posted in Ştiinţă at 3:52 am by rast

Am găsit un articol interesant, aici. O teorie despre… ce scrie acolo!

Am făcut şi eu precum puştimea… mă uit la poze :) . Am sărit direct la acel filmuleţ “Double Slit Experiment”. Experimentul cu cele două fante mi-a adus aminte de teoria citită în cartea “Fragmente dintr-o învăţătură necunoscută” a lui Ouspensky, în care vorbeşte despre o teorie de-a lui Gurdjieff…

El spunea că Universul este supus acţiunii a două forţe (apropo de cele 2 fante). Cele două forţe acţionează pe diferite nivele ale materiei formând o gamă f. f. mare de componente finite, aşa cum se vede pe ecranul din filmuleţ. Apar linii de diferite intensităţi, chiar dacă sunt doar 2 fante… prin interferenţa undelor, treburile se diversifică.

Nu voi citi articolul :) ! Ce am avut de înţeles am înţeles priceput :) ! Noile descoperiri ale ştiinţei de azi se apropie de o învăţătură dispărută de pe pământ

12.16.08

Lee Smolin – Problemă cu fizica

Posted in Ştiinţă at 5:43 am by rast

De parcă nu era suficientă criza generală ce bântuie Terra, iată o carte (scrisă de un specialist) care ne semnalează o altă criză prin care trece omenirea. Lee Smolin a scris: Problemă cu fizica (The trouble with physics), despre care puteţi afla mai multe detalii aici şi aici.

Mai semnalasem eu ceva probleme cu medicina, amintind ceva despre întrega ştiinţă actuală, dar fiind părerea mea personală, a unei persoane ne-specialistă în astfel de probleme, nu am insistat. Cartea menţionată nu-mi dă suficientă “apă la moară” să continui cu părerile personale despre direcţia greşită în care au luat-o ştiinţele moderne. Aştept să apară părerea unor persoane avizate, specializate pe diferite ramuri ştiinţifice.

Departe de mine gândul de a mă bucura şi a mă bate cu cărămida în pieptu-mi plin de oxigen cu dioxină :) , ideile pe care le-am găsit despre această ştiinţă oarecum denaturată, mă îngrozesc şi mă fac să mă gândesc la adevăratele explicaţii ale lumii în care trăim. O să copy-paste:

“nu e mai bine să ne întoarcem la problemele lăsate în drum?”… nu numai că am amânat explicarea unor lucruri/fenomene pe care nu le-am înţeles, dar le-am trecut cu vederea şi ele au o oarecare importanţă în viaţa de zi cu zi. Poate “problemele lăsate în drum” şi mai ales explicarea lor, ne făceau să fim mai responsabili, mai conştienţi de efectele nocive unor acţiuni considerate moderne şi progresiste.

11.14.08

Lampa care luminează veşnic!

Posted in Ştiinţă at 5:31 am by rast

Spuneam zilele trecute că ştiinţele, teoriile ştiinţifice din zilele noastre , au un fundament eronat şi se află într-o direcţie total greşită. Un argument ar fi chiar obiectul din titlu. În diverse spaţii geografice s-au descoperit lămpi care luminează veşnic. Produc lumină (energie) din nimic. Iar ştiinţele contemporane “demonstrează” imposibilitatea unui perpetuum mobile. Lampa este en exemplu de perpetuum mobile.

Puteţi citi mai multe despre lampa care luminează veşnic, aici.

Acesta este doar un exemplu de “fenomen/obiect” descoperit experimental, pe care ştiinţa îl consideră miracol, şi-l “dă la spate”. Nu-şi mai bate capul cu astfel de probleme. Trece la energii nucleare, cucerirea altor planete, etc.

Acum, cu criza generalizaă, ce ne asaltează din toate părţile, oamenii caută energii alternative: bio-gaz, apa, hidrogenul, etc. Dar la lampă nu se gândeşte nimeni?

Sunt, în lumea noastră, pe această planetă albastră multe lucruri neelucidate, multe obiecte construite foarte riguros… ceea ce atestă o tehnologie foarte bine pusă la punct. Unde a dispărut acea tehnologie?

Sau obiectele au fost aduse de extratereştri?

09.07.08

Vom muri cu toţii miercurea viitoare?

Posted in Ştiinţă at 1:06 am by rast

S-a lansat un zvon năuc asupra unui accelerator de particole ce va fi pus în folosinţă miercuri 10 septembrie. Mai multe puteţi citi aici şi prin alte răspândacuri care habar nu au de cunoştinţe de fizică atomică. Prin clasa XII-a am învăţat multe lucruri despre astfel de acceleratoare de particule. Ele sunt utilizate de mulţi ani pentru studierea săbtanţelor materiale.

Staţi liniştiţi! Pun pariu pe leafa mea că nu se va întâmpla nimic. Una la mână: din cauza construcţiei acceleratorului. El are o formă circulară (ca volanul unei maşini), iar protonii circulă într-o cuşcă magnetică, creată în accelerator. Doi la mână: ce pot face nişte amărâţi de protoni lăsaţi liber? La exploziile din Japonia de acu 60 de ani, au fost lăsaţi în libertate mult mai mulţi protoni…

08.11.08

Calculatoare, Internet – HDD, SSD

Posted in Ştiinţă at 2:20 am by rast

Iată că a apărut o alternativă destul de viabilă pentru discurile hard (HDD) din componenţa unui calculator. Pe lângă faptul că este singura piesă componentă, în mişcare a unui calculator, ceea ce o face să fie şi cea mai sensibilă la impacturi cu alte corpuri dure, HDD-urile cunsumă şi multă energie. SSD-urile (Solid State Drive) au avantajul unui consum mai mic, ceea ce le face foarte interesante, ca o alternativă viabilă pentru calculatoare alimentate prin cablul de reţea… sau laptop-uri cu o durată de funcţionalitate mai ridicată… până la o nouă re-încărcare a bateriilor (re-alimentare de la priza de curent electric).

Cel mai mare dezavantaj al SSD-urilor este considerată: viteza de transfer mică – aproape jumătate din viteza unui HDD ne-pretenţios. Având în vedere că nici HDD-urile nu erau, la începuturile tehnologiilor lor, foarte performante, trebuie să aşteptăm să vedem ce îmbunătăţiri ne va aduce viitorul pentru viteza SSD-urilor. Preţul de cost este aproximativ de cinci ori mai mare decât a unui HDD… să vedem preţul de peste un an sau doi.

HDD-urile, fiind piese mecanice/metalice în mişcare, se încălzesc… degajă căldură – energie inutilă, disipată de un ventilator… altă piesă în mişcare, alt consumator de energie.

07.25.08

Transformări ADN

Posted in Ştiinţă at 11:30 pm by rast

Poate cea mai importantă constatare medicală/ştiinţifică, este aceea că lanţul ADN, moştenit genetic, nu este “o invariabilă” a vieţii noastre, ci el poate fi modificat, prin măsuri, considerate de mulţi, puţin cam dure. Se poate citi aici, un articol ceva mai detaliat despre un studiu medical care a dus la această concluzie.

Ideea modificării lanţului de ADN, din fiecare celulă a corpului uman, este o idee care, dacă este adevărată pentru întregul lanţ nu numai pentru anumite gene, revoluţionează toate teoriile medicale ale prezentului. După cum am mai spus şi în alte post-uri, trăin vremurile unor mari modificări sociale şi de mentalitate umană, la toate nivelele vieţii cotidiene. Trebuie luate diferite măsuri de adaptare, de înglobare a noilor teorii, pentru a dezvoltare personală în conformitate cu dorinţele fiecăruia.

Despre acest subiect s-au scris şi cărţi. Despre una dintre ele, dar cu o sursă şamanică, nu ştiinţifică, puteţi citi aici. Despre alta, aici.

Eu personal, prin regimul de viaţă adoptat, simt astfel de transformări pe propria piele, zi de zi. Au efecte pozitive dar şi unele… mai neplăcute, să spun. Dar nu sunt definitive, sunt curios care vor fi efectele care se vor aduna în ani mai mulţi.

11.10.07

Cancer – John Hopkins III

Posted in Ştiinţă at 1:12 pm by rast

Celulele canceroase sunt acoperite de un perete de proteine. Renunţarea la carne sau reducerea ei în alimentaţie duce la eliberarea de cantităţi din ce în ce mai mari de enzime; acestea atacă proteinele din peretele celular, şi permit astfel, celulelor specializate să distrugă aceste celule canceroase.

Unele suplimente nutritive ajută la întărirea sistemului imunitar, cum ar fi IP6 (inozitolul sau vitamina B9, conţinut de tărâţele de grâu, seminţe, nuci – n. tr.: Edith Kadar), Essiac (ESSIAC este o formulă din plante ce a fost utilizată din anul 1922 de o soră medicală din Canada numită Rene Caisse pentru a ajuta pacienţii cu afecţiuni grave. Cele opt plante din reţeta originală sunt: ciuline sfânt, rădăcină de brusture, lamânaria, trifoi roşu, ulm cu coaja netedă, rădăcină de revent turcesc, năsturel, măcriş mărunt), antioxidanţi, vitamine, minerale, etc. , toate stimulând imunitatea să lupte şi să distrugă celulele canceroase.

Alte suplimente, cum ar fi vitamina E, produc apoptoza sau moartea programată a celulelor, metodă naturală a corpului de a scăpa de celulele bolnave, nedorite şi inutile.

Cancerul este o boală a minţii, corpului şi spiritului. Gândirea pozitivă şi o fire activă ajută pe cel care luptă cu cancerul să supravieţuiască. Furia, neiertarea şi amărăciunea “construiesc” un mediu stresant şi acid în corp. Trebuie să învătăm să avem un spirit iubitor şi iertător, să ne relaxăm şi să ne bucurăm de viaţă!

Celulele canceroase nu se pot dezvolta în prezenţa oxigenului. Făcând exerciţii fizice zilnice şi de respiraţie, oxigenul ajunge adânc la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importantă pentru distrugerea celulelor canceroase.


“Unele suplimente nutritive ajută la întărirea sistemului imunitar”… o fi ajutând , dar cea mai bună metodă este I,D,I, :) .Deja mă bate gândul la o reclamă în versuri :) :Faceţi IDI cât puteţi
Dacă vreţi să rămâneţi
Cu-n sistem imunitar
Tare cât un…Trebuie să mai caut o rimă :) … să-mi iasă reclama.

“ESSIAC este o formulă din plante ce a fost utilizată din anul 1922 de o soră medicală din Canada numită Rene Caisse”… altă idee :) , fiind adeptul I.D.I., şi probabil, eu am înfiinţat sintagma de “totul este I.D.I.”, voi încerca să o brevetez :) , să rămână urmaşilor mei şi urmaşilor, urmaşilor mei, şi urmaşilor, urmaşilor, urmaşilor mei… cu limbă de moarte, tipărit în analele Academiei Române, săpate pe bolovanii din Piatra Craiului. :) Nu, nu mi-am pierdut modestia, pentru 5 minute doar, m-am făcut că nu o mai găsesc :)

“Alte suplimente, cum ar fi vitamina E, produc apoptoza sau moartea programată a celulelor, metodă naturală a corpului”… hopa!!! să mai zică careva că omul cât trăieşte… se plictiseşte. Apoptoza este un termen nou pentru mine (şi-a revenit modestiaaaa!!1 :) ), google aduce multe referinţe la acest cuvânt, proces celular. Am ce face zilele astea!!!

“Cancerul este o boală a minţii, corpului şi spiritului. Gândirea pozitivă şi o fire activă ajută pe cel care luptă cu cancerul să supravieţuiască”… ideea este a unui medic, care are ca scop în viaţă să vindece oamenii. Eu, ca programator, am ca scop în viaţă să fiu mereu sănătos şi apt de muncă/cârcă şi hâială. De aceea zic: I.D.I., fructe, fără carne, pentru a trăi sănătos, şi nu doar a supravieţui.

“să ne relaxăm şi să ne bucurăm de viaţă!”… BINGOOO!!! relaxarea este secretul succesului în viaţă, din punctul de vedere al unei dezvoltări personale naturale: “să te simţi bine în pielea ta!”

“Celulele canceroase nu se pot dezvolta în prezenţa oxigenului.”… şi această afirmaţie m-a lovit într-un punct dur. De mai multe luni încoace, simt să stau degeaba şi să mă concentrez asupra respiraţiei, făcând-o din ce în ce mai profundă. Dar despre acest subiect într-un post ulterior, e prea important.

Cancer – John Hopkins II

Posted in Ştiinţă at 10:34 am by rast

Celulele cnceroase se dezvoltă cu:

1. Zahăr.
Eliminând din alimentaţie zahărul, se elimină astfel, una din cele mai importante surse de hrană a celulelor canceroase. Înlocuitorii de zahăr, îndulcitorii sintetici cum ar fi zaharina sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc.), au la bază aspartanul (E951), o substanţă chimică dăunătoare. Un înlocuitor natural al zahărului ar fi mierea de albine şi melasa, dar în cantităţi moderate. Sarea de bucătărie conţine adaosuri chimice pentru a avea culoarea albă. Alternativa ar fi sarea de mare.

2. Laptele şi produsele lactate
Laptele favorizează apariţia de mucus în corp, în special la nivelul tractului gastro-intestinal. Cancerul este hrănit de acest mucus. Renunţând la lapte şi produsele derivate şi consumând lapte de soia ne-îndulcit, celulele canceroase “mor de foame”.

3. PH acid.
Celulele canceroase “înfloresc” în mediul acid. O alimentaţie preponderent carnivoră induce un PH acid în corp, şi ar fi mai bine să se consume peşte şi pasăre în cantităţi mici, decât carne de vită sau porc. Carnea mai poate conţine substanţe administrate animalelor: antibiotice, hormoni de creştere şi paraziţi, ce dăunează, în special, persoanelor cu cancer.

4. O dietă bazată 80% pe legume proaspete consumate ca atare sau sub formă de suc, grâu integral, seminţe, nuci şi fructe, schimbă PH-ul corpului în alcalin. 20% poate fi din alimente gătite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigură necesarul de enzime digestive, uşor absorbabile, care ajung la nivel celular în 15 minute de la consumare, şi care hrănesc şi favorizează creşterea de celule sănătoase. Este bine să se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 40 grade Celsius.

5. Evitaţi cafeaua, ceaiul şi ciocolata ce pot conţine cantităţi mari de cofeină. Ceaiul verde este o alternativă foarte bună, având şi proprietăţi anti-canceroase. Cea mai bună băutură este APA – purificată sau filtrată, pentru a fi astfel eliminate, toxinele sau metalele grele. Apa distilată este acidă, deci evitaţi-o.

Proteinele din carne sunt dificil de digerat şi necesită o cantitate mai mare de enzime digestive. Carnea nedigerată rămâne în interiorul intestinului, intră în putrefacţie şi se creşte astfel, cantitatea de reziduuri toxice din corp.


“Un înlocuitor natural al zahărului ar fi mierea de albine şi melasa”… experimentez lipsa zahărului în alimentaţie. Este drept, organismul cere dulce, dar atenţie!!! organismul cere dulce, nu zahăr. Putem lua dulcele necesar din fructe coapte suficient, nu ca bananele cele frumoase, fărăr pete negre pe ele. Cele urâte, negre şi moi au un suficient conţinut de dulce/glucide.”ar fi mai bine să se consume peşte şi pasăre în cantităţi mici”… făceam odată o comparaţie. Omul este asemăntor unui copac. Un copac, pentru a creşte şi trăi are nevoie de apă, la rădăcină. Alimentaşia omului, este ca o stropitoare, îndreptată spre copac, din care curge… un lichid. Dacă omul mănâncă carne este ca şi cum acel lichid, turnat la rădăcina copacului este format din apă amestecată cu detergenţi. Copacul se va ofili şi va muri. Dacă omul mănâncă carne de peşte şi pasăre, este ca si cum în apa din stropitoare am pune un detergent mai slab, mai puţin concentrat. Dar tot detergent rămâne.O idee, care se pare vine din Biblie (nu am găsit citatul). La un moment dat, cică Dumnezeu spune oamenilor că pot mânca carne, dar nu care conţine sânge. Carnea de peşte şi/sau pasăre este din această categorie: carne albă – nu conţine sânge. Se pare că sângele conţinut în carne, inclusiv componentele lui, este mult mai nociv decât carnea ca atare.”20% poate fi din alimente gătite2… ca şi cum ai spune: “într-o stropitoare din 10 poţi pune ceva săpun de bucătărie, un detergent foarte slab şi rar administrat”. Dar fără, nu se poate?”Este bine să se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi”.. oare de ce a fost natura aşa de rea cu noi oamenii? Nu ne-a înzestrat, încă de la naştere, cu un storcător? Ne-a înzestrat însă cu o dantură bine pusă la punct, pe care, noi oamenii, am considerat că e bine s-o distrugem de la început, inventând bomboanele dulci şi buuuune la gust. Sunt bomboanele bune, dar dantura este preţul!”Cea mai bună băutură este APA – purificată sau filtrată”… Da! Pentru oamenii ce stau la bloc şi le vine apa prin ţevi, ea trebuie filtrată şi purificată. Oamenii care trăiesc la casă şi au apa la fântână, purificarea şi filtrarea se face natural, prin stratul freatic ce conţine pietre şi nisip.

“Proteinele din carne sunt dificil de digerat”… corect! există şi o explicaţie: carnea este compusă din proteine deja structurate în celule, care au şi alte componente. Dar şi proteinele din celule, au între ele şi alte legături, care conţin şi ele, diferite energii.

Cancer – John Hopkins

Posted in Ştiinţă at 5:30 am by rast

1. Cu toţii avem celule canceroase în corp. Aceste celule nu apar, însă, la testele standard dacă nu sunt în număr de miliarde. Când doctorii spun bolnavilor că nu mai există celule canceroase în corpul lor după tratamentele efectuate, înseamnă doar că testele sunt incapabile să le măsoare deoarece nu mai sunt în număr detectabil.

2. Celulele canceroase apar în corp de 6 până la 10 ori în timpul vieţii unui om.

3. Când sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse şi astfel este împiedicată multiplicarea lor şi formarea de tumori.

4. Când este diagnosticat cancerul, înseamnă că persoana respectivă are deficienţe nutriţionale multiple. Aceste deficienţe pot să apară din cauze genetice, a noxelor din mediul înconjurător, a alimentaţiei şă stilului de viaţă greşite.

5. Pentru a preîntâmpina deficitele nutriţionale multiple, este necesară schimbarea dietei şi administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la întărirea sistemului imunitar.

6. Chimioterapia presupune “otrăvirea” celulelor canceroase cu rată mare de creştere, dar astfel sunt distruse şi celulele sănătoase cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal, etc. iar organele importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima sau plămânii pot fi iremediabil afectate.

7. Radioterapia distruge celulele canceroase dar, în acelaşi timp, arde, cicatrizează şi distruge celule, ţesuturi şi organe sănătoase.

8. Chimioterapia şi radioterapia vor reduce, la început, dimensiunea tumorilor. Folosirea îndelungată a acestor tratamente nu va duce însă, la distrugerea definitivă a lor.

9. Când în corp se acumulează prea multe “deşeuri” toxice rezultate în urma chimio- şi radioterapiei, sistemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infecţii banale şi a complicaţiilor lor.

10. Cmimioterapia şi terapia cu radiaţii pot favoriza mutaţii genetice în celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament şi greu de distrus. Intervenţiile chirurgicale pot determina diseminarea (împrăştierea) celulelor canceroase la alte organe (metastaze).

11. O metodă foarte bună de luptă împotriva celulelor canceroase este de a le înfometa, adică a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.


Se pare că trăim nişte momente foarte interesante: am fost învăţaţi – în momentul de faţă se învaţă chiar şi în facultatea de medicină, anumite principii despre organismul uman. Noi cercetări în domeniu, având la bază noi evoluţii ale tehnicii, permit elaborarea unor alte principii, unele chiar la polul opus celor deja împământenite n credinţa oamenilor. Şi ce este mai ciudat: noile teorii vin să completeze/actualizeze vechile/arhaicile teorii ale omenirii (medicină orientală).Textul despre cancer l-am preluat/copiat dintr-o listă de discuţii, fiind o traducere făcută de medicul Edith Kadar, care are o rubrică permanentă într-un ziar on-line, aici – primul articol.”Când sistemul nostru imunitar este puternic”… cheia este sistemul imunitar. Dar cheia sistemului imunitar care este??? Este Întreruperea Dialogului Interior – I.D.I. – pe scurt. Am mai vorbit/scris despre acest proces, aici.”persoana respectivă are deficienţe nutriţionale multiple”… aici este o problemă a alimentelor promovate prin super marketuri şi este o problemă care apasă din două direcţii:

  • modul de obţinere a alimentelor punguite (:) puse în pungi cât mai apetisante, colorate, sclipitoare – de-ţi lasă gura apă instantaneu), care de obicei conţin ingredianţi nocivi organismului
  • prin alimentarea cu produse sintetice, ne săturăm şi nu mai mergem cu plasa la piaţă, să cumpără produse naturale, fabricate în vastele laboratoare ale mamei Terra, în ciornoziomul mai mult sau mai puţin plin de îngrăşăminte, mai mult sau mai puţin naturale. Alimentele naturale (în special fructele… apoi legumele) aduc un aport de substanţe nutritive pe care alimentele sintetice (fabricate în halele de producţie ale firmei X) nu le au, dar de care organismul uman are nevoie pentru o bună funcţionare (o bună stare de sănătate).

“este necesară schimbarea dietei”… ce am spus în post-ul anterior: schimbarea permanentă nu înlocuirea pe o perioadă de timp.

“şi administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la întărirea sistemului imunitar”… nu prea sunt de acord cu suplimentele nutritive, ele sunt fabricate tot în halele unei firme, ci nu în ogoarele mamei Terra. Şi încă odată spun : I.D.I.

“O metodă foarte bună de luptă împotriva celulelor canceroase este de a le înfometa”… eu vă recomand I.D.I. :) , dar nu pentru a lupta împotriva celulelor canceroase, ci pentru a va fortifica tot organismul, de a preveni apariţia celulelor canceroase. O să fac o comparaţie cu o echipă de fotbal :) . Făcând I.D.I. este ca un antrenament permanent, zi de zi, ca o pregătire permanentă înainte de meciul care trebuie jucat. Orice tratament, după apariţia celulelor canceroase, este ca atunci când meciul de fotbal a început, iat antrenorul ameninţă cu bătaia, pe fiecare jucător în parte, să scoată ce are el mai bun în el. Ăsta nu-i antrenament, e mobilizare pe ultima sută de metri, în ceasul al 25-lea.

TOTUL este I.D.I.

10.25.07

Radicali liberi

Posted in Ştiinţă at 2:14 am by rast

Teoria radicalilor liberi este destul de puţin mediatizată şi în special de cei ce vor să vândă produse naturiste pentru ameliorarea situaţiei. Aveţi aici un link spre un articol destul de clar şi complet asupra problemei radicalilor liberi.

Promovând ideea de inteligenţă emoţională simt că, de departe, cea mai bună metodă de combatere a radicalilor este adoptarea unui regim alimentar specific, eliminând produsele care fabrică, în organismul uman, mari cantităţi de radicali liberi, în special uleiurile rafinate. În articolul citat sunt enumerate produsele respective, dar eu simt că cel mai nociv este uleiul. Da! Chiar dacă uleiul este (a devenit) aproape omniprezent (omletă, salată, cartofi pai, zacuscă), nefiind contraindicat de medicina contemporană, el este destul de nociv organismului pe timp lung.

Multă lume ar spune: “s-a mâncat ulei atâta vreme şi nu a murit nimeni”. Da! Ce? Trebuie să moară? Starea de sănătate şi activitate este un etalon.

UN LUCRU SĂ FIE CLAR! Prin stare de sănătate nu înţeleg aparăţia unei boli “certificate” de medicul de familie. Chiar o simplă, dar aproape zilnică, durere de cap, certifică (pentru mine), o stare alterată de sănătate.

Atunci când starea alterată de sănătate erupe, sub forma unei boli, este o fază critică a dez-echilibrului organismului.

Uleiul nu provoacă o boală imediată, el “sapă” în timp, provocând dez-echilibre la diferite nivele ale fiinţei umane şi care se manifestă ca “stări proaste”, cotidiene, ale organismului.

Ideea cea mai importantă mi se pare: “Glutation-peroxidaza şi superoxid-dismutaza sunt principalii distrugători de radicali liberi, iar pentru a putea să le producă pe cont propriu organismul are nevoie de aporturi importante de minerale şi oligo-elemente ca Seleniu si Zinc”.

Organismul are mijloace proprii de a lupta impotriva radicalilor liberi, trebuie fortificat şi ajutat.

« Previous entries